[size=150]Teraz, mówimy znowu o energiach, wspomnijmy, zanim zako?czymy to, ?e jest energia pod r?k? teraz, która ro?nie, ona jest nie do zatrzymania, i b?dzie sia? wielkie i trwa?e zmiany na waszej planecie, a nawet ca?ym wszech?wiecie. Jest to energia, która jest oczekiwana od dwudziestu waszych stuleci. Zaj??o tak d?ugo dojrzewanie w jej skutki, ale ona jest teraz tutaj. Ona jest teraz w was. Nie szukajcie jej poza sob?. Jak cz?sto to mówimy ? Ale ona jest tutaj. Pracujemy z ni?. Zaczynacie j? dzier?y?. Niektórzy nazwali j? „delikatna moc”. To jest dobre, jako nazwa, jak mo?e by?, cho? ma wiele innych. Bezwarunkowa mi?o?? to jest jej inna nazwa.[/size]
http://oraclesandhealers.wordpress.com/Skomentuj? ten fragment bo jest niezmiernie wymowny i wyja?nia doskonale zdarzenia w czasie od grudnia 2012 do teraz czyli marca 2014. roku.
Otó?... w grudniu 2102 zako?czy? si? definitywnie energetycznie III wymiar dla wi?kszo?ci z nas i rozpocz?? okres przej?ciowy IV wymiaru. Co to znaczy?
Jak wiemy a, ( my?l? ?e wi?kszo?? czytaj?cych to forum , wie) Cz?owiek to
ENERGIA, dok?adnie ENERGETYCZNE ZIARNO ?YCIA O OKRE?LONYM POLU W KTÓRYM ZAWIERA SI? DEPOZYT WIEDZY "PENTAGRAMU" CZYLI 4 ?YWIO?Y ZESPOLONE ENERGIOM MI?O?CI BEZWARUNKOWEJ.
Przejawy energetyczne tego wzorca ?ycia bywaj? bardzo zró?nicowane, zale?ne s? wy??cznie od uruchomienia w nim poziomu energii oraz energii wymiaru w którym ziarno jest wysiewane. Tak wygl?da zasada budowy energetyczna naszego ziarna ?ycia wcielonego w materialn? form? , oprócz tego ma ono w sobie dwa aspekty ( m?ski i ?e?ski ) które w Za?wiatach ( ?wiecie nie materialnym) maj? TYLKO przejaw w postaci osobowo?ci , w ?wiatach fizycznych za? okre?lon? p?e?.
Nasza Ludzka forma posiada 3 cia?a energetyczne,zgodne z trzema wymiarami w których je tworzyli?my ( zawieraj? si? one jedno w drugim jak rosyjskie Matrioszki ,tworz?c ostatnie z trzech warstw), które zespolone w jedno, stanowi ostatnie
cia?o astralne, b?d?ce form? dla cia?a fizycznego.Wygl?da to bardzo podobnie jak foremka do pieczenia dla ciasta.
Zatem
wszystkie zachodz?ce zmiany w ciele fizycznym dokonuj? si? NAJPIERW w ciele energetycznym astralnym, a nast?pnie daj? skutek na cia?o fizyczne. Cia?o astralne jest cia?em energetycznym dotycz?cym wzorca FIZYCZNEGO ( naszego cia?a fizycznego) TYLKO w III wymiarze. Dla IV wymiaru budujemy
KOLEJNE CIA?O ENERGETYCZNE /4 CIA?O, CIA?O UCZUCIOWE. TO ONO B?DZIE JU? FORM? ENERGETYCZN? DLA NASZEGO FIZYCZNEGO WYGL?DU W PE?NI IV WYMIARU.Jak to jest w praktyce? Czas przej?ciowy od grudnia 2012 to 3 lata. W grudniu 2012 zdeponowali?my w ciemnej materii, "przestrze? pod ziemi?".... ( ka?dy z nas indywidualnie) swoje nowe ziarno ?ycia,a raczej jego energetyczno/uczuciow? form? . Przez rok do grudnia 2013 w tej formie lokowali?my osobiste energetyczne depozyty 4 ?ywio?ów przez które przechodzili?my razem ze swoimi zdarzeniami ?yciowymi. Czyli w nowym ciele uczuciowym kszta?towali?my osobiste wzorce rozwojowe z którymi b?dziemy musieli si? mierzy? przez kolejne 700 lat( bo tyle trwa 1 poziom IV Wymiaru), ka?dy zrobi to na miar? mocy posiadanej wibracji energii mi?o?ci.
Tak ju? ukszta?towany wzorzec ziarna ?ycia zosta? "zasiany" w materi? IV wymiaru w grudniu 2013 i wzrasta? w niej zasilany energiom naszych my?li i uczu? do 13. marca 2014 roku czyli czas z przed kilku dni.
Po raz pierwszy w historii Ludzko?ci jej indywidualne i zbiorowe ziarno ?ycia ( wzorzec cywilizacji) "wykie?kowa?o ponad "ciemn? materi?" istnienia, po raz pierwszy rozkwitnie nowy "kwiat ?ycia " formy indywidualnej ka?dego z nas z
Z WZORCEM ENERGETYCZNYM CIA?A UCZUCIOWEGO cia?o astralne b?dzie ju? tylko poprzedni? scalon? z cia?em uczuciowym.
Od tej pory wszyscy , którzy posiadaj? cia?a astralne i zbudowali na nich nast?pne cia?o, cia?o uczuciowe b?d? mogli korzysta? z nowej jako?ci energii ,z mocy energii mi?o?ci bezwarunkowej."Wykie?kowali?my z naszych ziaren ?ycia jak nowe ro?linki na wiosn?" , te ro?linki wyrosn? na przepi?kne kwiaty ?ycia , które stworz? po raz pierwszy w historii istnienia, niepowtarzalny , pi?kny energetyczny wzorzec dla ?ycia zarówno na ziemi jak i ca?ego wszech?wiata.
To co? tak cudnego jak by ??ka zawsze bez kwiatów nagle zakwit?a wszystkimi najpi?kniejszymi kwiatami jakie istniej? . Faluj?ce cudowne barwy , kszta?ty i zapachy roz?wietlane jasno?ci? i ciep?em energii mi?o?ci tworz? wzrastaj?ce pi?kno.
Pi?kno , które ro?nie razem z dojrzewaniem uczu? w cz?owieku, w procesie, którego ju? nikt nigdy nie zatrzyma.
Ta przepi?kna bezwarunkowa mi?o?? , która po raz pierwszy rozkwitnie na ziemi wysieje pierwsze nasiona ( z?oty py? )ze swojego cudownego kwiatu ju? w tym roku.
Moc mi?o?ci bezwarunkowej zwyci??y?a , wszystkie energetyczne procesy na ziemi zadzia?y si? zgodnie z planem Stwórcy ( "g?ównego ogrodnika" i "re?ysera" tego wyj?tkowego scenariusza ?ycia), zwyci??y?a m?dro?? serca i rado?? ?ycia.
Mamy naprawd? olbrzymie powody do wspólnej rado?ci, pomimo.... poradzili?my sobie ! A to, pomimo..... by?o niezmiernie trudnym egzaminem.
Tak naprawd? nie ma ?adnych przegranych, bo ci , którzy tak usilnie blokowali wszystkie ewolucyjne procesy , zostali równie? nimi dotkni?ci, bior? w nich udzia?, chocia? dla niektórych zaistniej? one w ciutk? innym czasie w swojej pe?ni....
Ci którzy zako?czyli proces energetycznego rozwoju na III wymiarze ( bo s? i tacy) b?d? mieli optymalne warunki do godno?ci ?ycia w nim i bycia szcz??liwymi Lud?mi.
Proces ten by? zapocz?tkowany dwadzie?cia stuleci temu ( czyli 2000 lat temu przez znane nam dobrze wcielone Energie), ale dopiero TERAZ móg? si? zrealizowa? w pe?ni , bo dopiero teraz Ludzko?? jako Cywilizacja dojrza?a energetycznie do wysiania
NOWEGO ZIARNA ?YCIA, KTÓRE MA JU? CIA?O UCZUCIOWE JAKO ENERGETYCZN? FORM? DLA CIA?A FIZYCZNEGO.....
Kiara.