Strony: [1]

MER KA BA..... POKONANIE GRAWITACJI....

• Kiara
  • Administrator
  • Ekspert
  • Wiadomo¶ci: 2458
MER KA BA..... POKONANIE GRAWITACJI....
« : Maj 25, 2016, 21:20:30 »

Wczoraj o 18:43 ·

MER KA BA..... WIR ... PER?A.... POJAZD WRIL ..... KULE MACIERZY..... CZYLI KLUCZ DO PRZEKROCZENIA WYMIARÓW ..... GRAWITACJI...

GRAWITACJA WYMIAROWO?? CZASOPRZESTRZENI.....

Igor Witkowski na II Konferencji Projektu Ziemia w Warszawie - 20.05.2016

https://www.youtube.com/watch?v=mpdOJpYB-WE

CZ??? I.

Igor dzi?ki serdeczne za Twoj? wiedz?, Twoje wspania?e wyja?nienia na temat energii wril ... pos?u?y?y mi jako inspiracja do po??czenia wiedzy akademickiej i duchowej..... czyli jak to praktycznie osi?gn?? by sta? si? m?dro?ci? wiedzy b?d?c CZ?OWIEKIEM.
Jednym s?owem po??czy? si? energetycznie ze ?wiadomo?ci? kosmiczn? i móc podró?owa? w dowolne rejony kosmosu osobistym mi?dzy wymiarowym statkiem.... czy jest to mo?liwe?
Postaram si? prosto... po kobiecemu......
U¶miech

TAK.. oczywi?cie ?e tak, chocia? by?o , to bardzo d?ugo ukrywane przed LUD?MI jako wiedza tajemna... nauka wspó?czesna potwierdza t? niezaprzeczaln? mo?liwo??.

To zespolenie wiedzy ods?ania i doskonale wyja?nia czym jest rozwój duchowy.. do czego s?u?y... i jak praktycznie u?ywa? tych informacji.
To co by?o do tej pory wiedza tajemna..... zostanie upublicznione dla wszystkich, ale kto jak z tej wiedzy skorzysta, to ju? inna sprawa.
Nie ma obaw.. ka?dy TYLKO na swoj? miar?, a , co za tym idzie bezpiecznie.

Jak stwierdza nauka istniej? dwa rodzaje wirów;

1.Wir skumulowany.. jego dzia?anie energetyczne jest niezmiernie krótkie.

2. Wir rozci?gni?ty na osi.. jego dzia?anie jest niezmiernie d?ugie w porównaniu do wiru skumulowanego.

Dzia?anie energetyczne wiru , to stworzona plazma (np. w spawalnictwie ?uk elektryczny) wy?adowanie elektryczne wysokiego napi?cia inaczej moc gromu.
Wyl?dowanie elektryczne w tym grawitacyjne jest pochodn? oddzia?ywa? magnetycznych.

Poszukiwanie naukowców tej energii , klucza bramy do przekraczania wymiarów posz?o ca?kiem prawid?ow? drog?.
Odnale?li, albo stworzyli na nowo dawn? instrukcj? dzia?ania, uda?o im si? zbudowa? lataj?ce maszyny i lata?... ale nie potrafi? nadal przekracza? bram miedzy wymiarowych .. co by?o dost?pne bez problemu dawnym cywilizacjom.

DLACZEGO....... o, co w TYM chodzi... czy istnieje jaki? niepoznany sekret blokada..... i tak i nie.

Nie ma ?adnej blokady oprócz jednego NIEZB?DNEGO elementu.... jak zawsze tego samego ! Jest nim paliwo.... czyli ENERGIA..... energia o W?A?CIWEJ mocy dzia?ania , czyli uruchamiaj?ca te mo?liwo?ci sprawcze.

ZAWSZE, naprawd? zawsze chodzi o , to samo... o ENERGI?!
CO... ni? JEST......

Otó? jest ni? energia mi?o?ci o swoim najwy?szym potencjale MOCY.. najwy?szej wibracji, czyli ENERGIA MI?O?CI BEZWARUNKOWEJ.

Takie Lataj?ce urz?dzenie znane by?y w staro?ytnej Grecji jest opisane w Mitach Greckich jako " STROPHALOS HEKATE"

http://www.legionofpagans.com/…/hecates-wheel-strophalos-of…

Kim by?a Hekate...... BOGINI NIEBA..... to Bogini Afrodyta, Venus, Leda, Europa wiele jeszcze innych imion równie? Nut, Izyda, Neertiti, Maria Magdalena i nasza B??kitna Dama Królowa 12 Gwiazd.... nie b?d? wi?cej wylicza?... dodam tylko ?e to nie matka Jezusa.
STROPHALOS .... urz?dzenie techniczne sk?adaj?ce si? z 3 elementów, dwa wiry p?omieni unosz?ce si? swoim wirowaniem wzd?u? osi magnetycznej. .... (czyli wir rozci?gni?ty) unosz?c si? pokonuje grawitacj? , otwiera przej?cie mi?dzy wymiarowe..

GRAWITACJA.... wymiarowo?? przestrzeni.

Wir piorun kulisty..... to równie? wir plazmowy,doskona?a forma wiru, ma pole magnetyczne zamkni?te , odci?te od pol zewn?trznych.
W sytuacji przeciwnego wirowania dwóch wirów kulistych i oddzia?ywania pola magnetycznego na ich szybko wiruj?ce silne pola , odci?te od pól zewn?trznych , wytwarza si? ujemna grawitacja.
Czyli stwarza si? pojazd mi?dzy wymiarowy pokonuj?cy grawitacj? wymiaru... ale.... ?eby to si? mog?o sta? , o? magnetyczna , która tworzy dane pole musi mie? odpowiedni potencja? mocy!

Te same urz?dzenia lataj?ce znamy pó?niej z Tybetu jako Wigany.... ale one równie? ju? nie przekracza?y wymiarów, porusza?y si? w granicach III wymiaru mi?dzy jego poziomami.

Co to jest O? MAGNETYCZNA.......inaczej CO, TO JEST MAGNETYZM.....

O?.... wiemy pionowa lub poprzeczna droga wzd?u? której porusza si? jaki? element.

MAGNETYZM...... ( wchodz? w pierwotno?? znaczenia s?owa) to jest przyci?ganie lub odpychanie energetyczne.
W znaczeniu prostym przyci?gaj? lub odpychaj? uczucia , w naukowych okre?leniach ma to wiele innych nazw.
Jednak to najstarsze i najbardziej pierwotne polega na uczuciu. chocia? w prze?o?eniu na techniczne nazewnictwo nie mówi si? o tej podstawie dzia?ania wszystkich elementów ?ycia.
Zatem , magnes to swojego rodzaju techniczne urz?dzenie pokazuj?ce ten proces odwrotnie na zasadzie przyci?gania odmienno?ci odpychania podobie?stw.
Ta zasada jet potrzebna do tworzenia wirowania pol magnetycznych zamkni?tych.

G?OWNA O? MAGNETYCZNA ZIEMI ..... ( na niej chwilowo chc? si? skupi?) jest znana w duchowo?ci pod nazw? G?OWNA O? MI?O?CI ZIEMI.... jest to po??czenie energetycznym strumieniem j?dra ziemi z GWIAZD? MATK?.

TO JEST O? MAGNETYCZNA , KTÓREJ POZIOM ENERGII DECYDUJE MO?LIWO?CIACH TWORZENIA LUB NIE.... POLA GRAWITACYJNEGO WIRUJ?CYCH KUL BY MOG?Y STA? SI? POJAZDAMI MI?DZY WYMIAROWYMI!

Identyczne zadanie spe?nia w CZ?OWIEKU jego " pionowa o? magnetyczna" czyli g?ówny kana? energetyczny ... znany nam równie? jako wznosz?cy si? splot "energii Kundalini", albo ?rodkowa , g?ówna o? naszego DNA.
Czyli energetyczna podstawa na której tworzymy nasz osobisty ?wietlny pojazd MER KA BA......

Walter Gerlach i Piotr Kapica byli twórcami akceleratora tandemowego dzi?ki któremu tworzono 2 przemiennie wiruj?ce wiry wzd?u? osi pionowej. By?y tam w ?rodku 2 komory które wirowa?y w przeciwnych kierunkach wzd?u? osi pionowej... tworz?c efekt grawitacji.

Urz?dzenie to dzia?a?o identycznie jak MER KA BA w której miast kul na identycznej zasadzie wirowa?y piramidy.

cd.....

Kiara.
« Ostatnia zmiana: Maj 25, 2016, 21:22:23 wys³ane przez Kiara »
  • Kiara
  • Administrator
  • Ekspert
  • Wiadomo¶ci: 2458
Odp: MER KA BA..... POKONANIE GRAWITACJI....
« Odpowiedz #1 : Maj 25, 2016, 21:24:28 »

MER KA BA..... WIR ... PER?A.... POJAZD WRIL ..... KULE MACIERZY..... CZYLI KLUCZ DO PRZEKROCZENIA WYMIARÓW ..... GRAWITACJI...

CZ??? II.

GRAWITACJA WYMIAROWO?? CZASOPRZESTRZENI.....

Igor dzi?ki serdeczne za Twoj? wiedz?, Twoje wspania?e wyja?nienia na temat energii wril ... pos?u?y?y mi jako inspiracja do po??czenia wiedzy akademickiej i duchowej..... czyli jak to praktycznie osi?gn?? by sta? si? m?dro?ci? wiedzy b?d?c CZ?OWIEKIEM....

Ca?a idea generowania grawitacji polega na SEPAROWANIU wirów magnetycznych od otoczenia.

Naukowcy doszli do wniosku ?e ?atwiej jest generowa? grawitacj? przez zastosowanie nadprzewodników..... bowiem nadprzewodnik LEWITUJE W POLU MAGNETYCZNYM.
Nadprzewodnik u?yty w wirowaniu daje takie same efekty jak wiry plazmy w polach odizolowanych. Nadprzewodnik sam w sobie ma cechy separowania pól magnetycznych, on w 100% izolatorem separuj?cym pola magnetyczne.
Wytwarzane przez magnes pola magnetyczne nie przenikaj? do wn?trza nadprzewodnika.

Gdy pole magnetyczne wytwarzane przez magnes by?o wirem , a nadprzewodnik by je separowa?, albo nadprzewodnik by wirowa? wzgl?dem pola magnetycznego , to osi?gniemy anty grawitacj?/grawitacj? ujemn?.. czyli wielkie odpychanie wirowe pomimo ?e nie ma w tym zjawisku du?ej energii w sensie nat??enia pola czy pr?dko?ci.
Fizyka kwantowa umo?liwia nam zrozumienie grawitacji .. szczególnie ciekawy jest aspekt z zastosowaniem nadprzewodników, która obala teori? wzgl?dno?ci.
Anty grawitacja to 10 do 21 pot?gi ... to prze?om techniczny w dziejach LUDZKO?CI.
W trakcie pracy urz?dzenia tworz?cego anty grawitacj? powstawa?a energia elektryczna , która pojawia?a si? w jeszcze sposób niezrozumia?y dla naukowców.
Czyli prawie darmowa , nowa energia elektryczna TYLKO z grawitacji nadprzewodników.... a , to ju? jest rewolucja energetyczna.
To jest tylko dosy? d?ugi wst?p , napisany dzi?ki wyk?adowi Igora Witkowskiego .... na razie z niezrozumia?ych dla naukowców przyczyn LUDZKO?? NIE MO?E KORZYSTA? Z TEJ ENERGII.
Jeszcze jest "blokowany " do niej dost?p przez zbyt niski rozwój duchowy cywilizacji.....
I TO JEST SEDNO MOJEGO TEMATU..... ROZWÓJ DUCHOWY... czyli ROZWÓJ UCZUCIOWY.

Stwórca Wszechrzeczy i Energie My?licielskie które s? twórcami programu rozwojowego Cywilizacji Ziemskiej ( inaczej "ELITARNEJ SZKO?Y ROZWOJU DUCHOWEGO .... ZIEMIA"
wymy?li?y doskona?y program rozwojowy.. prosty bardzo ale z zabezpieczeniem nadu?ywania energii przez wcielone Dusze /LUDZI , które dysponuj?c zbyt wielk? moc? u?y?y by jej nie etycznie przeciwko sobie.
Zatem mo?e ni? dysponowa? WY??CZNIE CZ?OWIEK który nie mówi ?e jest doskona?y... a czynami swoim .. p?yn?c? z nich odpowiedni? wibracj? energetyczn?, energi? doba UDOWODNI SWÓJ POZIOM ROZWOJU DUCHOWEGO.

Jak to si? dzieje? Ano.... gdy ?yjemy nie tylko etycznie i moralnie, ale jeste?my przepe?nieni pi?knymi uczuciami mi?o?ci bezwarunkowej ... podnosi si? nasza wibracja. Przekraczamy swoje dotychczasowe ograniczenia , nape?niamy si? energi? uczucia mi?o?ci. One zaczynaj? wype?nia? nasz g?ówny kana? energetyczny wzd?u? kr?gos?upa... on,to nasza o? magnetyczna / o? mocy uczu?. Energia w naszej osi musi unosi? si? w gór? , przej?? i otworzy? 7 g?ównych centrów energetycznych/ wirów i nape?nia? sob? nasze wszystkie komórki , przemieniaj?c je.
To jest naprawd? bardzo d?ugi proces nie odbywa si? w czasie jednego ?ycia, jest to absolutnie niemo?liwe, traw przez olbrzymi? ilo?? wciele?.
Ale , to wcielenie da?o szans? urodzenia si? i transformacji energetycznej wszystkim , którzy ju? osi?gn?li poziom poziom wst?pny tego procesu.
Tak, wszyscy którzy s? na ziemi TERAZ maja wielk? szans? sta? si? pojazdami mi?dzy wymiarowymi , pod warunkiem , ?e osi?gn? poziom swojej energii w przestrzeni czakry serca.
Czyli nie tylko b?d? pi?knie mówi? i pisa? o swoich wspania?o?ciach, ale ich czyny b?d? emanowa?y energia tych wspania?o?ci... same s?owa , to zbyt ma?o.. pod tymi samymi wypowiadanymi przez ró?nych ludzi, kryj? si? ró?ne intencje.

A, zatem to poziom i wibracja energii w g?ównym kanale energetycznym / osi magnetycznej zarówno LUDZKIEJ JAK I ZIEMSKIEJ ( ONE S? ZE SOB? PO??CZONE) DECYDUJ? o mo?liwo?ci stworzenia pojazdu anty grawitacyjnego w osobie CZ?OWIEKA jak i ZIEMI.
Naprawd? nic nie pomog? "instrukcje obs?ugi" .. techniki ani informacja o budowie "pojazdu" gdy nie mamy odpowiedniego paliwa ?eby go uruchomi?. A , tym paliwem jest TYLKO energia mi?o?ci bezwarunkowej w w naszym kanale energetycznym... czyli naszej osi magnetycznej....
Wiemy ju? jaka energia jest nam potrzebna... jaka nie zadzia?a ... ( nie zadzia?a wszystko w czym jest strach... bo jest to przeciwna energia do mi?o?ci) zatem jasne jest DLACZEGO z tak? pieczo?owito?ci? pewne elity usi?uj? wprowadzi? wojny i sytuacje nape?nione strachem na ca?ej ziemi.
A? nadto dobrze wida? KTO ,TO ... robi.... i dlaczego.

Dlaczego z tak? premedytacja jeste?my blokowani , skoro jeste?my TYLKO LUD?MI... , a nie jakimi? maszynami do latania.....
U¶miech
Gdzie s? te nadprzewodniki , które tworz? te wiruj?ce kule wytwarzaj?ce anty grawitacj??

Otó? chodzi o nasze pó?kule mózgowe jedna to aspekt ?e?ski i zgromadzony w niej nadprzewodnik ROD, a druga , to aspekt m?ski i zgromadzony w niej IRYD.....
One rozpoczynaj? ca?y proces sk?adania si? naszych 7 materialnych wirów w jedn? z?ot? , ?wietlist? kule , która b?dzie wirowa?a pionowo wzd?u? naszej g?ównej osi energetycznej wzd?u? kr?gos?upa. Ona zostanie zamkni?ta w kuli z?o?onej z dwóch po?ówek 8 -go wiru... wiru ponadmaterialnego, którego jedna polówka jest pod naszymi stopami, a druga ponad nasz? g?ow?..

Ta ósma czakra, ósmy wir zamknie w sobie z?o?one jedna w druga jak Matrioszki kule 7 czakr materialnych, które równie? s? zbudowane ka?dy z dwóch pó?kul, przedniej i tylnej .. magnetycznej i elektrycznej , ka?dy w jedn? kul?.
One po kolei b?d? wchodzi?y drugi do pierwszej czakry , do drugiego trzeci , do trzeciego czwarty... itd. a? stan? si? jednym w pierwszym czerwonym wirze ?ycia... ostatni jest 7 wir bia?y, ósmy wir w którym zamknie si? ta po??czona siódemka jest z?otym wirem.

Kula z 7 wirów ... bia?o czerwona kula to osobowo?? wiedzy aspektu ?e?skiego, ona zachowa w?a?ciwo?ci nadprzewodnika ROD.
Kula ósma, wir nad przestrzenny , to osobowo?? mocy aspektu m?skiego , ona zachowa w?a?ciwo?ci IRYDU.

"MATERIA KTÓRA ZAKRZYWIA PRZESTRZE?."

Nadprzewodniki to niezwykle ciekawe materia?y. S? ?wi?tym graalem wspó?czesnych fizyków.
Gdy przyk?adamy do nich pole magnetyczne, wzbudzamy pr?d, który p?ynie i p?ynie bez ko?ca, jak w perpetuum mobile. Problem w tym, ?e na razie nikt nie potrafi zrobi? nadprzewodnika, który dzia?a?by w temperaturze pokojowej.
Ale ten dziwny bia?y proszek zachowywa? si?, jakby by? nadprzewodnikiem!

Hudson dowiedzia? si?, ?e naukowcy z US Naval Research doszli do wniosku, ?e komórki w ciele - a zw?aszcza komórki mózgowe - porozumiewaj? si? ze sob? jak nadprzewodniki i ?e mi?dzy komórkami przep?ywa ?wiat?o, a nie, jak mówi si? powszechnie, pr?d elektryczny.
David Hudson doda? dwa do dwóch i postanowi? sprawdzi?, co otrzyma, je?li spali zwierz?ce tkanki mózgowe, oczy?ci i wy?arzy swoj? metod?.
Nawet si? nie zdziwi?, kiedy wysz?o mu, ?e pi?? procent suchej tkanki mózgowej stanowi? rod i iryd w stanie wysoko spinowym (wysokoenergetycznym). Nadprzewodniki.
Wyci?gn?? z tego wniosek, ?e w naszym ciele nieustannie przep?ywa ?wiat?o podtrzymuj?ce ni? naszego ?ycia, a wokó? cia?a rozci?ga si? niespolaryzowane pole magnetyczne zwane polem Meissnera lub aur?."

"
"Czy wiecie pa?stwo, ?e ponad pi?? procent ci??aru suchej masy tkanki mózgowej stanowi? rod i iryd i to w stanie wysoko spinowym?
?e komórki komunikuj? si? mi?dzy sob? za pomoc? nadprzewodnictwa? ?e instytucja o nazwie U.S. Naval Research Facility (Instytut Bada? Marynarki Wojennej Stanów Zjednoczonych) wie, ?e drogi porozumiewania si? mi?dzy komórkami wiod? przez nadprzewodnictwo?

?e zmierzyli oni to zjawisko stosuj?c SQUID-y? Nadprzewodnikowe Kwantowe Urz?dzenia Interferencyjne (Superconducting Quantum Interference Device) wyposa?one w nadprzewodnikowy pier?cie? otaczaj?cy cia?o.

Dzi?ki tym urz?dzeniom stwierdzili, ?e to w?a?nie ?wiat?o przep?ywa mi?dzy komórkami, z komórki do komórki i tak dalej.

Czy wiecie pa?stwo, ?e wasze impulsy nerwowe nie s? elektryczno?ci?, ?e przemieszczaj? si? z pr?dko?ci? bli?sz? pr?dko?ci d?wi?ku ni? ?wiat?a?
Czy wiecie pa?stwo, z jak? pr?dko?ci? przemieszcza si? fala nadprzewodnictwa?
W?a?nie z pr?dko?ci? d?wi?ku. To jest w?a?nie to, co znajduje si? w naszych cia?ach, co nazywamy ?wiadomo?ci? i co ró?ni nas od komputera."

Tak..... d?wi?k, jego intonacja jest jednym z sekretów ?ycia, bowiem ka?da istota wydaje niepowtarzaln? wibracj? d?wi?kowa , która identyfikuje jej osobowo?? .... d?wi?k mo?e by? i jest jednym z kodów otwierania przestrzeni, zarówno ten s?yszalny dla naszego fizycznego ucha jaki ten nies?yszalny... bowiem d?wi?k równie dobrze mo?na odbiera? jako fal? ?wiat?a.

"ponad pi?? procent ci??aru suchej masy tkanki mózgowej stanowi? rod i iryd i to w stanie wysoko spinowym.....
komórki komunikuj? si? mi?dzy sob? za pomoc? nadprzewodnictwa.....

ZATEM MAMY W NASZYCH CIA?ACH FIZYCZNYCH 2 NIEZB?DNE ELEMENTY DO UZYSKANIA LEWITACJI.... CZYLI UZYSKANIA ANTY GRAWITACJI.....

Czego nam brakuje ..... co jest jeszcze potrzebne .... co blokuje mo?liwo?? stworzenia tego stanu?

JEST TRZECI ELEMENT..... TO O? MAGNETYCZNA ... O? MI?O?CI..... KTÓRA MUSI MIE? ODPOWIEDNI? MOC ENERGETYCZN? ?EBY UZYSKA? ANTY GRAWITACJ?.....
TYLKO TYLE... NIC WI?CEJ...... ZWYCZAJNIE MUSIMY STA? SI? MI?O?CI?, MIAST CI?GLE O NIEJ MÓWI?.

Podnoszenie osobistej wibracji nie odbywa si? na warsztatach , wszelakich kursach rozwoju duchowego, pod wp?ywem bogatej lektory czy dyskusji o duchowo?ci.
To nie jest proces w ?aden sposób zwi?zany z wybuja?o?ci? mózgu.
Podnoszenie osobistej wibracji to PRZEZYWANIE ?YCIA.... wzbogacanie go uczuciami mi?o?ci , dobrem p?yn?cym z tworzonych sytuacji , które nape?niamy równie? decyzjami moralnymi i etycznymi.
Dopiero taka energia tworzy w nas wibracj? przebudzenia duchowego, ono za? p?yn?c w naszym g?ównym kanale energetycznym uruchamia proces tworzenia si? wirów z rodu i irydu... one uruchamiaj? w ka?dej komórce naszego ca?a lewitacje .... pokonuj? grawitacj? nad któr? panuje ca?y czas nasza ?wiadomo??. Mo?emy ten stan u?y? do wielu rzeczy, które znamy z dawnych przekazów o "cudach" magów.... to nie magia, to otwieraj? si? w ten sposób nasze nasze mo?liwo?ci Ducha, który w?ada materi?.
Tu nie ma sekretów ni tajemnych formu?.. ani zastrze?enia dla wybranych..... KA?DY MO?E..... pod jednym warunkiem... nape?ni siebie odpowiednim potencja?em energii.
Czyn..... nie s?owa s? weryfikacja i potwierdzeniem wype?nienia procesu.
On rozpoczyna si? od lewitacji.... wspó?czesna nauka potwierdzi?a autentyczno?? duchowych przekazów. Wspaniale opowiedzia? o nich Igor Witkowski.. dzi?kuj? mu za to, bo sta? si? dla mnie inspiracja do napisania tego tekstu..

ps. Salome .. z czasów Jezusa.... czyli Maria Magdalena w m?odo?ci , ?eby otrzyma? prawo zwierzchnictwa nad Zakonem z Qumran, musia?a poprosi? o "G?OW? JANA" ( w tamtych czasach, a w naszych cz?sto równie?, osoba zarz?dzaj?ca , maj?ca zwierzchnictwo nazywana jest "G?OW? " czego?.... ), Ona musia?a udowodni? fizycznie ,?e osi?gn??a w?a?ciwy poziom rozwoju duchowego by sprawowa? t? funkcj?.

Weryfikacj? nie by?y s?owa... a czyn... czyli LEWITACJA.

Salome zata?czy?a swój mistyczny taniec przed Herodem i zacz??a unosi? si? w powietrzu.. lewitowa?a.
Otrzyma?a prawo do "G?OWY JANA" ..... czego odpowiednikiem by?o podanie jej na tacy nie fizycznej g?owy cz?owieka, a przepaski czo?owej .. tiary, która symbolizowa?a prawo do sprawowania najwy?szej funkcji kap?a?skiej w zakonie.

Dlaczego ukrywana jest przed nami prawda o tym zdarzeniu?

Bo dla pewnej grupy ?ydów jest nie do przyj?cia fakt ,?e KOBIETA w Judei pe?ni?a najwy?sza funkcj? Arcy Kap?anki... tak, Maria Magdalena j? pe?ni?a!
Zatem wol? zatai? i ukry? wiele prawd z tamtych czasów , przekazywa? wymy?lony fa?sz , ?eby m?ska opcja nadal wiod?a prym nad ?wiatem.

Nie jest tak ?e nie ma dokumentów historycznych potwierdzaj?cych te zdarzenia , ale? s?!
S? nadal ukrywane zarówno przez opcje ?ydowskie jak i katolickie, oni si? wspólnie popieraj? w tym wzgl?dzie gloryfikuj?c ten proceder wspólnym interesem.... jest to jedna z najwi?kszych obrzydliwo?ci wyrz?dzanych ca?ej LUDZKO?CI...

No , có? ob?uda i k?amstwo.... zosta?o wyniesione jako najwi?ksze dobro ...religijne.. na nich s? zbudowane jego chwiejne konstrukcje.

Nie ma co pisa? o uczciwo?ci i prawo?ci religii , gdy gór? w niej jest niemoralny certyfikat globalnego k?amstwa.

Czy poznamy PRAWD?..... TAK... NIEBAWEM.

Ludziom utrzymuj?cym te oszustwa w obiegu, pozostanie tylko olbrzymi wstyd z powodu swojej hipokryzji.

Kiara.
Strony: [1]
Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

poradniki homofriends rozmowcy darzlubie meute-de-loups