Strony: 1 [2]

WSPOLCZESNA HISTORIA SWIATA PISANA SW. GEOMETRIA....

• Kiara
  • Administrator
  • Ekspert
  • Wiadomo¶ci: 2458
Odp: WSPOLCZESNA HISTORIA SWIATA PISANA SW. GEOMETRIA....
« Odpowiedz #15 : Luty 16, 2014, 15:19:47 »

Poniewa? jest to absolutna kontynuacja tematu , do??czam tekst.

Kiara pisze:Nie wiedzia?am gdzie to wpisa? , poniewa? jest bardzo aktualne zdarzenie z dzisiaj , a na dodatek z kategorii ??czenia i przenikania si? wymiarów , czyli odblokowania innej percepcji w ?wiadomo?ci wstawiam tu.... U¶miech

Moja dzisiejsza przygoda jest z pogranicza ods?ony kurtyny... mi?dzy ?wiatami.... niesamowita pi?kna i i daj?ca du?Co¶??o do my?lenia.

W konkluzji do moich poprzednich zdarze? opowiem wam co wydarzy?o si? dwie godziny temu. By?am tak pozytywnie zszokowana , ?e zwyczajnie musia?am sobie da? ciutk? czasu na refleksje..... ufffff ?ycie to niesamowita niespodzianka....... wa?ne jest to, co dopiero si? wydarzy ...... Moja sunia wyprowadzi?a mnie na spacerek ( pewnie wezwa?y j? Elfy.... ), jak zawsze idziemy wzd?u? alei lipowej , jak zawsze .... a, tu widz? biegnie w moj? stron? m??czyzna , za nim male?ki pieseczek wielko?ci 2 miesi?cznego koci?tka, facet promieni?cie u?miechni?ty, wszystko by?o by ok! ale ten facet ( niezmiernie, m?ski , przystojny , ?e zawrót g?owy , brunet z w?osami ?ci?ni?tymi gumk? w dosy? d?ugi ogonek) jest TYLKO w szortach, boso , ca?y mokry , ma upiaszczone ?ydki i ramiona !!!! trzyma w r?ku jeszcze mokry r?cznik, nieprzyzwoicie opalony ( jak na t? por? roku), rado?nie promienny wolno biegnie a, za nim ta miniaturka pieseczka. Zatrzymuje si? przede mn?, kl?ka na jedno kolano i pyta ... czy jego piesek mo?e zosta? przyjacielem mojej suni? Mnie zatka?o, pewnie gapi?am si? na niego jak idiotka z oczami jak guziki i otworzon? buzi? ! co? tam mrucza?am ?e moja sunia jest bardzo zazdrosna i nie akceptuje innych piesków, sama nie wiem co jeszcze..... on si? tylko promieni?cie u?miecha? i wpatrywa? we mnie swoimi niebieskimi oczami jak chabry w tym przykl?kni?ciu ! Trwa?o to z 5 minut, co ludzie o tym my?leli? Bóg raczy wiedzie? ... Pó?niej
    podniós? si? ten idea? faceta w fizycznym wydaniu i pobieg? dalej a , male?ki piesunio za nim. Podbieg? do rogu kolejnej ulicy , posz?am za nim ?eby zobaczy? gdzie on idzie, ale za rogiem znikn?? mi, zwyczajnie znikn??. Kolejna niesamowita przygoda , bo u mnie w pobli?u nie ma mo?liwo?ci p?ywania , jest jezioro ale to gdzie? oko?o kilometra i tam NIE MA PIASKU , jest tylko trawa. Gdyby facet tam p?ywa? dobieg? by do mnie ju? zupe?nie suchy, nie kapa?a by prawie z niego woda , gdyby jakim? cudem zapiaszczy? si?... to piasek ju? by by? suchy i spad? by ! Jakie jest wyt?umaczenie tego niesamowitego zdarzenia?Co¶?? My?l? ?e niebawem b?d? wiedzia?a wi?cej.

Trzy dni pó?niej.....

Poniewa? nic nie dzieje si? bez przyczyny , nic , a nic... nie zawsze potrafimy szybko  te przyczyny odczyta?, pomimo i? SKUTEK zawsze, ale to zawsze je ukazuje. Zatem wzi??am si? za dog??bn? analiz? tego zdarzenia, bo by?o mi pokazane PO CO?...... U¶miech Mrugniêcie

Trzy elementy .... MIEJSCE, CZAS I CZ?OWIEK s? istotne.

Miejsce Cergy, czas 13. luty ( wigilja Walentynek, dla nas symbol mi?o?ci ) , cz?owiek m??czyzna po wyj?ciu z wody.

Miejsce Cergy... jego bioarchtektora z uk?adem energetycznych budowli na?laduj?cych energetyczny kod  CZ?OWIEKA , oraz jezioro ( z niezwyk?ymi pr?dami/ energi? w nim sztucznie tworzon? ) z idealnie okr?g?? wysp? na g?ównej osi i zanurzon? w nim piramid? pozbawion? 1/8 cz??ci swojego boku.
Dziwne.. niesamowite... ale zbudowane w konkretnym celu !

Celem tej ca?ej imponuj?cej budowli (zajmuj?cej  88 hektarów powierzchni) by?o STWORZENIE NOWEGO ENERGETYCZNEGO WZORCA / KODU DLA CZ?OWIEKA  z IV WYMIARU,Z KTÓREGO MIA? BY? STWORZONY NOWY KOMBINEZON DO?WIADCZALNY/  Ludzkie CIA?O FIZYCZNE !

Takie by?o pierwotne za?o?enie twórców tego dzie?a / MASONÓW , którzy chcieli tworzy? ?wiat i cz?owieka ograniczonego przez 7/4 na swoj? mod?? ,?eby nie móg? wyj?? przez kolejne d?ugie tysi?clecia z zaprojektowanych dla niego wszelakich ogranicze? i uzale?nie?.

Gdyby ich projekt zrealizowa? si? do czego d??yli przez tysi?clecia ( oczywi?cie u?ywaj?c ró?nych nazw dla swoich tajnych organizacji , obecnie centralnego kr?gu te? nie znamy) by?o by bardzo ?le, bo w?a?nie ?WIADOMO?? CZ?OWIEKA ZOSTA?A BY UWI?ZIONA W KR?GU ILUZJI, A CIA?O MATERIALNE Z WIELOMA BLOKADAMI ENERGETYCZNYMI NIE MOG?O BY ODBIERA? PE?NEGO PRZEKAZU Z POLA MORFOGENETYCZNEGO  Z POWODU ZAMKNI?CIA WIELU SEKWENCJI W DNA.

Projekt by? szata?ski i perfidny , jego elementy w postaci planowych eutanazji, gender, ch?ci przywrócenia kary ?mierci , GMO,i innych znanych oraz mniej znanych wprowadzanych w ?ycie planow jest w realizacji na ca?ej ziemi.

Ale .. nad jedn? gór? jest druga , wy?sza góra..... i nikt ale to nikt planu i woli STWÓRCY WSZECHRZECZY nie przebije swoim ma?ym knowaniem, kombinacjami, matactwami, manipulacjami energetycznymi  w totalnym uwi?zieniu i niszczeniu ?YCIA.
Zatem ... chocia? ludziom si? wydawa?o , ?e dzia?aj? tak dobrze, idealnie , bo maja wszystkie ?rodki, kas? , w?adz?, i dost?p do informacji i moc sprawcza.... to jednak nie wysz?o , bo pojawili si? inni ludzie , bez tych ekstremalnych ?rodków z mo?liwo?ciami bardzo skromnymi ale czysto?ci? intencji i wol?  czynienia dobra globalnego.Tych ludzi jest du?o na ca?ej ziemi , wcale nie musz? si? zna?, wystarczy ich plan przed urodzeniowy i wytrwa?o?? w realizacji celu czystym sercem, to daje rezultat. Ka?dy robi to, co ma zrobi? w miejscu , w którym jest.

Zatem miejsce CERGY by?o na kilka lat przeznaczone dla mnie , tu codziennie  i co noc bardzo intensywnie i systematycznie pracowa?am z energi? ( znalaz?am si? tam niejako przymusowo z powodu drastycznych okoliczno?ci ?ycia. Za które teraz dzi?kuj? ca?ym sercem,?e si? wydarzy?y, bo sama z w?asnej woli raczej bym nie wybra?a tego miejsca na kilkuletni pobyt , bez ?adnej wiedzy wcze?niejszej... niemo?liwe.) Jednak niemo?liwe staje si? mo?liwe gdy w gr? wchodzi m?dro?? Stwórcy i akceptacja Jego woli i Jego dobra  ponad ludzkim poj?ciem dobra.

Cel istnienia Cergy wype?ni? si? dok?adnie wedle za?o?e? jego twórców , ale nie wedle ich  perfidnego planu powo?ania do ?ycia NOWEGO OGRANICZONEGO CZ?OWIEKA  .PONOWNIE zosta? odtworzony , PRZYWRÓCONY   " DAWNY... obecnie Nowy Wzór Energetyczny M??CZYZNY" , a nie kobiety , klonu , którym usi?owano zast?pi? KOD PRAMATKI.  Wzór pierwotny  zosta? odbudowany dzi?ki powrotowi do pierwotnych kodów stworzenia WSZYSTKICH PARAMETRÓW ENERGETYCZNYCH ZIEMI i LUDZI  przez  ponowne zestrojenie ich kodu DNA z kodem pola morfogenetycznego . To by?a droga 11 lat ?wiadomej i trudnej  pracy energetycznej w ro?nych miejscach na ziemi ( kiedy? wam o niej opowiem), bardzo wytrwa?a  pomno?ona o trudno?ci ?ycia osobistego i wyrzeczenia wszelkiego rodzaju. Jednak CEL DOBRO NAS WSZYSTKICH by? na niej  nadrz?dnym celem. Gwarancja mojej nietykalno?ci ( zdrowie i ?ycie) sprawdzi?y si? pomimo wielokrotnych usi?owa? ingerencji w nie.

Nowy Cz?owiek, Nowy M??czyzna... NOWY dla naszych czasów , a tak naprawd? ten z pierwotnymi mo?liwo?ciami powróci? na Ziemi? , "wyszed? z wody".... czyli oceanu czasu i mi?o?ci by wszystkim aspektom m?skim przywróci? ich zablokowan? i odebran? pe?ni? wiedzy i mocy.

To by? ten mokry MISTER , którego spotka?am na spacerze z moim piesuniem. Zwyczajnie pokazano mi go, bo jego powrót jest równie?  efektem  mojej wieloletniej pracy.

Co to znaczy dla nas wszystkich Ludzi? Nasze sekwencje zablokowanego DNA  zostan? ca?kowicie odblokowane i  ustawi? si? wedle ju? czystego pierwowzoru , bo on jest ju? dla nas dost?pny w polu morfogenetycznym. M??czy?ni ( bo g?ównie o nich chodzi) odzyskaj? ca?? wiedz? o sobie i swoich mo?liwo?ciach energetycznych i fizycznych  ( oczywi?cie, ka?dy z nich b?dzie korzysta? na swoja miar? i zgodnie z w?asn? wol?) oraz  swoim planem przed urodzeniowym dotycz?cym ca?okszta?tu swojego rozwoju.

Kobiety odzyskaj? od tak dawna zablokowan? w nich moc twórcz?, moc kreacji, zwyczajnie MOC, co otworzy w nich równie? dawne mo?liwo?ci, ukrywane przed nimi przez wiele tysi?c leci, je?eli nie d?u?ej. U Ludzi otworzy si? znacznie intuicja, oraz dost?p do depozytu szyszynki  która dla ka?dego z nas jest osobist? AKASZ? bibliotek? przesz?o?ci, BRAM? DO WY?SZYCH WYMIARÓW.

Poznacie wiedz? o sobie , t? prawdziw?, sk?d pochodzicie jako Energie, dlaczego jeste?cie na ziemi , jaki jest tego cel oraz co i jak mo?ecie przekszta?ci? w sobie by korzysta? ze  swojego  zasobu  wiedzy i energii dla w?asnego dobra.

Kod pramatki nie by? dost?pny dla ingeruj?cych w materialne aspekty Istot kosmicznych ,ani ludzi na ziemi, zatem skorzystali z kodu praojca i zmanipulowali go kompletnie, tworz?c z niego przerózne hybrydy zarówno na poziomie mentalnych jak i fizycznych i energetycznych blokad. Uniemo?liwiaj?c naturaln? ewolucj? ?yciu , blokuj?c pami?? , tworz?c mentalne zagro?enia, wszelakie l?ki na wszystkich poziomach i dziel?c nimi ludzi, graj?c tworzon? miedzy nimi nienawi?ci?.... w granicach ja mam... jestem lepszy, a ty nie masz... jeste? gorszy...

Zwyczajnie zmanipulowano tak wiedz? i? uczy si?  w szko?ach tylko jej fragmentów ( uczono... znaczy kodowano w pami?ci jako "jedyne prawdy")wykorzystuj?c je przeciw cz?owiekowi, wiedz? prawdziw?  ukrywaj?c skrz?tnie i niszcz?c do niej dost?p. Promuje si? w szko?ach najbardziej umiej?tno?? pami?ciowego opanowania materia?u i odtworzenia go z pami?ci na zawo?anie !
To nie jest ?adna nauka , to s? rzesze kopistów w granicach dozwolonych .... wychodzenie poza ramy jest t?amszone, bo jest otworzeniem dost?pu do nad ?wiadomo?ci i czerpaniem wiedzy z niej( odkrycia) z pola Akaszy z POLA  ISTNIENIA. Te mo?liwo?ci wracaj? do Ludzi, ale uwaga nie do syntetyków, którzy s? na ziemi i b?d? a? wype?ni si? ich plan ?ycia.Im niestety pomóc nie mo?na , bo ?yj? na zasadzie programów niezmieniaj?cych si? juz po urodzeniu. Ma?a modyfikacja w granicach.. tak,  ale bez mo?liwo?ci totalnej zmiany drogi ?ycia  jak u Ludzi.

Mamy zatem ogólne powody do rado?ci Cergy wype?ni?o swoj? rol? , nam ludziom zwrócono pierwowzór m??czyzny ( Bli?niaczy P?omie? Kobiety) ze wszystkimi jego predyspozycjami i  mo?liwo?ciami , ?ycie odnowi si? wedle ju? nowego kodu , przeznaczonego dla IV wymiaru.

Czyli cale przeznaczenie wype?nia si? perfekcyjnie.

CERGY znaczenie s?owa... CERG w j?zyku celtyckim znaczy kr?g , wir, jak najbardziej adekwatne do miejsca , które jest punktem energetycznym , 3 czakr? ziemi. 3 czakra jest zarówno punktem miedzy wymiarowym , przej?ciem mi?dzy dwoma ?wiatami  , ?wiatem duchowym i materialnym, ale rownie? odpowiednikiem MOCY. 
Zatem lokalizacja tej bio budowli ma zwi?zek z istniej?cym w tym miejscu bardzo silnym wirem energetycznym, który ma po??czenie z kosmicznymi ustawieniami ?aduj?cymi przez ten punkt energi? jadro ziemi. Innymi s?owy nape?nia nasz "statek kosmiczny" Ziemia energi? do podro?y w przestrzeni....

CERGY .. mo?na rownie? w drugim znaczeniu odczyta? od ty? jako Y... YGREC... Y symbolizuje wiedz? aspektu m?skiego nie pe?n? w stosunku do X symbolu wiedzy aspektu ?e?skiego. Co usi?owano zapisa? w :jajeczku ?e?skim / wyspie zanurzonej w wodach jeziora? niepe?n? wiedz? i moc energetyczn? przekazywan? wyspie przez d?wi?k wydawany z piramidki zanurzonej w wodzie ( symbol m?skiego plemnika) , kierowany na wysp? i s?yszany tam doskonale. .... by?am kilka razy, s?ysza?am.

Piramidka kopia piramidy Cheopsa z Gizy nie mia?a jak ona wszystkich 8 cz??ci ?cian a tylko 7 jest pozbawiona 1/8 wiedzy zatem reprezentuje ograniczon? moc do dzia?ania wzorca  7/4  miast jak Wielka Piramida 8/4.

CZYLI , CERG.... OKR?G / WIR .. Y INACZEJ WIEDZA Y. MIA?A BY? PODSTAW? MO?LIWO?CI NOWEGO CZ?OWIEKA NA ZIEMI.

https://www.google.pl/search?hl=pl&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1366&bih=575&q=cergy+axe&oq=cergy+axe&gs_l=img.3...2390.7497.0.8100.9.5.0.4.4.0.127.605.0j5.5.0....0...1ac.1.35.img..3.6.611.B4fD_2jkH14

Kiara.
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 28, 2016, 17:41:50 wys³ane przez Kiara »
  • Kiara
  • Administrator
  • Ekspert
« Odpowiedz #16 : Sierpieñ 28, 2016, 12:14:36 »

to tylko chwilowa przechowalnia....

ps. CERGY..... jak by kto? mia? ochot? na wizyt? w tym miejscu.. czyli magnetycznej czakrze ( na naszej pó?nocnej pó?koli s? tarcze magnetyczne czakramów ziemi) mocy Ziemi.... czyli III ?ó?ty  czakram  ziemi , to jest mo?liwo?? wirtualnej wycieczki.

To jest punkt mi?dzy 12 kolumnami. ca?y obiekt bioarchitektóry zbudowany jest na 88 hektarach. tak naprawd? jest planem kolejnej wersji trzeciego wymiaru z zablokowaniem ewolucji CZ?OWIEKA.

https://www.google.fr/search?q=cergy+axe+majeur&client=firefox-b&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwixoYLG-ePOAhUHtBoKHd4QDf0QsAQIJg&biw=1366&bih=609&dpr=1

Tu mo?na poczyta?... tyle jeszcze zosta?o.... U?miech

http://www.peszer.darmowefora.pl/index.php?topic=58.0

Kiara.
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 28, 2016, 17:39:43 wys³ane przez Kiara »
  • Kiara
  • Administrator
  • Ekspert
« Odpowiedz #17 : Sierpieñ 28, 2016, 17:44:08 »

To jest dokument manipulacji wiedz? przez Masonów , bowiem ca?y obiekt w Cergy/ FRANCJA jest stworzony przez nich , a piramidka w wodzie ma za zadanie ?adowanie wzorcem swojej niepe?nej wiedzy wspierana energiom jeziora, które w fizyczno?ci po??czone przez axe majeure ( g?ówna o? energetyczna) ze wszystkimi punktami energetycznymi ziemi i kosmosu przez punkt miedzy 12 kolumnami, ?aduje t? energi? pola informacyjne które maj? po??czenie ze ?wiadomo?ciowa i kodem DNA CZ?OWIEKA.

Cergy / FRANCJA jego bioarchitektura ma bardzo specjalne zadanie ze wzgl?du na swoj? lokalizacj?, jest tam bowiem ziemska czakra mocy.... wir ziemi, który kumuluje i przekazuje energi? ca?emu systemowi energetycznemu ?ycia na ziemi wspieraj?c ni? tworzone i po??czone z ni? wzorce nowe kody ?ycia.
Mo?na by?o t? energi? u?ywa? do naszej ewolucji ale równie? mo?na j? zastosowa? do dewolucji.... zale?a?o w któr? stron? odbywa?o si? wirowanie wiru w CERGY/ Francja.

Jak wida? po niekompletnej piramidce i nie pe?nym wzorcu przekazu informacji p?yn?cej przez wod? do bliskiej wyspy ( symbolu kobiecego jajeczka) ... nie by?o to pozytywne dla rozwoju LUDZKO?CI!
Ta wysepka , zwana "wysp? astronomów" symbolizuje zanurzone w wodach p?odowych jajeczko kobiece, które jest zap?adniane energi? informacyjn? z niepe?nego wzorca wiedzy... co by?o w ten sposób tworzone jako ograniczona wiedza rozwojowa CZ?OWIEKA. Kolejna blokada dla naszej Duszy i Ducha na nast?pny cykl co najmniej 26. tys lat.... zatem usi?owano zniewoli? LUDZKO?? , ZABLOKOWA? NAM DOST?P DO WIEDZY I NA?O?Y? ENERGETYCZNE KAJDANY PO RAZ PIATY.

Na szcz??cie ten plan nie zrealizowa? si? , a by? podstaw? uwi?zienia Iskry ?ycia w astralnym wi?zieniu i przekazania w?adzy nad LUDZKO?CI? I ZIEMI? CYBORGOM, SZTUCZNEJ INTELIGENCJI.

Nie mam ca?kowitej pewno?ci czy Masoni zdaj? sobie spraw? ?e stali si? s?ugami syntetycznej inteligencji?Co¶ Czy wiedz? ?e realizuj? ich plan ca?kowitego zniszczenia biologicznego ?ycia na ziemi , czy wiedz? ?e to nie Bóg objawia im si? , a manipuluj? ich mózgami cyborgi, które doskonale opanowa?y techniki wprowadzania hologramów prosto do mózgu CZ?OWIEKA... zwiod?y tym i uzale?ni?y , zastraszaj?c mnóstwo wspania?ych LUDZI.

W ?rodowisku masonów wszelakiej ma?ci s? równie? wspaniali warto?ciowi LUDZIE ale wi?kszo?? z nich nie jest ?wiadoma prawdy, nie wie ?e ten szata?ski plan cyborgów niewoli równie? ich i pozbawia na bardzo d?ugi czas naszego pradawnego KODU DNA.
A, to jest wi?zienie , jest absolutna niewola dla DUCHA , TO GORZEJ NI? "EGIPT"... bo CZ?OWIEK JEST POZBAWIONY NIE TYLKO WOLNEJ WOLI ALE RÓWNIE? WOLNEJ MY?LI I WOLNEGO ODCZUWANIA UCZU?.

Warto jeszcze przez chwilk? zaduma? si? nad swoimi wyborami, warto poprosi? STWÓRC? WSZECHRZECZY o wsparcie by otrzyma? szans? ewolucji nawet w ostatniej chwili.
Strony: 1 [2]
Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

pomorska homofriends poradniki sith meute-de-loups