DLACZEGO JA........ Na 5 dób przed galaktycznym wydarzeniem..... zaistnieniem astronomicznej wiosny, czyli 13. marzec 2017... by?a ostatnia szansa
dla dalszego istnienia Z?OTEGO SMOKA......
Mia? jeszcze ostatni moment zadzia?ania, zanim s?o?ce wschodz?ce tego dnia osi?gn??o swoje apogeum... czyli min??a godzina 13. " ASTRONOMICZNA WIOSNA 2017. To bardzo wa?ny dzie? dla Ca?ej Ziemi.
Rozpoczyna si? Nowe.
Ten dzie? przejdzie do historii ca?ej Galaktyki , nie tylko w historii Ziemi.
Oto 7 miliardów Ziemian rozpoczyna nowy rozdzia? w historii swojej planety.Ko?czy si? okres ( rok chaosu 2016) i rozpoczyna si? astrologiczny rok 2017 .
Te wszystkie liczby( 2,0,1,7) dodatkowo wyst?puj? w tablicy okulistycznej Snellena , w której wyst?puje tylko 5 cyfr ( cztery wymienione wcze?niej i dodatkowo cyfra 4) 2017 to tak?e liczby 21 i 7 oraz 2017 to liczba pierwsza.
Liczba 2017 wyst?puje te? w tzw sekwencji okulistycznej liczonej od liczby 1,2,4,7,11,16,22,29,37,46,56.
Sumy numerologiczne liczb tej sekwencji daj? albo 1albo 2 albo 4 albo7 .
Warto wiedzie? ?e w dniu 20 marca 2017 roku Ksi??yc spotyka si? z Saturnem w punkcie ok 27 stopni 33 minuty Strzelca, a wi?c bardzo blisko punktu Centrum Galaktyki.
Ten punkt Centrum Galaktyki jest nies?ychanie wa?ny w okresie przesilenia zimowego czyli w dniach od ok 17-21 grudnia 2017 roku."

O moich perypetiach ze s?u?bami specjalnymi wszelkiej ma?ci .... wspomina?am wielokrotnie, o ich wej?ciach do mojego domu równie?, o n?kaniu mnie przeró?nymi wymy?lnymi sposobami pisa?am ju?.
Jednak ich "wyczyn" z przed kilku dni osi?gn?? chyba ich apogeum..... a mo?e jeszcze nie?
Podrzucili mi do domu bransoletk? w postaci z?otego smoka , oczywi?cie ona jest z nadzieniem.. co jeszcze kryje si? w tym "podrzutku" , jak? rol? mia? odegra? ... wiedz? tylko projektanci i wykonawcy tego zadania.
A, mo?e ja równie? to wiem, ale....
SMOK.... jest niezwyk?ym symbolem , a z?oty SMOK wyj?tkowym ,Z?OTY SMOK rodzi si? w efekcie transformacji "Z?OTEGO W??A KUNDALINI" gdy on osi?ga poziom czakry korony.
Tak naprawd? symbolizuje on 5 elementów na ich najwy?szym poziomie ale w III wymiarze, w zasadzie jest on symbolem ochronnym, ale .. w tym wypadku jest inaczej.
Jego ni?sze aspekty to 4 smoki symbolizuj?ce 4 ?ywio?y.
W?? rozwijaj?cy si? z "u?pienia " , unosz?c si? przez wszystkie czakry do góry, gdy jest ju? na poziomie czakry korony, przemienia si? symbolicznie w SMOKA w paszczy trzyma "PER??" /szyszynk? /bram? miedzy wymiarow?, a pó?kule mózgowe tworz? jego skrzyd?a.
To jest symboliczne przedstawienie procesu naszego rozwoju duchowego w III wymiarze, który osi?gamy akurat w obecnym czasie. Bowiem przesilenie wiosenne 2017 jest po raz pierwszy dla Ziemi i LUDZI momentem przekroczenia przestrzeni materialnej i po??czenia si? z duchow?.
Co równie? oznacza w symbolice "wykie?kowanie ziarna ?ycia" ponad przestrze? ciemnej materii .. wej?cie po raz pierwszy w istnieniu ziemi w po??czenie materii z duchowo?ci?.
To naprawd? jest wspania?y i przepi?kny moment w rozwoju ca?okszta?tu ?ycia, osi?gn?li?my go jako gatunek po trzech nieudanych próbach, ta jest czwarta udana.
Skoro tak jest , to po co ten ca?y cyrk ze smocz? bransoletk? ... w niej si? kryje podst?p, wyrachowany i perfidny.
Otó? osi?gn?li?my ju? poziom IV wymiaru jego pierwszy moment, ale to nie koniec , proces transformacji musi dokona? si? dalej.
ZLOTY SMOK MA KOLEJNA POSTA?, ON MUSI PRZEMIENI? SI? W FENIKSA! Tak ,Z?OTY OGNISTY FENIKS jest kolejn? transformacj? Z?OTEGO SMOKA!
Z?oty Smok MUSI przemieni? si? w FENIKSA.... my?l? ze ka?dy wie jak si? to dzieje, to jest proces roz?wietlenia wszystkich komórek , iluminacja/transcendencja / transformacja sub komórkowa ,zwyczajnie zmiana materii na jej inny l?ejszy rodzaj.
Jednym s?owem Zloty Smok "spala si?".... gdy osi?ga odpowiedni? moc energetyczna i harmoni? i pe?ni? mocy miedzy swoimi aspektami na najwy?szym poziomie ( symbol pó?kule mózgowe zmieniaj? si? w skrzyd?a), wówczas transformuje si? w Z?OTEGO FENIKSA.
TYLKO CO JA MAM DO TEGO?
Jeszcze nie wiem na 100% ale s?u?by specjalne to wiedz? skoro podrzuci?y mi t? bransoletk? na 13 marca , gdy rozpocz?? si? energetyczny proces zmian na ziemi. Jej rola nie jest zbyt skomplikowana , mia?a za zadanie;
1. zablokowa? przep?yw energii we mnie... ?eby uniemo?liwi? mi osobist? transformacj? komórkow?, obni?y? wibracj? ,a by? mo?e równie? spowodowa? atak serca.
2. umo?liwi? namierzenie mnie przez satelit? ( jej nadzienie) i strzelenie we mnie wyj?tkowo siln? energi? ( snajperom znikam z pola widzenia)
3. zablokowanie osobistego procesu transformacji z?otego smoka w z?otego feniksa.. smok nadal kr??y? by w procesie energetycznym 1/7 czakra, nie uzyska? by do mocy transformacji w FENIKSA, nie po??czy? by si? z 8 czakr?.
Wiadomo,?e kto? .. jaka? osoba ,zawsze pierwsza JEDNA MUSI BY? PREKURSOREM JAKIEGO? ZDARZENIA, PROCESU,MUSI OTWORZY? JEGO DRZWI...
Ja dok?adnie wiem co robi? , wiem jak? ma to rol? w ewolucji energetycznej Ziemi, ale ja nie widz? swojego poziomu energetycznego, to widz? zewn?trzni obserwatorzy.
Na szcz??cie nie przysz?o mi do g?owy za?o?enie na r?k? tej bransoletki i chodzenie w niej jako osobistej dekoracji... obejrza?am j? energetycznie, ma nadzienie , które pewnie zosta?o by uruchomione po wyj?ciu z domu, bo rano gdy wychodzi?am z niego w samochodzie pod drzwiami czeka? na ten moment , pewnie z jakim? urz?dzonkiem .. pewien pan.
No có?.... przykro mi ?e was rozczarowa?am...

no mo?e gdyby?cie podrzucili mi FENIKSA.... to, kto wie, kto wie???
Nie stan?li?cie na wysoko?ci zadania, a teraz ju? po SMOKU..... chocia? ?adny jest, nie uwiód? mnie swoj? urod?.
Proponuj? waszej starszy?nie ... ( oczywi?cie tej nie syntetycznej) z?o?enie wszystkich zabawek do pud?a i negocjacje na rzecz NASZEGO WSPÓLNEGO DOBRA , bo EWOLUCJI nie da si? zatrzyma?,nie wszystkich da si? zabi?... to wiecie doskonale, WSZYSTKIE NAJWA?NIEJSZE ELEMENTY EWOLUCJI S? CHRONIONE NADZWYCZAJNYM IMMUNITETEM.
Lepiej jest teraz postawi? na siebie , wyrwa? si? z manipulacji i presji strachu syntetyków , ni? za moment spa?? bardzo nisko i gramoli? si? przez setki albo tysi?ce kolejnych wciele? do miejsca i momentu w którym jeste?my TERAZ.
Kiara.