Strony: [1]

V ELEMENT ... MI?O??....

• Kiara
  • Administrator
  • Ekspert
  • Wiadomo¶ci: 2458
V ELEMENT ... MI?O??....
« : Kwiecieñ 25, 2018, 14:51:07 »

V ELEMENT = MI?O??....

TERAZ TOCZY SI? WOJNA O NASZE UCZUCIA.... O PRZEJECIE ICH I

ZABLOKOWANIE... W NOWYCH CIA?ACH, KTÓRE NIE MAJ?

MO?LIWO?CI ODBIERANI UCZUCIOWYCH BOD?CÓW PRZEZ

WY??CZENIE W DU?EJ MIERZE NASZYCH 5 ZMYS?ÓW I

OGRANICZENIU ODBIORU BODZECHÓW ZEWN?TRZNYCH BLOKAD?

SYSTEMU NERWOWEGO!

Kolejna dezinformacja , gra brakiem wiedzy przeci?tnego Cz?owieka , wprowadzanie nienawi?ci i blokad dla tego ,co powinno by? WOLNE!
Co powinno tworzy? NOWY ?WIAT z nowymi doskona?ymi wzorcami i parametrami istnienia.

V ELEMENT ... TO ENERGIA MI?O?CI... ONA i TYLKO ONA zmienia LUDZI i ?wiat.... bo TYLKO MI?O?? TWORZY I TYLKO MI?O?? "ZAGINA" CZAS.... MA WP?YW NA CZAS.

Bez jej udzia?u w naszych ?yciach byli by?my TYLKO zaprojektowanymi przez program urz?dzeniami biologicznymi , powielaj?cymi cudze my?li, cudzy plan.

MI?O??.... to spontaniczno?? my?li i dzia?a?, to pi?kno i rado?? ... to tworzenie DOBRA o coraz wy?szych warto?ciach.. bo ka?dy kto MI?UJE .... chce stworzy? i podarowa? umi?owanej osobie najcenniejsze warto?ci.

Taka jest natura CZ?OWIEKA.... do ?ycia ni? w coraz wy?szych aspektach d??ymy. <3

Jak zablokowa? V ELEMENT ....

To proste ... wygenerowa? strach i nienawi??!
Wówczas znika mi?o??.. rozp?ywaj? si? uczucia.

W ka?dym z nas .. w g??binach pod?wiadomo?ci drzemi? jakie? ukryte l?ki, ?ale , rozgoryczenia.
Wystarczy wyci?gn?? je na powierzchni? i ubra? w aktualne sytuacje... wype?ni? strachem ... i sterowa? nim naszymi reakcjami, wówczas mo?na ju? przej?? w?adz? nad PRAWIE KA?DYM cz?owiekiem!

Prawie ka?dym , ale nie ka?dym, bo s? LUDZIE , którzy pokonali strach!

Doskona?ym przyk?ad dzia?a? opartych na sterowaniu strachem jest polityka P. Trampa..( on jest TYLKO wykonawca planu innych osób.. to inna sprawa ) swoimi obietnicami ... gra na ludzkich emocjach, oczekiwaniach i nadziejach....ale równie? na strachu... TWORZ?C WZAJEMN? NIENAWI?? W LUDZIACH... GENERUJE STRACH , WYWO?UJE WALKI , BÓL ,CIERPIENIE I ?MIER?.... przys?owie mówi... "po czynach go poznacie.." ale nie po samych czynach, a po WARTO?CIACH ICH SKUTKÓW!

A, zatem P. Tramp sieje nienawi?? miedzy LUD?MI.... on nie tworzy dobra, nie sieje zgody... tworzy podzia?y i blokuje energi? nienawi?ci V ELEMENT.. MI?O?? I ZGOD?.

Tam gdzie tylko pojawia si? mo?liwo?? ?ycia w pokoju i mi?o?ci i tworzenie dobra .. pojawiaj? si? emisariusze z?a... burz? i niszcz? najmniejsze przejawy pozytywu.

Ci ludzie nie reprezentuj? LUDZI DUCHOWYCH... podst?pnie z wyrachowaniem i przebieg?o?ci? z?a.. niszcz? DOBRO.

Ca?a opowie?? o celu zburzenia DWÓCH WIE? jest jak najbardziej prawdziwa, 4 elementy, 4 królestwa, 4 ?ywio?y po??czone w jedno i tworz?ce Wie?? MOCY w formie PIRAMIDY ... TO PRAWDA ... jej szczyt w postaci o?miu poziomów te? jest prawd? , identycznie jak trójk?tna forma boków.

JEDYN? NIEPRAWD? JEST INFORMACJA O V ELEMENCIE... który wedle dezinformatora w filmie jest BESTI?!

Zburzenie starego systemu opartego na M?DRO?CI SERCA, KTÓR? JEST V ELEMENT MI?O??... stworzenie nowego, który wi?zi MI?O?? jest prób? przej?cia ca?kowitej w?adzy nad DUCHOWYM CZ?OWIEKIEM!

To jest dehumanizacja LUDZKO?CI, stworzenie bezuczuciowej, sterowanej bestii , która poprzez manipulacje jej mózgiem wykonuje WSZYSTKIE polecenia zarz?dcy!

Takie usi?owania widzimy ju? na ka?dym kroku naszego ?ycia w ka?dym jego sektorze z którym mamy do czynienia!

CZ?OWIEK DUCHOWY Z BOSKIM DNA jest spychany poza margines ?ycia , gloryfikowana i wynoszona jest sztuczna inteligencja , która ma nami w?ada?!

KTO .. za tym stoi .. g?ownie ten , kto si? lansuje i bezczelnie , nachalnie stawia swoje dobro na plan pierwszy.... KTO?

Chyba ju? nie mamy watpliwo?ci,?e jest to SYNTETYCZNA INTELIGENCJA... a nie ?adni ?YDZI!

Stworzono przez wieki archetyp pod?ego ?yda.. z dwóch powodów.
1. Bo CZ?OWIEK ?YD jest NIEZB?DNYM ELEMENTEM W EWOLUCJI WSZYSTKICH LUDZI!

2. Bo chciano wymordowa? tych LUDZI r?koma innych , którym wpisano nienawi?? do nich!

Ta "gra " toczy si? dalej .. tworzy si? ( ustawami prawnymi ) kolejne pok?ady nienawi?ci , wykorzystuj?c LUDZKIE EMOCJE, L?KI I NADZIEJE.

TRZEBA DOKONA? Z MARTWYCH WSTANIA SWOJEJ LOGIKI ... oceni? przyczyn? po skutku.

Wykonawcy .. inaczej zmanipulowani LUDZIE .. tu wskazano nam MASONÓW.. bo bardzo aktywnie bior? udzia? w realizacji planów syntetycznej inteligencji.

ALE.... UWAGA! W tych ugrupowaniach równie? s? LUDZIE DUCHOWI!
To kolejny podst?p siania nienawi?ci i zablokowania V ELEMENTU!
TO jest misternie tkany plan przez tysi?c lecia przygotowywany na obecne czasy.

PO PIERWSZE.... POTRZEBA NAM OPANOWANIA, WIELKIEGO SPOKOJU W OGL?DZIE SYTUACJI I PODEJMOWANIA BARDZO WYWA?ONYCH DECYZJI!

WIELKIEGO ZROZUMIENIA LUDZKICH NIEDOSKONA?O?CI I B??DÓW ORAZ WYSI?KU WYBACZANIA SOBIE WZAJEMNIE.

Czyli odblokowania, uwolnienia ... KA?DY w sobie V ELEMENTU.

Wówczas stajemy si? nietykalni dla z?a.... powró?my do M?DRO?CI SERCA.. PRO?MY O NI? , BO TO JEST NASZ NAJWI?KSZY SKARB.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=ZEYvoVAVD8s

Kiedy przyb?dzie pi?ty element ? - Hoggard

Kiara.
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 25, 2018, 14:53:26 wys³ane przez Kiara »
Strony: [1]
Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

homofriends rozmowcy poradniki darzlubie wrzeciono