Strony: [1]

KONIEC SWIATA ? CZY NOWA ERA LUDZKOSCI I ZIEMI?

• Kiara
  • Administrator
  • Ekspert
  • Wiadomo¶ci: 2458
KONIEC SWIATA ? CZY NOWA ERA LUDZKOSCI I ZIEMI?
« : Marzec 21, 2009, 18:26:35 »

Czy istnieje konkretna data konca swiata? Czy koniec swiata moze zaistniec?
Co tak naprawde oznacza okreslenie ; KONIEC SWIATA?
postaram sie przenosic , moim zdaniem proste i ciekawe wyjasnienia tego drastycznego okreslenia.

KONIEC ?WIATA W 2012 ROKU

Okre?lenie "koniec ?wiata" pochodzi z kalendarza Majów.

Za spraw? precesji tzw. punkt Barana (zwany inaczej punktem równonocy) przesuwa si? i w?druje przed kolejnymi gwiazdozbiorami, jednak w przeciwn? stron? ni? znaki zodiaku. Zale?nie od tego, na tle którego gwiazdozbioru aktualnie si? on znajduje, na Ziemi nast?puje zmiana kolejnych Er.

Ka?da Era liczy ok. 2000 lat.

Pe?ny cykl obiegu Punktu Barana trwa 26 000 lat (dok?adnie 25 770 lat). Nasi uczeni ten okres nazywaj? "rokiem plato?skim", Aztekowie "s?o?cem", a Majowie "?WIATEM".

Obecnie zbli?amy si? do ko?ca "?wiata" wed?ug kalendarza Majów, co nie oznacza wcale ko?ca ludzko?ci, lecz koniec kolejnego, licz?cego 26 000 lat cyklu ewolucyjnego, którego pocz?tkiem by?y narodziny planety Wenus.

http://astro.eco.pl/kon_swiata.html
« Ostatnia zmiana: Marzec 26, 2009, 20:08:13 wys³ane przez Kiara »
  • Kiara
  • Administrator
  • Ekspert
Odp: KONIEC SWIATA ???
« Odpowiedz #1 : Marzec 26, 2009, 20:07:13 »

Wejscie w wyzsza wibracje Nowa Ere Ludzkosci.

Zmiana wibracji nie jest zadnym mitem , wszystko posiada wibracje, nie istnieje NIC co by wibracji nie posiadalo. Stopien krystalizacji , twardnienia , lub zmniejszania twardosci , topienia sie to zmiana wibracji , czestotliwosci drgan a zarazem teperatury,dlugosci fali , itp...
Tak wiec my podnosimy wibracje w sobie ( to jest oczywiste), ale rowniez cala ziemia razem z nami wchodzi w wyzsza czestotliwosc, inny zakres swietlno falowy, a wiec podnosi wibracje, i my i ona.
Co to znaczy I,II, III , i IV wymiar? Oczywiscie ze jest to zakres fal w ktorym kresla sie okres czasowy , epoke, lub cywilizacje. Ale te okresy wyznacza owniez zycie toczace sie przez rodzaj doswiadczen zwiazanych z np. I Wymiar- Zloty wiek wpisanie wzorca doskonalosci polaczonych aspektow zenskiego i meskiego calkowita harmonia pierwotna. II Wymiar-wiek Matriarchat rozwoj oraz doswiadczanie przez dominacje aspektu zenskiego.III Wymiar- wiek Patriarchat rozwoj i doswiadczanie przez dominacje aspektu meskiego.
Kazdy z tych wymiarow charakteryzuje sie  okreslona czestotliwoscia , wibracja. I wzorcowy mial najwyzsza , pozniej jest etap odchodzenia od wzorca poprzez obnizanie czestotliwosci drgan, wchodzenie w coraz ciemniejsza epoke. Czyli doswiadczanie coraz wiekszego podzialu pelni.
Nasunely mi sie w trakcie pisania pewne wnioski  dotyczace Atlantydy oraz podzialu mozgu ( nigdy wczesniej nie zastanawialam sie nad tym), ale cos mi sie zdaje ze to kobiety dokonaly tego rozdzielenia aspektow, i to one sa glownymi aktorami w tym przedstawieniu.
Matriarchat to juz okres oddzielenia, doswiadczanie przez jeden aspekt zenski, rozdzielenie bylo w czasach Atlantydy, czyli poczatek ery Matriarchatu. Patriarchat, to wspolczesna eraaspekty od dawna sa rozdzielone, ale zwyciezyla sila meska, podporzadkowa sobie zenska uczuciowosc. W  trakcie ery patriarchatu kobiety odzyskuja moc tak "latwo oddzielona" .
Obecna IV era to czas ponownego polaczenia MILOSCIA w pelna harmonie  aspektu zenskiego i meskiego, czas nowej wiedzy o sobie ( bo juz nie jestesmy ci sami co na oczatku), oddzielne aspekty uzyskaly swoja indywidualnosc. One w trakcie zyc nauczyly sie kobiecosci , oraz meskosci. Nasza tozsamosc energetyczna raz zaowocowala, kazdy kto bral udzial w tym zdarzeniu faktycznie ma swoja oddzielona polowke, ktora jak dziecko dorosla rozwojowo do nastepnego poziomu.
Czy bedziemy sie z nia ponownie laczyli w calosc? Nie moim zdaniem nie, dalismy sobie calkowita wolnosc, darzymy sie wielkim uczuciem szanujemy wybory. Opowiesc o zyciu ma dalszy ciag,idziemy w kierunku  mozliwosci siania ziarna zycia w kosmosie. Jedno owocowanie dla nas to zbyt malo, gdy mozemy istnienie obdarowac nieskonczonosca owocowan , ktore rowniez beda mogly owocowac siejac zycie.

Kiara U?miech U?miech
  • Kiara
  • Administrator
  • Ekspert
Odp: KONIEC SWIATA ? CZY NOWA ERA LUDZKOSCI I ZIEMI?
« Odpowiedz #2 : Marzec 26, 2009, 20:10:22 »

Nowa Era , nowa mysl , nowa wiedza.

Nie popelnilam zadnego bledu , zmiana wibracji mysli , to rowniez doslownie i w przenosni ROZPUSZCZANIE BLOKAD MYSLOWYCH , ktore stanowia twarde skupisko energetyczne i w materii i w cialach energetycznych , ktore posiadamy.
Moim zdaniem masz problem z elastycznoscia prowadzenia mysli, ustanowiles sobie jakies wlasne kanony, poszufladkowales poodgradzales i lokujesz wszystko w tych przedzialach. A tak nie jest, wszystko i swiat duchowy i materialny jest JEDNIA, ktora oddziela od siebie wlasnie czestotliwosc drgan , WIBRACJA. Przekraczanie tych swiatow nastepuje w momecie zmiany owej wibracji ( przechodzenie wody w lod czy tez w druga trone w pare),z nami jest idetycznie poprzez zmiane sposobu myslenia.Zaczynamy odczowac inaczej , i to jest momet podnoszenia sie wibracji w nas ( wieksza delikatnos i mozliwosc odbiorufizycznego zdarzen duchowych), lub obnizanie wibracji ( niezrozumienie subtelnosci , niepostrzeganie i brak odczuc energetycznych).Wszystko rozgrywa sie rownoczesnie na wielu planach w naszej skali odbioru, ale rownoczesnie na jednym globalnym. Wszystko jest od siebie uzaleznione, to piekny obraz rzeczywistosci , ktora wspolnie tworzymy, ocieplajac klimat ( powodujemy szybsza wiosne), lub ochladzajac ( dluzsza zime), tak wszystko zalezy od naszych mysli i uczuc , od ich WIBRACJI.

Kiara U?miech U?miech
  • Kiara
  • Administrator
  • Ekspert
« Odpowiedz #3 : Lipiec 07, 2010, 08:56:56 »

NOWA ENERGIA , NOWA SWIADOMOSC.

STREFA NULL
(CZ??? 1)
LINK! DO CZ??CI 2

Strefa Null (Null Zone) wyst?puje, gdy nagle za?amuje si? energia i zachodzi na siebie (LINK!).

Wtargni?cie zupe?nie nowych energii ca?kowicie rozbija dotychczasowe wzorce, burzy w niezliczone fragmenty stare struktury, które nie mog? by? ponownie po??czone, tak jak wyst?powa?y w pierwotnej formie.

W ko?cz?cych si? cyklach – czasach (Majowie u?ywali terminu – w s?o?cach), zawsze wyst?puj? na masow? skal? szczegó?owe oczyszczenia. Wiedz?c o tym nie powinni?my dziwi? si?, ?e istnieje obecnie na Ziemi wiele stref Null, w postaci trz?sie? ziemi, wulkanów, powodzi, huraganów, katastrof, konfliktów spo?ecznych, politycznych, wojen.

W strefie Null zachodz? szokuj?ce zdarzenia, które zawsze pojawiaj? si? bez ostrze?enia, trudno je przewidzie?, spadaj? na Ziemi? i ludzi w?a?nie wtedy kiedy s? najmniej oczekiwane. Dzia?a niewidzialny spust, który nagle si? aktywuje, wywala wszystko wokó? nas spychaj?c w dó?. Strefa Null jest niczym pot??ny odkurzacz, który oczyszcza Ziemi? przed wp?ywem nowej fali ?wiat?a. Oczyszczenie Ziemi przenosi si? na ludzi wysy?aj?c impuls w kilku kierunkach. Wokó? nas zachodzi pot??na reorganizacja, punkt po punkcie puszczaj? wszystkie wi?zad?a, najsilniejsze os?ony, mamy poczucie, ?e Ziemia zaczyna si? mocno buntowa?, a my ludzie wisimy g?ow? w dó?.

W tej sytuacji puszczaj? ludzkie okablowania co doprowadza do punktu krytycznego. Ka?dy z nas ma swój próg, ka?dy jest mniej lub wi?cej wyczulony na wszystkie zachodz?ce do?wiadczenia lecz w chwili wej?cia w stref? Null poczujemy si? zupe?nie odci?ci od w?asnych fundamentów. Wy?ej rozwini?te dusze wcze?niej odbieraj? nadci?gaj?ce fale ?wiat?a, budz? si? spontanicznie i po krótkim okresie reorganizacji s? gotowi do swoich nowych zada?. To grupa starych dusz, które do tego zadania reinkarnowa?y si? na Ziemi?. Po procesie transformacji wróc? na swój duchowy poziom, z którego pochodz?. M?odsze dusze nie maj? tak wyrazistych dozna?, ich proces transformacji b?dzie przechodzi? subtelniej, d?u?ej, ich przeznaczeniem b?dzie pi?ty wymiar. B?d? i tacy, których brak zaufania okryje ich p?aszczem iluzji, b?d? wszystko negowa?, sami zamkn? si? w klatce materii. Nadal b?d? kroczy? po sukces ale na materialnym planie; pieni?dz, kariera, s?awa zniekszta?ci im postrzeganie nadci?gaj?cego ?wiat?a. Zablokuj? w?asne przemiany zamykaj?c si? we w?asnej skorupie.

Strefa Null bezpowrotnie zrywa stare wzorce zakorzenione w systemie naszych przekona? i podstawowych zachowa?. Stare struktury zarówno fizyczne jak i niematerialne mog? by? zniszczone w jednej chwili. Po przej?ciu Null nasze wewn?trzne i zewn?trzne krajobrazy b?d? znacznie zmienione. Zanim si? to stanie wiele rzeczy musimy na nowo zrozumie? i zidentyfikowa?:

1. Kim jeste?my na tym ?wiecie?
2. Dlaczego obecnie ?yjemy?
3. Co nas zamkn??o w ?wiecie dualizmu?
4. Co sta?o si? fundamentami naszego starego ?wiata?

Musimy zmieni? swój punkt widzenia na rzeczy, które uchodzi?y za nienaruszalne. Nale?? do nich stare role, którymi zazwyczaj okre?lamy: kim jeste?my, nasz? prac?, fizyczne ?rodowisko, w którym ?yjemy, przebieg codziennych czynno?ci i interakcji spo?ecznych. Kiedy pojawia si? strefa Null nasze stare systemy s? ca?kowicie zrujnowane i w ?aden sposób nie mog? powróci? na star? pozycj?.

To tak jak delikatne wzory ze szk?a umieszczone w betonowej pod?odze, które ju? nie sposób z sob? scali?. Rozbite szk?o zatopione w betonie niezliczonych kawa?kach jest niemo?liwe do po??czenia w pierwotn? form?.

Podobnie nie mo?emy z powrotem sklei? elementów strefy Null w starych miejscach. Stare wzorce cz?sto s? ca?kowicie usuni?te z naszej planety i osobistego ?ycia. Pewne rzeczy musz? przej?? przez stref? Null poniewa? s? zbyt mocno zakorzenione i nie ma innego sposobu aby je usun??, jest to jedyny sposób na oddzielenie skostnia?ych form.

Strefa Null jest zawsze bolesnym wydarzeniem, poniewa? wstrz?s wnika w sedno naszej istoty, lecz jest najbardziej skuteczny, rozbija stare wzorce w jednej chwili.

Stref? Null do?wiadczaj? osoby, które budz? si? spontanicznie. Odbywa si? to na poziomie osobistym. W ?yciu takiej osoby jest prawdziwe trz?sienie ziemi, tornado, powód?, po?ar - zostaj? poruszone wszystkie poziomy: wewn?trzne i zewn?trzne. Cz?owiek nie mo?e zrozumie? – co si? dzieje w jego ?yciu? Obecnie dzieje si? to na masow? skal?, tego procesu do?wiadcza du?o ludzi. Pomimo, ?e proces jest wielkim cierpieniem s?u?y wa?nemu celowi. Nie tylko rozbiciu starych wzorców i pog??bieniem naszego wspó?czucia ale tak?e stworzenia podatnego gruntu do narodzin czego? wyj?tkowego, zupe?nie nowego ?wiata.

I tak rzeczy, które by?y dla nas niezmiernie bolesne, trudne, napawaj?ce wielkim l?kiem po oczyszczeniu staj? si? dla nas zupe?nie inne i chocia? jeszcze ich nie rozumiemy zaraz po ich przej?ciu czujemy si? zadowoleni, wolni. Jeszcze d?u?szy czas jest niezmiernie trudno znale?? si? na nowej pozycji lecz ju? czujemy, ?e zaczyna otacza? nas inna energia.

Strefa Null jest ogromnym wzrostem kreatywno?ci. Elementy, które zosta?y wyparte, ograniczone lub wstrzymane przez stare struktury, dawne wierzenia s? teraz swobodnie rozwijane w zupe?nie nowym kierunku. Wszystkie strefy Null pog??biaj? nowe przestrzenie. Przez jaki? czas fruwaj? wokó? nas lu?no ró?ne elementy, niczym na wielkim wietrze spadaj?ce z ró?nych drzew li?cie razem zmieszane. Powoli wkraczamy w faz? scalania, zaczyna kszta?towa? si? doskona?y obraz, energia scala podobne tonacje, ??czy ludzi o podobnej cz?stotliwo?ci. Du?o zwi?zków przestaje istnie?, buduj? si? nowe oparte ju? na ufno?ci i bezwarunkowej mi?o?ci. Zaczynamy formowa? subtelne, niewidzialne si?y w zupe?nie naturalny sposób. W tym miejscu ju? jeste?my ?wiadomi, ?e wszystko jest mo?liwe, poddajemy si? prowadzeniu wy?szej m?dro?ci.
Wewn?trzna strefa Null

Istnieje wiele elementów, które musz? zosta? ca?kowicie usuni?te z naszych matryc. Przede wszystkim nale?? do nich emocjonalne pozosta?o?ci z przesz?o?ci, d?ugo zakorzenione nieporozumienia, ograniczone zachowania, stare opory, przeszkody i zak?ócenia energii. Proces uwalniania si? w postaci Null jest odczuciem podobnym do wybuchu bomby. Podczas takiego wybuchu b?dzie poruszona w ciele ka?da komórka, pot??ne zasoby energii zaczynaj? promieniowa? na zewn?trz. Inaczej mówi?c osobista strefa Null jest pot??nym duchowym tornado, zwana przez wielu mistyków – ciemn? duchow? noc?.

Przed wej?ciem w stref? Null cz?sto przechodzimy faz? poprzedzaj?c?, pot??ny sztorm, chocia? ten okres nie jest taki trudny jak sama strefa Null to jednak zm?ci nasze pole postrzegania i zrobi w duszy nie jedn? ran?. Poprzedzaj?cy sztorm mo?e czasami sp?aszczy? nam odczuwanie ale nie zniszczy naszego krajobrazu, nie wyburzy wszystkich starych rzeczy, nie zmieni ich kolejno?ci, nie pozb?dzie si? wszystkich starych energii. Na tym etapie du?o osób b?dzie ju? mia?o przestawione w?asne energie, wielki poprzedzaj?cy sztorm jest sygna?em nadchodz?cej transformacji. Ci ludzie ju? inaczej postrzegaj? ?wiat, niby si? pojawiaj? w tej samej formie ale ich zrozumienie nie jest takie samo jak poprzednio. Wprowadzaj? w swoje wierzenia nowe elementy, widz? wokó? siebie inny ?wiat. Zaczynaj? bezwarunkowo pracowa? w s?u?bie Ziemi, ludzi, g?o?no manifestuj? swoje sny, wizje. Przejawia si? to nawet w religii, przekonaniach, cz?owiek porzuca dawne uprzedzenia. Osoba, która prze?y?a wielki sztorm poprzedzaj?cy stref? Null nie trzyma si? ju? tak mocno przestarza?ych form wiary, postrzega równie? inne wspólne elementy, potrafi je po??czy? i rozumie procesy zachodz?ce po sobie.

W strefie Null nast?puje rozbicie naszego wewn?trznego ?wiata, które mia?o miejsce do teraz i zmusza nas aby dowiedzie? si? czego? nowego, podej?? w inny sposób do wszystkiego co robimy. Strefa Null bywa szokuj?ca, wielki sztorm w porównaniu z Null jest bardzo subtelny.
Co si? dzieje kiedy wchodzimy w stref? Null?

Mo?emy nagle straci? prac?, naszego partnera, przyjació?, opuszczaj? nas wszyscy, niespodziewanie w naszym ?yciu zbiera ?niwo ?mier?, odkrywamy, ?e mamy powa?ne choroby, skrajn? depresj?, napotykamy nowe dot?d nam nieznane prawdy, widzimy wszystko zupe?nie inaczej ni? poprzednio. Bardziej subtelne przemiany odbywaj? si? w d?u?szym okresie czasu i raczej s? to tylko sztormy, po których potrafimy si? podnie?? do tego samego ?ycia. W strefie Null mamy dni kiedy jeste?my sparali?owani przez l?k, ataki paniki, bywamy przyt?oczeni z niewiadomego powodu, nic nie trzyma si? kupy, jeste?my jacy? zawieszeni, nic nam si? nie udaje a nasze zaufanie jest mocno zachwiane. Wszystko to prowadzi do jednego pytania – co si? ze mn? dzieje? Trudno znale?? odpowied?, trudno znale?? pocieszyciela, n?ka nas pot??ne osamotnienie i roz??ka.

Je?li mamy ?wiadomo?? przez co przechodzimy, b?dzie nam ?atwiej. Mo?emy wo?a? nasze wy?sze Ja na ratunek. Wówczas zauwa?ymy, ?e nasze cierpienie zaczyna si? zmniejsza?. Jest to czas na osobiste przemy?lenia, na w?asny rachunek sumienia, podporz?dkowanie si? nowemu, powi?zanie w?asnej wewn?trznej wiedzy, starej pami?ci, które budz? si? z letargu. Odezw? si? nadprzyrodzone zdolno?ci, które te? nas zadziwi?. B?dziemy chcieli pokaza? ?wiatu swoje nowe wn?trze, objawi? cudowne niezwyk?e doznania …a tu spotka nas wielka niespodzianka – zostaniemy wy?miani przez ?rodowisko, odes?ani na leczenie do psychiatrów. Dlatego b?d?cie troszk? ostro?ni w wyra?aniu swoich emocji.

Pami?tam moje do?wiadczenie ze strefy Null. Przede wszystkim brakowa?o mi wiedzy w podstawowych sprawach o kosmicznej energii, nie mia?am poj?cia o swoim duchowym ciele, wszystko co mog?am wówczas powiedzie? to, ?e cz?owiek ma dusz?, która po ?mierci idzie do nieba, czy??ca albo piek?a. I to by?a cala moja wiedza na duchowy temat. Zgromadzi?o si? wokó? mnie kilka osób, niby ?wiat?ych duchem, znaj?cych Bibli?, ale nikt nie umia? mi pomóc a nawet wesprze?. Jak z perspektywy czasu patrz? na to wszystko, widz? wyra?nie jakie by?o ?a?osne podej?cie do moich do?wiadcze? tych, których ?wiat uwa?a? za wtajemniczonych. Odbywa?o si? to na zasadzie: “prowadzi? ?lepy ?lepego.”

Ca?e moje dotychczasowe ?ycie leg?o w gruzach, jak dom po wybuchu bomby. Sta?o si? to nagle. Nieszcz??cie goni?o nieszcz??cie a ja nie wiedzia?am dlaczego w?a?nie na mnie tak okrutnie uwzi??o si? ?ycie, tyle nieszcz??? spada na moj? g?ow? w tym samym czasie. W chwili kiedy odkry?am co jest tego przyczyn? moje wewn?trzne cierpienie troszk? si? zmniejszy?o. Ju? sama ta wiedza doda?a mi si?y i odwagi. Wiedzia?am ju?, ?e musz? ten okres wytrwa?, nie by?o ?atwo i trwa?o to do?? d?ugo. Powoli bardzo ma?ymi kroczkami wraca?a do mnie rado??.

W chwili do?wiadczania pierwszych mistycznych prze?y? czu?am si? jakbym gra?a w jakim? filmie, paranormalne zjawiska budzi?y we mnie niedowierzenie. Chcia?am si? z kim? tym wszystkim podzieli?, wykrzycze? na ca?y g?os ca?emu ?wiatu – s?uchajcie, nie jeste?my sami, ten ?wiat wygl?da zupe?nie inaczej, czuwa nad nami ?wiat?o a my jeste?my Jego oddechem. Niestety ?wiat nie zrozumia? … i nadal nie jestem pewna czy rozumie? W tamtym czasie tylko jedna osoba krok w krok wiernie dotrzymywa?a mi towarzystwa (i jest ze mn? do dzisiejszego dnia) chocia? ten mój ?wiat wielokrotnie j? przerasta?, to jednak przy mnie trwa?a. Wykruszy?y si? wszystkie stare relacje, po paru miesi?cach weszli w moje ?ycie zupe?nie nowi ludzie, których nie dziwi? mój j?zyk, mój nowy ?wiat, rozumieli co chc? im przekaza?. Ta pierwsza grupa pomog?a mi powsta? z martwych, odbudowa? moje ?ycie, chocia? by?o ju? zupe?nie inne, to jednak na pewno nie by?o gorsze. Jasno widzia?am swoj? ?cie?k? i swój nowy ?yciowy program. Wkrótce równie? zrozumia?am jedn? wielk? prawd?, ?e ci??y na mnie wielka odpowiedzialno??; nie wolno mi kroczy? w k?amstwie, nie wolno mi si? dorabia? na moich duchowych darach, nie wolno mi odmawia? nikomu pomocy a moja ziemska pozycja to nie tego, który rz?dzi tylko tego, który tu jest do sprz?tania.

Kiedy jeste?my w strefie Null wydaje si?, ?e wszystko stracone. Jest to czas kiedy nie widzimy ?adnych prze?omów, nie umiemy jeszcze wyci?gn?? korzy?ci z naszego do?wiadczenia, nasze cia?o i dusza s? jeszcze za s?abe, wyczerpane, obola?e wszystkimi gwa?townymi zmianami. Wszystko wydaje si? beznadziejne, chcemy gdzie? uciec, ukry? si?, ale nie ma takiego miejsca. Przychodzi nawet pragnienie ?mierci. Strefa Null dotyka tak mocno, ?e popycha nas a? do krainy zmar?ych, z której nie sposób wyj??.

Musimy patrze? na t? ca?kowit? nasz? ruin?, szczerze oceni? w?asne problemy, zmierzy? si? z silnymi emocjami. Przychodzi te? i ten dzie?, w którym ju? jeste?my w stanie obejrze? szcz?tki tego co zosta?o jeszcze zachowane ale okazuje si?, ?e to ju? w ogóle nas nie cieszy. Zauwa?amy, ?e staramy si? unika? wszystkiego co odnale?li?my ze starego ?ycia, jest to zbyt bolesne dla naszych oczu. Jednak musimy pozbiera? si? z tych ruin i wej?? na nowo w ?ycie. Po przej?ciu strefy Null potrzeba na to olbrzymiej odwagi.

Powoli zaczynamy dostrzega? w sobie du?e zmiany, niby jeste?my tacy sami … ale ju? tylko na zewn?trz, wn?trze jest wypalone i puste. Powoli powraca nadzieja, wiara, mi?o??, chocia? jeszcze samotni to jednak tego nie odczuwamy, zaczynamy zwraca? oczy w inn? stron? i ufamy Bo?ej Opatrzno?ci. Ju? wiemy, ?e ca?e to pasmo zdarze? mia?o wi?kszy sens i powrócimy do ?ycia bardziej doskonali, obdarzeni w nowe mo?liwo?ci. Czujemy jak nowe fale energii wype?niaj? nasz? pró?ni? i dzia?aj? we wszystkich kierunkach.

Od tej pory zauwa?amy intensywna prac? ca?ego naszego cia?a. Nie uchodzi uwadze praca ?adnej komórki. To te? budzi wielkie zdziwienie. Nast?puje gruntowna przebudowa, musimy si? ca?kowicie skonfigurowa?, musimy wiele z siebie da?, dokona? pot??nego skoku. Nasz stary ?wiat zosta? skruszony i w ?aden sposób nie mo?na go ju? odbudowa?.

Uderzy? w nas piorun, rozwali? nasz “doskona?y dom” a cz?owiek ledwo ?ywy zasiada na jego ruinach. Jeszcze jest na tyle niedojrza?y, ?e chce to wszystko na nowo odbudowa?, niestety, w tym momencie nasze przeznaczenie ma ju? dla nas gotowy zupe?nie inny scenariusz.

Strefa Null to straszne do?wiadczenie ale jest ca?kiem naturalnym zjawiskiem wyst?puj?cym w prze?omowych momentach naszego duchowego ?ycia. Ale nie ma innej drogi aby wyzwoli? si? z w?asnej niewoli i wyj?? ze swojego kokonu na wolno??.

STRZ?PKI

Serce porozrywane
na ma?e kawa?ki.
Mia?o tyle pragnie?
a teraz zosta?y
tylko marne strz?pki.

Jak je posk?ada??
Jak? uk?adank? z nich zrobi??

Czy warto
bawi? si? jeszcze ?yciem
czy ca?kowicie po?wi?ci? si? Bogu?

cdn…

7 June 2010

WIES?AWA

• Kiara
  • Administrator
  • Ekspert
« Odpowiedz #4 : Lipiec 07, 2010, 08:58:39 »

FALA ZMIAN.

ZEWN?TRZNA STREFA NULL
(CZ??? 2)
LINK! DO CZ??CI 1

Zewn?trzne strefy Null s? znacznie bardziej wydajne i daleko id?ce ni? wewn?trzne strefy Null, zwykle wyst?puj? w formie naturalnych katastrof, takich jak: intensywne burze, tornada, huragany, powodzie, silne ?nie?yce, trz?sienia ziemi, tsunami, wybuchy wulkanów. W tym samym czasie dostrzegane s? upadki rz?dów, systemów finansowych, podzia?y porz?dku spo?ecznego, rewolucje, ataki terrorystyczne lub inne nieoczekiwane wstrz?sy spowodowane r?k? cz?owieka.

Kilka ogromnych zewn?trznych stref Null ma obecnie miejsce na ca?ym ?wiecie. Niektóre wa?niejsze z nich to trz?sienia ziemi: Haiti (stycze?/10), Chile (luty/10 ), powód? w Sacred Valley w pobli?u Cuzco, obecna powód? w Polsce, która mo?e wyst?pi? nawet czterokrotnie w ci?gu krótkiego czasu. Wybuchy wulkanów, szalej?ca pogoda, trudno patrze? bez strachu co si? obecnie dzieje na wszystkich przestrzeniach naszego ?ycia. Sprawy wielkiej polityki, upadki gospodarcze, zapowied? dewaluacji dolara jesieni? 2010 (?) Ataki terrorystyczne, szczególnie na Bliskim Wschodzie, niespokojne ruchy wojsk. Najbardziej jednak niepokoi ludzi to co jest przed nami.

Strefa Null jeszcze nie osi?gn??a swojego zenitu, czym bardziej b?dzie si? wzmacnia? rezonans Czystego Serca b?dziemy do?wiadczani ró?nymi zdarzeniami i b?dziemy ?wiadkami do?wiadcze? oraz pot??nych dramatów innych ludzi.

Uciele?nieniem czystej mi?o?ci jest uprzednie oczyszczenie i nie ma co si? oszukiwa?, nikogo nie ominie. Gdy wyst?puje zewn?trzna strefa Null wszystko co jest na Ziemi bywa poruszone i mocno do?wiadcza ludzi. To nie ma znaczenia czy kto? b?dzie bogaty czy biedny, m?ody czy stary, duchowo rozwini?ty czy zupe?nie nie?wiadomy, wszyscy poczuj? na w?asnej skórze prze?amywanie si? starych struktur. B?dzie to pot??na lekcja, olbrzymia wymiana do?wiadcze?. W wielu miejscach na Ziemi krajobraz zostanie zupe?nie zmieniony, zniszczony, du?o rzeczy przestanie istnie?, zostan? wycofane lub skoncentruj? si? na innych przestrzeniach. Ju? nie b?dziemy szuka? luksusów, b?dziemy walczy? o przetrwanie. Do wielu ludzi dociera ta prawda i ju? wida? zmiany ich priorytetów. Jedni ju? do?wiadczyli traumatyczne do?wiadczenia (Wielki Sztorm, wewn?trzny Null), inni wyczuwaj? go instynktownie, przez co pog??bia si? ich ?wiadomo??. Ludzie coraz cz??ciej my?l? o gromadzeniu ?ywno?ci, wody, buduj? schrony; cokolwiek by nie zrobili nie uda im si? obej?? strefy Null.

Fale strefy Null przep?yn? ca?? Ziemi?, nie b?dzie mo?na tego procesu powstrzyma?, nie b?dzie ?atwo pomóc cierpi?cym. Zobaczmy jak wygl?da dzisiaj sytuacja na Haiti pó? roku po trz?sieniu ziemi. Ludzie koczuj?cy w namiotach, brak ?ywno?ci, wody pitnej, lekarstw a jeszcze sami Haita?czycy napadaj? na siebie nawzajem rabuj?c sobie ?ywno??, mienie, zadaj? sobie rany i gwa?t.

Jest to znak, ?e musimy znale?? nowy sposób aby sobie pomóc. Nie mo?emy polega? na starych metodach lub naszych rz?dach, oni najcz??ciej my?l? tylko o sobie. W tym samym czasie rozwija si? nasza kreatywno??, po?ród chaosu i zniszczenia musimy stworzy? siedzib? przetrwania dla siebie i najbli?szych. Serca ludzi przenikni?tych wi?kszym ?wiat?em b?d? si? jeszcze szerzej otwiera? i do?wiadcz? g??bokiego wspó?czucia. Niestety, ta sytuacja doprowadzi równie? do rozdarcia nawet mi?dzy najbli?szymi osobami, które nadal maj? serca jak g?azy.

Niektóre strefy Null usun? na zawsze z matrycy naszej Ziemi utwardzone wi?zy starych magii, nie zadzia?aj? stare has?a, rytua?y. Przyjdzie dzie?, ?e wszyscy poczujemy si? bezradni. Tylko wspólna modlitwa mo?e skróci? ka?dy dzie? tego pot??nego przemieszczania si? strefy Null. Zawsze nale?y zwróci? uwag? na przemieszczanie si? fali Null, te miejsca b?d? istotne w przysz?o?ci. W wielu miejscach ju? obserwuj? wchodzenie fali Null, wiele innych naznaczonych jest zawirowaniem energii, widz? tylko przechodzenie przez Wielki Sztorm, jeszcze ludzie niczego nie ?wiadomi czekaj? na swój Null.
Czy wszyscy b?dziemy prze?ywa? w czasie przechodzenia Null te same do?wiadczenia?

Nie! Wszystko uzale?nione b?dzie od stanu naszych pól mentalnych i emocjonalnych. W jednym miejscu na Ziemi mamy grubsze pok?ady ciemno?ci i ró?ne ich aspekty, w innych jest zupe?nie inny obraz. Kto umie panowa? nad swoimi emocjami odbierze tak rzeczywisto?? jak i cie? w zupe?nie inny sposób. Wa?ne b?d? nasze podwaliny wiary, negatywne my?li i skostnia?e wzorce. Ludzie o silnym fundamencie wiary szybko otworz? drzwi na wolno??, ale b?d? i tacy, którym ich wierzenia sp?taj? r?ce. Trzeba b?dzie w jednej chwili skorektowa? dotychczasowe wierzenia, obali? swoj? wewn?trzn? twierdz?.

Dla nas wa?ne jest aby zrozumie? prawdziw? natur? strefy Null. Nie mo?emy miota? si? w strachu, pozbawia? si? w?asnej równowagi. U ludzi mocnych mentalnie i emocjonalnie fala Null przerodzi si? w czyn. Tylko ci b?d? umieli przemieszcza? si? na falach Null aby w potrzebie pomóc innym. Je?eli zaczynamy ?wiadomie wspó?pracowa? otwieramy na wolno?? nie tylko drzwi ale i wszystkie okna. Dla ka?dej osoby, która pomo?e innym w przej?ciu przez stref? Null zapewniona jest Boska opieka. Nawet wtedy, gdy wszystko wyda si? beznadziejne zostanie zes?ana pomoc i wzmocnienie.

Strefa Null b?dzie mia?a wp?yw na ka?d? osob?. Ci?gle wi?kszo?? ludzi ?mieje si? z niektórych zjawisk, nie chc? korzysta? ze starej wiedzy na temat kosmicznej energii, nie wierz? w system czakr, boj? si? Energii Kundalinii jak najwi?kszego z?a, uwa?aj?c ten element duchowego ?ycia cz?owieka za pu?apk? szatana, nauki New Age. Energia Kundalini jest tak samo stara jak ludzko??, lecz tak w przesz?o?ci jak i dzisiaj by?a i nadal jest najwi?ksz? tajemnic? ?wiata. A ja wszystkim tym mówi?: przychodzi czas aby si? zatrzyma? i otworzy? magiczne wrota w g??bsze postrzeganie w?asnej duszy. Wywali? z w?asnych pól ?wiadomo?ci wszystkie blokady, po?o?y? ca?? nasz? wiedz? na stó? i dok?adnie posegregowa?. Przede wszystkim nale?y dobrze przyjrze? si? tym elementom, których najbardziej si? boimy, l?kamy, uznajemy za co? z?ego. Najwi?kszym b??dem jest ucieczka przed nieznan? wiedz?, przed “z?ym” cz?owiekiem, nowym, ci??kim wyzwaniem.
Czas aby ujrze? prawdziwe oblicze naszego strachu. W ten sposób nigdy nie b?dziemy odwa?ni, ?miali a bez tych cnót … goodbye o?wiecenie. Cz?owiek gotowy do tej drogi ju? niczego nie l?ka si? i umie radzi? sobie ze z?em. Jak d?ugo mamy ucieka?? Wielokrotnie tylko przed w?asnymi straszakami, musimy stan?? oko w oko z zak?ócaj?cym nas elementem i dobrze mu si? przyjrze?. Naj?atwiej, najpro?ciej jest powiedzie?: to jest niedobre, ?le na mnie dzia?a i ucieka?, gdzie pieprz ro?nie. Dopóki nie stawimy czo?a swoim cieniom nie zamkniemy swoich energii. W ko?cu wielu z nas przysz?o na ten ?wiat ju? z wy?szymi energiami tylko po to aby zmierzy? si? z ?wiatem cieni, zdemaskowa? z?o, zdematerializowa? negatywne energie. Jest to grupa wojowników duchowych. Nie boj? si? ?adnych os?dów, etykietek, nie ust?pi? dot?d dopóki nie oczyszcz? terenu.

Czakry w cz?owieka s? piecz?ciami ?wiat?a, wrotami umo?liwiaj?cymi wdychanie i wydychanie dechu Boga. I nie s? to kosmiczne ?arty tylko okna mi?dzy ?wiatami, dzi?ki którym wspinamy si? na szczyt piramidy ?wiat?a.
Dopóki nie zweryfikujesz swoich przekona? nie zmienisz swojej
wewn?trznej struktury, odetniesz si? od po??czenia ze ?ród?em.

Nie zyskasz dost?pu do Boskiej m?dro?ci
je?li nie wpu?cisz w siebie Boskiego ?wiat?a.
Cz?owiek sam odrzuca dary zsy?ane dla niego z Nieba, jego ?lepe i bezmy?lne dzia?anie nie pozwala mu korzysta? z nauki jak otworzy? niewidzialn? skrzyni? skarbów, która czeka na niego w jego wn?trzu.

Wszystko co wyst?puje w ?wiecie materialnym równie? skrywa w sobie potencjalne dary do zjednoczenia z Bogiem. Ufno?? jest oliw? w machinie transformacji. W?a?nie z powodu przyjmowania przez ludzko?? tylko po?owicznych prawd wywodz? si? wszystkie nasze nieszcz??cia. Takie podej?cie stwarza problemy z bezpiecze?stwem. Nawet mitologia nie powinna by? ignorowana jako dawka naiwno?ci.

W tym miejscu zostawiam smutn? refleksj? na temat duchowej edukacji naszego ówczesnego spo?ecze?stwa. Nawet ?wiat naukowy, który sam cz?sto ignorowa? i na?miewa? si? ze starych mitów ju? nie raz musia? korektowa? w?asne pogl?dy.

Mo?e nie wszyscy wiedz? jak dosz?o do odkrycia staro?ytnej Troi? Heinrich Schliemann, niemiecki archeolog amator, odkrywca Troi, Myken i Tirynsu, w wieku 7 lat otrzyma? od ojca w podarunku na Bo?e Narodzenie „Ilustrowan? histori? ?wiata” Jerrera, w której najwi?ksze wra?enie wywar?a na nim rycina przedstawiaj?ca po?ar Troi. To wówczas zapad?a w nim decyzja, ?e kiedy doro?nie odnajdzie to miasto. Jego marzenie tak g??boko wros?o w jego serce, ?e nigdy nie uwierzy? innym ludziom, ?e to tylko mit, bajka. Jako 14 letni ch?opiec rozpocz?? prac?, prze?y? wiele ?yciowych trudno?ci, ju? w pó?niejszym wieku dorobi? si? maj?tku i wyruszy? ze swoim wci?? ?ywym dzieci?cym marzeniem na poszukiwanie Troi. Na wzgórzu ko?o wioski Hissarlik, w Azji Mniejszej wykopa? skarb Priama. Id?c dalej ?ladami Iliady i Odysei odnalaz? Mykeny i Tirynsu.

Drugim archeologicznym wyzwaniem by?y opowiadania spasane przez katolick? mistyczk? Mari? Valtort? (jej osobiste do?wiadczenia z Jezusem), który obdarzy? j? wizjami ze swojego ?ycia. Pisa?a bardzo skrupulatnie wszystko co jej ukaza? Jezus. Ju? po ?mierci Marii w roku 1961 ?ladami jej opowiada? ruszy?a grupa archeologów. Ku ich zdziwieniu znale?li w swoich wykopaliskach miejsca opisane przez Mari?, o których nawet nie wspomina Biblia. Mo?e kto? powiedzie?, Maria mog?a tam by?, widzie? to, niestety by?a sparali?owana i przykuta do ?ó?ka a wiele znalezionych scenerii dok?adnie przez ni? opisanych od wieków przykrywa?a ziemia.

W roku 1961 kiedy narodzi?o si? wiele naukowych astronomicznych instrumentów odkryto w przestrzeni kosmicznej Photon Belt zwany te? Manasic Ring, Pas Fotonów (LINK!).

Od tamtej pory min??o sporo lat, dzisiaj nie jest ju? dla naukowców sekretem, w chwili kiedy jaka? przestrze? wchodzi w dzia?anie Photon Belt nast?puje „w oka mgnieniu”, wiele natychmiastowych przekszta?ce?, mi?dzy innymi przestaje istnie? noc. Photon Belt przypuszczalnie zbudowany jest z mana (energii kosmicznej), która jest poza s?ownikow? definicj?, t?umaczona jest jako tajemnicza moc (st?d druga nazwa pier?cienia - Manasic).

W chwili rozwoju fizyki kwantowej zosta?o ogólnie przyj?te, ?e kosmiczna energia wp?ywa na nasz? ?wiadomo??. Wiadomo, ?e umys? i dusza jest poza czwartym wymiarem. W chwili poszerzania si? naszej ?wiadomo?ci postrzegamy inaczej rzeczywisto??, bywa nawet, ?e nasza ?wiadomo?? jest poza czasem. ?wiadomo?? mo?e istnie? w przestrzeni w dwóch punktach.

Nasza cywilizacja nadal opiera si? na energii elektrycznej do zasilania wszystkich naszych ziemskich maszyn, chocia? ju? powszechnie jest wszystkim wiadomo o do?wiadczeniach i wprowadzanie w ?ycie urz?dze? opartych na innej energii elektromagnetycznej - HAARP. Z u?yciem fal elektromagnetycznych HAARP mo?na wp?ywa? na atmosfer? ziemsk? a nawet na ?wiadomo?? ludzi. HAAPR (wed?ug teorii spiskowych) jest wykorzystany do sieci Echelon - najwi?kszy wywiad elektroniczny. System ten gromadzi i analizuje przekazy elektroniczne z ca?ego ?wiata: faksy, e-maile, transfery plików, a nawet zwyk?e rozmowy telefoniczne. Szacuje si?, ?e system gromadzi i przetwarza ok. 3 miliardy przekazów elektronicznych na dob?.

Nauka zdaje sobie spraw? ze szkodliwo?ci naszej obecnej technologii co jest udokumentowane w czasopismach medycznych na ca?ym ?wiecie.
..........
  • Kiara
  • Administrator
  • Ekspert
« Odpowiedz #5 : Lipiec 07, 2010, 09:00:53 »

CD....

Photon Belt – Pas Fotonów kiedy uderzy o nasz? Ziemi? b?dzie swojego rodzaju oczyszczeniem, a nasze dotychczasowe ziemskie urz?dzenia przestan? dzia?a?.

Wiele ludzi spiskuje, ?e HAARP mo?e pos?u?y? do wywo?ywania sztucznych Objawie? Chrystusa, kontrolowania my?li, zbiorowej ?wiadomo?ci; w obecno?ci Photon Belt ten projekt runie jak domek z kart.

Kiedy jeste?my szcz??liwi, kochamy, nasze wzorce fal mózgowych s? wysokie. W czasie depresji s? niskie. Mi?o?? pozwala do?wiadczy? przep?ywu pozytywnej energii. W?a?nie wej?cie w Pas Fotonów wywo?a pozytywn? energi? ?wiat?a, którymi b?d? karmione nasze cia?a, poszerz? granice naszej zbiorowej ?wiadomo?ci. Rozpocznie si? dla wszystkich istot na Ziemi proces wznoszenia. Jest to rzeczywi?cie proces a nie co? co si? stanie z dnia na dzie? (owszem by?o by to fajnie, wieczorem po?o?y? si? spa? a rankiem spojrze? w lustro i krzykn?? ... wow! Przebudzeni, mile zaskoczeni, ?e ju? jeste?my zupe?nie doskonali). Niestety zajmie nam to jeszcze troszk? czasu.

Nasza Ziemia jest ju? w tym procesie, najbardziej b?d? widoczne zmiany w roku 2011. Póki co mamy przed sob? stref? Null. Ziemia przechodzi przez ca?e miriady zmian energii. Tych zmian dostarczaj? nam cia?a niebieskie podczas pe?nego obrotu Ziemi wokó? S?o?ca – kalendarzowego roku. W tworzeniu kosmicznej energii wa?n? rol? odgrywa ca?y rok. Energia wnika w struktury molekularne Ziemi, umo?liwia wibracj? jej cz?steczek, coraz szybszy ich ruch wprowadza Planet? Ziemi? w pi?ty wymiar.

Obecne zmiany chocia? w tym okresie tak mocno przy?pieszone, to jednak s? bardzo subtelne i wykonuj? si? powoli, przemieszczanie Pasa Fotonów b?dzie odbywa?o si? w do?? d?ugim czasie, ju? od kilku lat wszyscy do?wiadczamy zmian w zale?no?ci od naszych poziomów ?wiadomo?ci. Proces bywa bardziej powolny lub gwa?towny. Z lud?mi dzieje si? podobnie jak ze s?o?cem i kwiatami, szybciej dojrzewaj? w s?o?cu, szczególnie te, które lubi? si? k?pa? w jego promieniach, gorzej z tymi co wol? cie?, czym bardziej s?oneczko dopiecze tym mocniej b?d? si? zamyka?.

S? osoby, którzy odbieraj? spontanicznie impuls nowej energii i w krótkim czasie nast?puje w nich przebudzenie na zasadzie zapalonej zapa?ki rzuconej na podatny grunt. Wielu ludzi ci?gle potrzebuje wi?kszej penetracji ognia, energia zadzia?a tylko na krótki okres czasu, wp?ywa powoli, mo?e si? blokowa? i znowu stopniowo wp?ywa, ale wa?ne jest, ?e chocia? ma?ymi kroczkami lecz ci?gle prze naprzód. Gorzej z tymi, którzy ?wiadomie wybieraj? inny kierunek, który spycha ich tylko w „dó?”. Jednak przyjdzie taki czas, ?e na Ziemi? wniknie wi?cej duchowego ?wiat?a i wszyscy b?dziemy si? gwa?townie budzi? jak wiosn? na ??ce kwiaty.

Zanim na Ziemi? wniknie ca?kowite duchowe ?wiat?o b?dzie kilka zmian w odniesieniu do pola elektrycznego energii, widma fal elektromagnetycznych, na wszystkie przemiany potrzeba troch? czasu. W cyklu wchodzenia w Wielkie ?wiat?o bardziej wa?ne b?d? tzw, dni mroku, znane równie? jako dni ostateczne albo horror czterech je?d?ców Apokalipsy. W tym czasie b?d? najwi?ksze wstrz?sy: pot??ne i straszne, które ca?kowicie, jednym szybkim ci?ciem przemieni? Ziemi?.

Po fali oczyszczenia przeniknie nowe promieniowanie – blask od Pasa Fotonów, który b?dzie uzdrawia? Ziemi?.

Planeta Ziemia prze?yje trzech-dniow? fal? ciemno?ci i zimna, w nast?pnych dniach b?dzie przebija?o ?agodne i ciep?e ?wiat?o, nie b?dzie ju? strachu, nowe ?wiat?o przyniesie spokój i zrozumienie. Zacznie si? czas kiedy na Ziemi b?dzie si? tworzy? jedna hierarchia duchowa, nast?pi przywrócenie ?wiadomo?ci ka?dego z nas.
Czego mamy oczekiwa? w chwili wchodzenia w Pas Fotonów?

1. Zjawisk strefy Null:
a. ró?ne wstrz?sy, zmiany pogody, naturalne katastrofy
b. upadki rz?dów, zamachy stanów, upadki banków, wojny.

2. Przewidywany czas oko?o 110 do 144 godzin (5-6 dni) w których w ró?nym dla nas czasie prze?yjemy szok, niczym kontakt cia?a z wysokim napi?ciem pr?du. Ten nag?y wstrz?s b?dzie trwa? nieca?? sekund? i b?dzie komunikatem naszego po??czenia z wy?szym wymiarem.

Nie nale?y si? tego ba?. S? osoby, które ju? zosta?y przy??czone do wy?szego wymiaru. Osoby, poprzedzaj?ce okres masowego przebudzenia, przechodz?cy transformacj? indywidualnie prze?yli pot??ny wstrz?s podobny do uderzenia pioruna w cia?o .

W „Naszych Do?wiadczeniach” na Rose of Sharon znajdziecie moje wspomnienia z tego okresu. Niestety wspominam ten okres bardzo bole?nie, nie by?am tak? szcz??ciar?, ca?e moje cia?o by?o przez kilka miesi?cy w Wielkim Sztormie, w g?owie rozlega? si? ryk niby silników odrzutowych, noc? 13 pa?dziernika 2000 r. w chwili przechodzenia przez granice wy?szej ?wiadomo?ci bi?y we mnie od zewn?trz przez kilka godzin dziwne elektryczne strza?y, które przechodzi?y wzd?u? ca?ego kr?gos?upa i przez g?ow? od prawej do lewej skroni. Pó?niej do?wiadczy?am równocze?nie uderze? wielu elektrycznych grubych igie? wokó? g?owy, które bole?nie przeszywa?y moj? czaszk? i wchodzi?y g??boko w mózg. Ten moment by? dla mnie najci??szym do?wiadczeniem, omdlewa?am i w tej samej chwili by?am ju? w pe?ni ?wiadoma, gotowa na nowe uderzenia. Nie mog?am w ?aden sposób zrozumie? - co si? dzieje? Nie by?am w stanie krzycze? ani nawet si? poruszy? ale moje zmys?y by?y bardzo czyste, ostre, nic nie umyka?o mojej uwadze. W obecnej chwili ju? wygasi?am swoje emocje zwi?zane z tym do?wiadczeniem... ale trwa?o to kilka lat. Trzy dni po tym wydarzeniu po raz pierwszy w swoim ?yciu us?ysza?am w swojej g?owie nieziemsk? muzyk?, która mi towarzyszy non-stop do dnia dzisiejszego. Z pocz?tku jeszcze nie?mia?a, dzisiaj ju? zupe?nie wyzwolona, a nawet potrafi jednocze?nie w??cza? si? na kilku kana?ach. Ka?da jest inna i co dziwne jedna nie zak?óca drugiej, mo?na je s?ucha? wszystkie równocze?nie a zarazem kontynuowa? normalne ziemskie ?ycie. Dzisiaj ju? nie wyobra?am sobie, ?e mog?o by jej nie by?. To jest sygna? ??czno?ci z wy?szymi wymiarami.

W okresie wej?cia w ?wiat?o Photon Belt istnieje mo?liwo?? spotkania naszych przodków, mieszka?ców wcze?niejszych cywilizacji. St?d niektóre proroctwa podaj?, ?e zmarli o?yj? i wyjd? z grobów.
Nasze dylematy

Dylemat nr 1
Je?li chcemy dobrze zako?czy? t? podró? musimy wykroczy? poza definicje obecnej rzeczywisto?ci. Nauczy? si? na nowo akceptowa? siebie. Uchwyci? wir nowej energii otwartym sercem.

Dla wielu zazwyczaj ten proces jest bardzo powolny, mo?e nawet trwa? kilka pokole?. W okresie wchodzenia w stref? Null i Photon Belt te mo?liwo?ci s? skompresowane, lecz niestety bardziej bolesne. Wa?ne aby sobie wcze?niej pomóc i rozpocz?? prac? nad sob?.

Dylemat nr 2
Wiele ludzi nie b?dzie w stanie zrozumie? nowej sytuacji, szczególnie ci, którzy zbyt mocno przynale?? do ?wiata materialnego lub innej fanatycznej grupy.

Dylemat nr 3
Dla tych mniej odwa?nych, boj?cych si? nowych zmian, ?mia?ych wyzwa?: z tego procesu nie mo?emy si? wycofa?, ca?a ludzko?? jedzie w tym samym poci?gu, w t? sam? stron?. Ale pami?tajmy jest to poci?g dla odwa?nych, ?mia?ych, krocz?cych po wielkim ogniu i po g??bokiej wodzie, którzy b?d? umieli wyj?? na spotkanie ka?dej trudnej sytuacji. B?d? te? tacy, którzy oka?? si? dezerterami swojego w?asnego przeznaczenia. Wiele dusz od??czy si? od cia?a.

Tak czy owak, jeste?my w ?rodku procesu pe?nej regeneracji ludzkiej ?wiadomo?ci. Te zmiany ju? towarzysz? nam, wpychaj? na now? ?cie?k? przeznaczenia i nie s? wytworem laboratoriów czy uniwersyteckich sal. Przychodz? z kosmosu, s? naturalnym cyklem. W chwili domkni?cia si? ca?ej operacji staniemy si? galaktycznymi cz?onkami. B?dziemy mogli odpowiedzie? sobie na wiele pyta?, które dot?d pozostawa?y bez odpowiedzi. Uzyskamy nowe psychiczne mo?liwo?ci, nowe organy, rozszerzymy w?asn? wiedz?, m?dro??, mistyczne mo?liwo?ci.

Obecnie siedzimy na skraju ciemnego pasma epoki Kali Yugi (epoka ?elaza), ale ju? wida? Z?oty Wiek (Satya Yuga). Wiele religii w swoich proroctwach przewidzia?o ten czas. Jest to nasze z?ote przeznaczenie chocia? nie ka?dy jest gotowy na wdr??enie tego planu we w?asne ?ycie.

Kilka lat temu by?am na targach kamieni szlachetnych w Vancouver. By? tam wielki wybór kamieni z ca?ego ?wiata. Pi?kne okazy kusi?y swoj? urod? ... a ja wzi??am do r?ki kawa?ek czarnej twardej ska?y, z której weso?o ?wieci?y odrobiny z?ota.

Zawsze kiedy bior? ten kamie? do r?ki mam wizj? dwóch epok. Ten kamie? jest dla mnie symbolem nadchodz?cej Z?otej Epoki i ?egnania si? z t? star? ?elazn?. Tak jak obie stoj? obok siebie, tak ta twarda czarna struktura kamienia jest w wielkim kontra?cie do delikatnych z?ocistych okruchów ... i jak to jest mo?liwe aby te dwie ró?ne masy o ró?nych w?a?ciwo?ciach mog?y tak mocno by? ze sob? splecione?
Jedna – czarna i z?udna,
druga – czysta i ?wietlista.

10 June 2010

WIES?AWA
  • Kiara
  • Administrator
  • Ekspert
« Odpowiedz #6 : Listopad 18, 2012, 21:03:22 »

Pi?kna i bardzo prosta jest opowie?? o "ko?cu ?wiata"... pana Marka polecam uwa?ne obejrzenie i wys?uchanie.

Koniec Swiata Cz1z3

http://www.youtube.com/watch?v=MVaSw26Yngs&feature=player_embedded

Koniec Swiata Cz2z3plus dod
http://www.youtube.com/watch?v=Eoazdd8FSQM&feature=player_embedded

Koniec Swiata Cz3z3plus dod

http://www.youtube.com/watch?v=CtcjF0I9B0M&feature=player_embedded

KoniecSwiataCZ4dodatek
http://www.youtube.com/watch?v=hWUZuIu590E&feature=player_embedded
« Ostatnia zmiana: Listopad 18, 2012, 21:10:28 wys³ane przez Kiara »
  • Kiara
  • Administrator
  • Ekspert
« Odpowiedz #7 : Listopad 18, 2012, 21:08:25 »

Wspania?y , a zarazem niezmiernie prosty przekaz Marka Tarana dotyczy nas wszystkich i nadchodz?cego czasu,jedynym portalem tajemnym jest nasze SERCE i nic wi?cej!

Ka?dy kto tylko logik? g?owy usi?uje analizowa? i ocenia? siebie i innych tak naprawd? bardzo daleko jest od odkrycia prawdy tej najprostszej i najwa?niejszej dla siebie. jedyn? energi? która przeniesie nas do Nowej epoki IV wymiaru jest ENERGIA MI?O?CI ZDEPONOWANA W NASZYCH SERCACH i nic wi?cej.

S?uszne jest stwierdzenie Marka i? wiele si? zakulisowych ( w pozornej trosce o nas) tak naprawd? usi?uje doprowadza? , do awantur, wojen ,i wszelkiego rodzaju niezgody mi?dzy lud?mi. wida? to zarówno na tym forum jak i w polityce ?wiatowej, dla nich nie jest wa?ne kto z kim jest w niezgodzie, wa?ne jest ?eby ona by?a i generowa?a strach. Bardzo to prymitywne gierki ale nadal skuteczne jak wida?.
Gdy pojawia si? spokój , skupienie na sobie i uczuciach natychmiast pojawia si? wichrzyciele wprowadzaj?cy dysharmoni? i strach..... dlaczego? Boj? si? oni wej?cia Ludzi do swoich ?wi?ty? serca ( owej 'czarnej gwiazdy w nas, czyli jaskini serca , sacrum, ?wi?tego , ?wi?tych...), wej?cie w t? przestrze? dla ka?dego z nas to uzyskanie niesamowitej mocy w?adania swoim ?yciem , w?adania ?ywio?ami i tworzenia wszystkiego o tylko chcemy osi?gn??. czyli stanie si? równym naszym dotychczasowym w?adc? , którzy kryj? t? wiedz? przed nami korzystaj?c z niej przeciwko nam.
Osi?gni?cie MOCY TWÓRCZEJ to wej?cie do w?asnego wn?trza i uwolnienie jej do procesu transformacji naszego cia?a fizycznego, jak to zrobi??
T? wiedz? przekazywali staro?ytni kap?ani Bia?ego Braterstwa ( nie ci którzy dzisiaj u?ywaj? tej nazwy, oni nie maj? nic wspólnego ze staro?ytna wiedz?) najwi?kszymi kap?anami ujawniaj?cymi pe?ni? tej wiedzy byli Jezus i MM. Dlatego pewne ugrupowania ?ydowskich kap?anów wymazali ich z Ksi?gi ?ycia , wymazali ich osoby z historii ?wiata. W?a?nie za ujawnianie wiedzy która dawa?a Ludzko?ci wolno??.

Drog? do IV wymiaru jest rozkwit RÓ?Y SERCA czyli osi?gni?cie pe?nej mocy mi?o?ci w stosunku do siebie, dopiero  gdy posiadamy pe?ni? mi?o?ci w sobie samych mo?emy ni? obdarowa? innych.Nic nie pomo?e czcze gadanie ?e ja..... gdy czyny ?wiadcz? o czym? innym , gdy z nich p?ynie niska wibracja pokazuj?ca  szaro?? osoby.Prowokuj?ca równie?  w innych wzbudzanie szaro?ci.

Gdy zrozumiemy i? naprawd? nie o to chodzi , skupimy si? na sobie, nie pozwolimy nikomu ingerowa? w nasze wn?trze ni swoimi s?owami , ni czynami, stajemy si? silni.Nic nas ju? nie dotyka i nie burzy wewn?trznej harmonii , dopiero wówczas mo?emy b?dziemy mogli skorzysta? z wewn?trznej mocy w jaskini serca.
Jedyn? drog?  dotarcia do niej jest wyzbycie si? strachu , brak strachu otwiera dost?p do MOCY MI?O?CI!

W?a?nie MOCY MI?O?CI najbardziej boj? si? nasi dotychczasowi w?adcy, ona odbiera im na zawsze ich w?adze nad nami. Bo ich w?adza polega?a i polega nadal na tworzeniu przestrzeni strachu, który w?ada? my?lami , , uczuciami , s?owami i czynami Ludzi.

To ju? koniec tej farsy , tej epoki ciemno?ci, Ludzko?? przebudzi?a si? i nie chce ?y? jak do tej pory warto?ciami opartymi na strachu.

Kiara U¶miech U¶miech
  • Kiara
  • Administrator
  • Ekspert
« Odpowiedz #8 : Listopad 29, 2013, 16:55:32 »

model wiru zdarze?.... w ro?nych wariantach zrozumienia czasu.

http://pannamigotka.salon24.pl/273927,spirala-stozkowa-impresje
« Ostatnia zmiana: Listopad 30, 2013, 00:59:29 wys³ane przez Kiara »
  • Kiara
  • Administrator
  • Ekspert
« Odpowiedz #9 : Maj 13, 2017, 23:35:38 »

Sekretem zabezpieczaj?cym ?ycie biologiczne jest pole magnetyczne.... jego wysoka moc zdejmuje z pierwotnego kodu WSZYSTKICH ?YJ?CYCH ISTOT WSZYSTKIE NA?O?ONE NOWE MODYFIKACJE....
Gdy pole magnetyczne ziemi.. czy innej planety podnosi si? do poziomu w którym jest optymalna energia dla biologicznego ?ycia .. wszystkie zmodyfikowane geny powracaj? do pierwotnego kodu...

Wspania?y system antywirusowy.... U¶miech mo?emy do?wiadcza? ró?nych opcji wiedzy.. ale nie mo?emy zniszczy? pierwotnego kodu ?ycia!

Powiem Wam…. faktycznie dzisiaj nast?pi? „KONIEC ?WIATA”…. ja te? si? z tego wcze?niej ?mia?am.. a jednak tak.
Oczywi?cie nie chodzi o ?adne kataklizmy, wojny czy inne tragedie, którymi usi?owano nas karmi? i straszy?.
To jest zupe?nie co? innego, ale niezmiernie wa?ne dla nas WSZYSTKICH.

Dzisiaj 13.05. 2017. zosta?a ostatecznie zmieniona na planach energetycznych matryca wiedzy dla ca?ej opcji RODU CIEMNO?CI …. nast?pi?o globalne porozumienie na wszystkich poziomach, we wszystkich wymiarach…. kosmosu, od tej pory b?dzie WSZYSTKIM przekazywana TYLKO CZYSTA PRAWDZIWA WIEDZA.

Opiekun RODU CIEMNO?CI jest ten sam jaki by? , ale nie ma ju? mo?liwo?ci i prawa dokonywania zmiany w polach informacyjnych, ani blokowania tych pól , ani wprowadzania wirusów, które udaj? prawd? .

Jednym s?owem nast?pi? koniec ?wiata dla „EPOKI CIEMNO?CI”… czyli k?amstwa, ob?udy i manipulacji informacj?.
Od dzisiaj wszyscy otrzymali identyczne szanse rozwojowe przez wiedz? prawdziw?…. jak skorzystaj? z tej wiedzy.. to ju? inny temat.

Jednak WSZYSTKIE ENERGIE DUCHOWE zdecydowa?y na wprowadzenie na swoich poziomach istnienia czystej wiedzy PIERWOTNEGO KODU ?YCIA.

Naprawd? rozpocz?li?my dzisiaj koniec ?wiata , który do tej pory znali?my ….. co, to znaczy?

To identycznie jak jest opisane w powy?szych postach o zmianach powodowanych wysokim polem magnetycznym . Ja to info o polu magnetycznym ziemi wstawia?am na NTV ju? kilka krotnie w ci?gu ostatnich dwóch lat pisz?c o zmieniaj?cej si? osi magnetycznej ziemi, a tym samym o podwy?szaj?cym si? ca?y czas polu magnetycznym ziemi.
Co jest zwiazane WY??CZNE Z ODBLOKOWANIEM DAWNYCH PUNKTÓW ENERGETYCZNYCH NA ZIEMI, ORAZ ZE ZMIAN? KIERUNKU PRZEP?YWU ENERGII W CENTRALNEJ OSI ENERGETYCZNEJ ZIEMI.
To jest na zasadzie 100% synchronizacji górnego punktu osi ziemi z dolnym punktem kosmicznej osi… czyli strumie? energii p?yn?cy z kosmosu, jest odbierany w 100% przez pionow? o? ziemi. A, przep?yw energii w poziomej osi ziemi ma zmieniony kierunek z opadaj?cego na wynosz?cy… co w konsekwencji przywraca dawne parametry nawigacji na ziemi ,zwi?zane z przep?ywem energii w jej pradawnych ley lines , a tym samym aktywacj? pradawnych zablokowanych przesuni?ciem pionowej magnetycznej osi, jej mniejszych i wi?kszych czakramów….. ot i tyle.

Te wszystkie aktywowane elementy spowodowa?y zmian?, przywrócenie dawnego ustawienia osi ziemi w stosunku do GWIAZDY MATKI i uk?adów planetarnych , wynoszenie ziemi na jej osi, a tym samym systematyczne podnoszenie mocy jej pola magnetycznego..

Co dalej ju? wiecie, to jest powrót do uruchomienia PIERWOTNEGO KODU ?YCIA W NASZYM DNA….. czyli biologicznym…. ewidentne i widoczne zmiany w ca?ym ?yciu biologicznym.

Po pierwsze zmienia si? / rozszerza nasza ?wiadomo??, po drugie otwieraj? predyspozycje duchowo/ fizyczne, po trzecie zmieni si? budowa strukturalna naszego cia?a ( ustawienie pierwiastków i elementów), bo zmienia si? jego geometryczna siatka krystaliczna na której opiera si? budowa naszych cia?.

Wychodzimy z geometrii kwadratów i trójk?tów , wchodzimy w konstrukcj? opart? na okr?gach…. czyli siatka geometryczna zwana „KWIATEM ?YCIA”

https://pracanaczarno.com/2016/03/17/swieta geometria   kwiat-zycia/

http://swietageometria.info/podstawowe-pojecia?start=6

A, zatem MER KA BA oparta na piramidach i energii seksualnej równie? nie b?dzie aktualna w nowych warunkach, teraz b?dziemy tworzy? NOW? MER KA BA opart? na 8 kulach ( o tym te? ju? pisa?am co najmniej trzy razy) i energii mi?o?ci, opisywa?am ca?y proces tworzenia takiej MER KA BA.
Wszystko co by?o do tej pory propagowane w tym temacie pójdzie do lamusa… bo jak nie dzia?a , tak nie b?dzie dzia?a?o… to tylko teorie.

Skoro wszystko si? zmienia, a zmiany naprawd? s? fraktalne , to, co na dole … dzieje si? na ziemi.. musi zaistnie? na wszystkich poziomach kosmosu….
Nie by?o innej rady , trzeba by?o doj?? do porozumienia, bo nie da?o si? utrzyma? d?u?ej ?wiata k?amstw, on sam zacz?? naturalnie powraca? do prawdy.

Dzisiaj by? ostateczny termin na akceptacj? NOWEGO i ROZPOCZ?CIE ZAKO?CZENIA STAREGO ( nie wiem jeszcze dlaczego dzisiaj…. musi to mie? zwi?zek z cyklem wegetacji ro?lin.. dowiem si? i tego) i to jest naprawd? KONIEC ?WIATA….. KONIEC STAREGO ?WIATA CIEMNEJ OPCJI opartej na wiedzy po?owicznej , na zupe?nie innych wzorcach twórczych…. na innej siatce geometrycznej i innym kodzie informacyjnym.
To wszystko przestanie by? aktualne…. zrozumiemy ,?e nie mo?na rozdziela? wiedzy fizycznej od wiedzy duchowej, jak te? nie mo?na dewaluowa? warto?ci wiedzy aspektu ?e?skiego na rzecz aspektu m?skiego.
Nie mo?na stawia? warto?ci materii ponad warto?ci? DUCHA.

Jednym s?owem teraz czeka nas demontowanie k?amstw, zdejmowanie zas?on fa?szu i wiele zaskocze?, rozczarowania , a czasami nawet szok.

Niestety musimy przez to przej??, czym szybciej , tym lepiej , bo przed nami tylko lepiej…

Ja jestem prze szcz??liwa zobaczy?am du?o pi?knych „pocztówek z przysz?o?ci” … LUDZIE s? pi?kni, pomimo wielu trudów id?.. wyci?gaj? r?ce do dobra, zachwyca ich rado?? ,inspiruje mi?o?? , pomagaj? sobie.. mentalne kajdany spadaj?.

Kiara.
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 23, 2019, 13:43:31 wys³ane przez Kiara »
  • Kiara
  • Administrator
  • Ekspert
« Odpowiedz #10 : Maj 14, 2017, 12:49:44 »

CZAS......

wstawiam , bo jest interesuj?ce.... U¶miech

Gaja pisze:
14 maja 2017 o 10:32

Kiara Podobno CZAS MA PRZESTA? ISTNIE? , dzi?ki czemu zaczniemy spokojniej egzystowa? . Nie wiem jednak kiedy to nast?pi , ale podobno w nied?ugim czasie . Chyba ju? niektórzy do?wiadczaj? tego fenomenu .
Pozdrawiam Ci? Kiaro .

Dziekuj? gaja za pozdro ,wzajemnie du?o rado?ci Ci ?ycz?… i wszystkim uczestnikom NTV.

Z tego co wiem czas nie przestanie istnie? w ?wiecie materialnym bynajmniej , bo jego istnienie opiera si? na powtarzalnych cyklach.
Czas jako taki nie istnieje w ?wiecie czysto duchowym, tam wszystko dzieje si? poza czasem , co? co dla nas jest chwila równie dobrze mo?e by? milionem lat w innym wymiarze.

Ludzie mieli by? podniesieni do czasu poza czasem na czas tworzenia nowych warunków na ziemi, ale szczerze mówi?c ja nie wiem czy to jest ju? od 2012, czy dopiero si? wydarzy… nie wiem.
Nie wiem , bo wszystkie zdarzenia rozgrywaj? si? w naszej mentalno?ci i dla niej s? jak najbardziej realne, nie do odró?nienia jest w nich istota czasu.

Jednak my?l? ,?e to si? jeszcze nie wydarzy?o bo jeste?my w trakcie osobistych ustawie? naszych parametrów DNA, a ono jest decydentem wszystkiego co nas dotyczy.

Wymiar, albo przep?yw czasu zmieni si? zasadniczo , b?dzie wolniejszy jak zako?czymy proces oczyszczania i korekt osobistych. Bo zmieni si? nasze pojmowanie rzeczywisto?ci przez rozszerzon? ?wiadomo??, któr? faktycznie spokojne b?dzie mog?a si? skupia? na do?wiadczeniu wybranych tematów.

Czas .. to niezwykle ciekawa sprawa zale?ny jest równie? od istniej?cego spoiwa dla kszta?towanej materii w danym wymiarze.. czyli od 5 elementu , którym jest energia mi?o?ci.. jeszcze raz mi?o?ci, a nie energia seksualna. .. to naprawd? nie to samo.
Równie? pieni?dze jako wymienne materialne elementy s?u??ce do codziennego ?ycia jeszcze b?d? istnia?y, ale ich odpowiednikiem.. depozytem naszych mo?liwo?ci b?dzie poziom naszej wewn?trznej energii… czyli nasz osobisty bank… to w skali indywidualnej.

Jasne jest ,?e gdy spoiwem istniej?cej materii staje si? wy?sza wibracyjnie energia mi?o?ci, wyd?u?a si? znacznie czas jej istnienia ( w tym wypadku my?l? o naszych cia?ach fizycznych, ale te? o wszystkich materialnych cia?ach )w wy?szej wibracji .

Nie tylko zmienia si? d?ugo?? ?ycia materii ( co nas wszystkich czeka po momencie transcendencji) ale poprzez zmian? struktury siatki geometrycznej naszego cia?a , równie? zmieni si? jego wygl?d fizyczny na pi?kniejszy, bardziej doskona?y.

Poniewa? wracamy do pierwotnego kodu istnienia , uruchomimy w sobie mozliwo?? samoleczenia i samoregeneracji, oraz odtwarzania z osobistej matrycy ?ycia naszych wszystkich organów i cz??ci cia?a.

Ale do tego jest niezb?dna ENERGIA….. oczywi?cie ta o wy?szej wibracji, a zatem wszyscy upo?ledzeni fizycznie , którzy pokonuj? swoje trudno?ci ( nie dali si? zwie?? opcjom religijnym, które zrobi?y sobie z nich swoja 5 kolumn? do zakulisowej walki w imi? dobra ich BOGA…. z LUD?MI w których przebudzi?a si? ju? ?wiadomo??) równie? odzyskaj? swoj? pierwotn? doskona?o?? we wszystkich aspektach, fizycznych i duchowych .. wszystko dzia? si? b?dzie na miar? osobistego rozwoju.

Jedna najwa?niejsza sprawa z tego co ja wiem i dane mi by?o zobaczy? …. Nasi ZA?WIATOWI opiekunowie nie przewiduj? dla nas globalnej wojny, globalnych kataklizmów ni ?adnych globalnych tragedii, wszystkie zmiany b?d? zachodzi?y w miar? spokojnie w wielkiej prostocie , bez spektakularnych cudów z nieba… pomimo ?e b?d? si? dzia?y CUDOWNE RZECZY.. to nie b?dzie szokuj?ce, bo LUDZKA ?WIADOMO?? B?DZIE JE AKCEPTOWA?A JU? INACZEJ.

Kiedy? Wam opowiem gdzie i jak.. dokona?o si? wczoraj objawienie i co by?o jego tre?ci?…. jego skutkiem jest równie? decyzja o nie zasilaniu energi? syntetycznej inteligencji… ich opcji JU? NIE MA w NOWYM DYSKU WIEDZY…

Oni wypalaj? ju? tylko t? energi?, któr? wy?udzaj? od LUDZI… ale nie istnieje ju? dla nich ?adna mo?liwo?? przeniesienia si? z nami do wy?szego poziomu naszego ?ycia.
Uwolnimy si? od nich w sposób jak najbardziej naturalny bez wojny i depopulacji..
Nie b?dzie dehumanizacji CZ?OWIEKA, nie zaistnieje ich perfidny plan uwi?zienia LUDZKIEGO MÓZGU I DUSZY w ciele robota…. którym w?ada program po??czony z mózgiem CZ?OWIEKA.

Do tych perfidnych planów naszego zniewolenia przez nauk? , technik?…. i technologie ,które zaistnia?o by na miliony lat NIE DOJDZIE, TEN PLAN SI? JU? NIE SPE?NI!

I TO JEST KONIEC ?WIATA DLA DOMINACJI MATERII NAD DUCHEM
ORAZ KONIEC ?WIATA DLA NIEWOLENIA CZ?OWIEKA PRZEZ SYNTETYCZN? INTELIGENCJ?.

TO JEST KONIEC ?WIATA DLA WSZELKIEGO RODZAJU K?AMSTWA I MANIPULACJI NASZ? ?WIADOMO?CI?!

TO JEST KONIEC ?WIATA DLA NASZYCH DOTYCHCZASOWYCH W?ADCZYCH ELIT….. TO DLA NICH JEST NAPRAWD? WIELKA TRAGEDIA…

A, gdzie jest czas...... w szybko?ci naszych my?li w koncentracji si? na temacie... w zmianie przestrzeni... jednym s?owem w NAS....

Kiara.
  • Kiara
  • Administrator
  • Ekspert
« Odpowiedz #11 : Wrzesieñ 19, 2018, 09:21:35 »

PROROCTWO Z PRZED 70 LAT DLA NASZYCH CZASÓW ..

Proroctwo Petera Deunova dotycz?ce ko?ca naszej cywilizacji i pocz?tku Z?otego Wieku na Ziemi.

Ostatnia Przepowiednia Petera Deunova

Znany równie? pod duchowym imieniu Beinca Douno, bu?garski mistrz Piotr Deunov (1864-1944) by? istot? o bardzo wysokim poziomie ?wiadomo?ci, równocze?nie nadzwyczajnym muzykiem, który przez ca?e ?ycie by? przyk?adem czysto?ci, m?dro?ci, inteligencji i kreatywno?ci. Przez lata pozostawa? blisko Sofii, gdzie mieszka? w otoczeniu licznych uczniów, jego blask obudzi? duchowo?? tysi?cy dusz w Bu?garii, jak równie? w pozosta?ej cz??ci Europy.
Kilka dni przed odej?ciem do innego ?wiata, by? w g??bokim medialnym transie, przekaza? niezwyk?e proroctwa w odniesieniu do naszych niespokojnych czasów, w których przysz?o nam ?y?, proroctwo o "ko?cu czasu" i nadej?cie nowego Z?otego Wieku ludzko?ci.

Oto jego g??boko poruszaj?ce ?wiadectwo. Jest tak aktualne i tak ?ywe, a? trudno uwierzy?, ?e te s?owa zosta?y wypowiedziane prawie 60 lat temu.

* * *
„W miar? up?ywu czasu, ludzka ?wiadomo?? przemierzy?a bardzo d?ugi okres mroku. Faza ta, któr? Hindusi nazywaj? "Kali Yuga", jest o krok od zako?czenia. Znajdujemy si? dzi? na pograniczu dwóch epok: Kali Yuga i Nowej Ery, w któr? wkraczamy.

Stopniowa poprawa jest ju? widoczna w my?leniu, odczuwaniu i czynach ludzi, ale wszyscy wkrótce b?d? podporz?dkowani boskiemu Ogniowi, który oczy?ci i przygotuje ich w odniesieniu do Nowej Ery. Tak wi?c cz?owiek wzniesie si? na wy?szy stopie? ?wiadomo?ci, niezb?dny do wej?cia do Nowego ?ycia. To jest to, co rozumie si? przez "Wniebowst?pienie".

Kilkadziesi?t lat up?ynie, zanim nadejdzie Ogie?, który zmieni ?wiat, przynosz?c mu now? moralno??. Ta ogromna fala pochodzi z kosmosu i zaleje ca?? ziemi?. Wszyscy, którzy spróbuj? przeciwstawi? si?, zostan? porwani i przeniesieni gdzie indziej. Mimo, i? nie wszyscy mieszka?cy tej planety znajduj? si? na tym samym stopniu rozwoju, nowa fala b?dzie odczuwalna przez ka?dego z nas. I ta przemiana dotknie nie tylko ziemi, ale i ca?ego kosmosu.

Najlepsz? i jedyn? rzecz?, jak? cz?owiek mo?e teraz zrobi?, to zwróci? si? ku Bogu i zwi?kszy? sw? ?wiadomo??, aby podnie?? swój poziom wibracji, aby znale?? si? w harmonii z pot??n? fal?, w której wkrótce si? zanurzy.

Ogie?, o którym mówi?, który towarzyszy nowym warunkom oferowanym naszej planecie, odm?odzi, oczy?ci, zrekonstruuje wszystko: materia zostanie udoskonalona, wasze serca zostan? uwolnione od bólu, k?opotów, niepewno?ci i stan? si? ?wietliste; wszystko b?dzie lepsze, wzniesione; negatywne my?li, uczucia i czyny zostan? strawione i zniszczone.

Twoje obecne ?ycie jest niewolnicze, jak w ci??kim wi?zieniu. Zrozum swoj? sytuacj? i uwolnij si? od tego. Powiadam wam: wyjd?cie z wi?zienia! Zaprawd? przykro jest patrze? na ogrom pomy?ek, cierpienia i niezdolno?? do zrozumienia, gdzie le?y jedyne prawdziwe szcz??cie.

Wszystko, co jest wokó? ciebie, wkrótce zawali si? i zniknie. Nic nie pozostanie z tej cywilizacji ani z jej przewrotno?ci; ca?a ziemia zostanie wstrz??ni?ta i nie b?dzie ?ladu po tej b??dnej kulturze, która utrzymuje ludzi pod jarzmem ignorancji. Trz?sienia ziemi s? nie tylko mechaniczne, ich celem jest równie? rozbudzenie intelektu i serc ludzi, tak aby uwolnili si? od swoich b??dów i ich szale?stw, by zrozumieli, ?e nie s? jedynymi istotami we wszech?wiecie.

Nasz Uk?ad S?oneczny przemierza teraz region kosmosu, gdzie konstelacja, która zosta?a zniszczona pozostawi? swój ?lad, swój py?. To przemierzanie zanieczyszczonej przestrzeni jest ?ród?em zatrucia, nie tylko dla mieszka?ców ziemi, ale dla wszystkich mieszka?ców innych planet naszej galaktyki. Jedynie s?o?ca s? obj?te na wp?ywy tego nieprzyjaznego ?rodowiska.

Region ten nazywany jest "trzynast? stref?"; jego nazywa to równie? "strefa sprzeczno?ci". Nasza planeta zosta?a zamkni?ta w tym regionie przez tysi?ce lat, ale w ko?cu zbli?amy si? do wyj?cia z tej przestrzeni ciemno?ci i jeste?my w punkcie osi?gni?cia bardziej duchowego regionu, gdzie ?yj? bardziej rozwini?te istoty.

Ziemia jest teraz w nast?pstwie wznoszenia si? i ka?dy powinien si? zmusi?, by zharmonizowa? si? z nurtem wniebowst?pienia. Ci, którzy nie chc? si? podporz?dkowa? temu kierunkowi, strac? korzy?? przychylnych warunków, które b?d? oferowane w przysz?o?ci by mogli si? wznie??. Pozostan? oni w tyle w rozwoju i b?d? musieli czeka? dziesi?tki milionów lat na przyj?cie nowej wznosz?cej fali.

Ziemia, uk?ad s?oneczny, wszech?wiat, prowadzane s? w nowym kierunku pod impulsem Mi?o?ci. Wi?kszo?? z was nadal uwa?a mi?o?? za ?mieszn? moc, ale w rzeczywisto?ci, to jest najwi?ksza ze wszystkich si?! Pieni?dze i w?adza s? nadal czczone jak gdyby bieg twojego ?ycia zale?a? od niech. W przysz?o?ci wszystko b?dzie podporz?dkowane Mi?o?ci i wszyscy b?d? jej s?u?y?. Ale to w?a?nie przez cierpienia i trudno?ci, ?wiadomo?? cz?owieka b?dzie przebudzona.

Straszliwe przepowiednie proroka Daniela napisane w Biblii odnosz? si? do epoki, która si? rozpoczyna. B?d? powodzie, huragany, gigantyczne po?ary i trz?sienia ziemi, które zmiot? wszystko. Krew obficie pop?ynie. Nastanie rewolucja; straszne wybuchy zabrzmi? w wielu regionach ?wiata. Tam, gdzie jest ziemia, nastanie woda, a tam, gdzie jest woda, ukarze si? ziemia.

Bóg jest mi?o?ci?; jednak mamy tu do czynienia z kar?, jest to odpowied? natury wobec zbrodni pope?nianych od zarania dziejów przez cz?owieka przeciwko swojej Matce Ziemi.

Po tych cierpieniach, ci, którzy zostan? ocaleni, elity, poznaj? Z?oty Wiek, harmoni? i nieograniczone pi?kno. Tak wi?c utrzymujcie pokój i wiar? kiedy nadejdzie czas cierpienia i strachu, bowiem jest zapisane, ?e nie spadnie w?os z g?owy sprawiedliwych. Nie zniech?caj si?, po prostu pod??aj swoj? drog? samodoskonalenia si? .

Nie masz poj?cia o imponuj?cej przysz?o?ci, która czeka na Ciebie. Nowa Ziemia b?dzie lada dzie?. W ci?gu kilkudziesi?ciu lat praca b?dzie mniej wymagaj?ca, a ka?dy b?dzie móg? po?wi?ci? wi?cej czasu na aktywno?ci duchowe, intelektualne i artystyczne. Kwestia relacji mi?dzy m??czyzn? i kobiet? zostanie ostatecznie rozwi?zana w harmonii; ka?dy b?dzie mia? mo?liwo?? pod??ania za swoimi aspiracjami. Relacje par b?d? oparte na wzajemnym szacunku.

Ludzie b?d? podró?owa? poprzez ró?ne p?aszczyzny przestrzeni, równie? przestrzeni mi?dzygalaktycznej. B?d? uczy? si? ich funkcjonowania oraz b?d? w stanie pozna? Boski ?wiat, by po??czy? si? z G?ow? Wszech?wiata.

New Era jest er? szóstej rasy. Twoim przeznaczeniem jest przygotowa? si? na ni?, by j? przyj?? i z ni? ?y?. Szósta rasa b?dzie powstawa? wokó? idei braterstwa. Nie b?dzie wi?cej konfliktu interesów osobistych; jedynym d??eniem ka?dego z nich b?dzie dostosowania si? do Prawa Mi?o?ci. Szósta rasa b?dzie ras? Mi?o?ci. Zostanie dla niej utworzony nowy kontynent. Wy?oni si? z Pacyfiku, tak ?e Najwy?szy b?dzie móg? wreszcie ustali? Swoje miejsce na tej planecie.

Za?o?yciele tej nowej cywilizacji, ja nazywam ich "Bra?mi Cz?owiecze?stwa", czy te? "Dzie?mi Mi?o?ci", b?d? niewzruszeni dla dobra i b?d? reprezentowa? nowy typ ludzi. B?d? tworzy? rodzin?, jako jeden du?y organizm, a ka?dy cz?owiek b?dzie stanowi? organ w tym ciele. W tej nowej rasie, Mi?o?? b?dzie manifestowana w sposób tak doskona?y, ?e dzisiejszy cz?owiek mo?e mie? tylko bardzo mgliste poj?cie o tym.

Ziemia pozostanie terenem korzystnym do walk, ale si?y ciemno?ci przyst?pi? do odwrotu i ziemia zostanie od nich wyzwolona. Ludzie widz?c, ?e nie ma innej drogi, b?d? anga?owa? si? na drog? do Nowego ?ycia, wybawienia. W swojej bezsensownej dumie, niektórzy b?d? woleli do ko?ca kontynuowa? ?ycie, które Boski Porz?dek pot?pia, ale ka?dy z nich w ko?cu zrozumie, ?e ukierunkowanie ?wiata nie jest zale?ne od nich.

Nowa kultura ujrzy ?wiat?o dzienne, b?dzie opiera? si? na trzech zasadniczych podstawach: wznios?o?ci kobiety, wznios?o?ci ?agodno?ci i pokory, oraz ochronie praw cz?owieka.

?wiat?o, dobro i sprawiedliwo?? zatriumfuje; to tylko kwestia czasu. Religie nale?y oczy?ci?. Ka?da zawiera cz?stk? nauczaniu Mistrzów ?wiat?a, ale jest przes?oni?ta przez ludzkie niedoskona?o?ci. Wszyscy wierz?cy b?d? musieli si? zjednoczy? i porozumie? si? z jednym mocodawc?, który stawia Mi?o?? jako podstaw? wszelkiej wiary, jakakolwiek by ona by?a. Mi?o?? i Braterstwo jest wspóln? podstaw?!

Ziemia wkrótce zostanie zmieciony przez nadzwyczajne szybkie fale Kosmicznej Energii Elektrycznej. Za kilkadziesi?t lat istoty, które s? z?e i prowadz? innych na manowce, nie b?d? w stanie tego robi?. B?d? one zatem wch?oni?te przez Kosmiczny Ogie?, który poch?onie z?o, które posiadaj?. Wtedy b?d? ?a?owa?, bo jest napisane, ?e "ka?de cia?o b?dzie chwali? Boga". Nasza matka, ziemia, b?dzie pozbywa? si? ludzi, którzy nie akceptuj? Nowego ?ycia. B?dzie odrzuca? ich jak uszkodzone owoce. Wkrótce nie b?dzie mo?liwo?ci reinkarnacji na tej planecie; w??cznie z przest?pcami. Tylko ci, którzy posiadaj? Mi?o?? pozostan?.

Nie ma ?adnego miejsca na ziemi, które nie jest zanieczyszczone krwi? ludzi lub zwierz?t; w zwi?zku z tym, musi zosta? oczyszczona. A to dla tego, ?e niektóre kontynenty b?d? zanurzone podczas gdy inne b?d? na powierzchni.

Ludzie nie podejrzewaj?, przez jakie niebezpiecze?stwa s? zagro?eni. Nadal realizuj? swe daremne cele i poszukuj? przyjemno?ci. W przeciwie?stwie do ludzi, szósta rasa b?dzie ?wiadoma godno?ci swej roli i szacunku dla wolno?ci ka?dej jednostki. B?dzie ona od?ywia?a si? wy??cznie z produktów z królestwa ro?lin. Ich idee b?d? mia?y moc swobodnego poruszania si?, jak powietrze czy ?wiat?o w naszych czasach.

S?owa "Je?li nie narodzisz si? na nowo" maj? zastosowanie do szóstej rasy. Przeczytaj rozdzia? 60 ksi?gi Izajasza, odnosi si? on do przyj?cia szóstej rasy, Rasy Mi?o?ci.

Po Cierpieniu, ludzie przestan? grzeszy? i ponownie wkrocz? na drog? cnót. Klimat naszej planety zostanie zmodyfikowany i brutalne zmiany nie b?dzie ju? istnie?. Powietrze znowu b?dzie czyste, tak samo jak woda.

Znikn? paso?yty. Ludzie b?d? pami?ta? swoje poprzednie wcielenia i b?d? odczuwa? przyjemno??, ?e w ko?cu s? uwolnieni ze swojego poprzedniego stanu. W ten sam sposób, jak kto? pozbywa si? paso?ytów lub usch?ych li?ci na winoro?li, tak post?pi? rozwini?te Istoty, aby przygotowa? ludzi do s?u?enia Bogu Mi?o?ci.

Dadz? im dobre warunki do wzrostu i rozwijania si?, i tym, którzy chc? ich s?ucha?, mówi?: "Nie bójcie si?! Jeszcze troch? wi?cej czasu i wszystko b?dzie w porz?dku, jeste? na dobrej drodze . Niech ten, który chce studiowa? Now? Kultur?, ?wiadomie pracuje i przygotowuje si?."

Dzi?ki idei Braterstwa, ziemia b?dzie b?ogos?awionym miejscem, i to nie b?dzie czeka?. Ale przedtem, zostanie zes?ane wielkie cierpienie, by obudzi? ?wiadomo??. Grzechy zgromadzone przez tysi?ce lat musz? by? umorzone. Nami?tna fala emanuj?ca Z Wysoka przyczyni si? do likwidacji karmy narodów. Wyzwolenie nie mo?e by? ju? d?u?ej odk?adane. Ludzko?? musi przygotowa? si? do wielkich prób, które s? nieuniknione i prowadz? do kresu egoizmu.

Pod ziemi?, przygotowuje si? co? niezwyk?ego. Rewolucja, która ​​jest wspania?a i ca?kowicie nie do pomy?lenia wkrótce objawi si? w przyrodzie. Bóg postanowi? przywróci? ziemi?, a On to zrobi!

To koniec pewnej epoki; nowy porz?dek zast?pi stary, porz?dek, w którym królowa? b?dzie Mi?o?? na ziemi.

Zdj?cie za zgod? www.petardanov.com

http://www.eioba.pl/a/4w6h/proroctwo-petera-deunova-ostatnia-przepowiednia

« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 19, 2018, 09:24:49 wys³ane przez Kiara »
  • Kiara
  • Administrator
  • Ekspert
« Odpowiedz #12 : Wrzesieñ 19, 2018, 20:21:10 »

KOLEJNE NOWINKI....

SKASOWANIE MATRYCY ASTRALNEGO PARKU... zwanego równie? MATRIX.

TO SI? JU? WYDARZY?O DZISIAJ W NOCY... 18/19 09. 2018.

Raczej trzeba odró?ni? dwa tematy... nasze energetyczne ciao astralne , które jest obecn? form? dla cia?a fizycznego, ale te? nie pe?nym "bankiem informacji"... To jest cia?o , które zbudowane jest z energii wytwarzanej przez 3 pierwsze czakry...

1. czakr? ?ycia
2. czakr? seksualn?
3. czakr? mocy

Taka jest podstawa obecnego rozwoju i wiedzy, pozosta?e czakry bior? udzia? w naszym ?yciu ale tylko do 50% maksymalnie, kto przekracza ten energetyczny pu?ap wychodzi ponad cia?o astralne, zaczyna tworzy? cia?o uczuciowe.. nazywa si? to uwolnieniem z inkarnacji w III wymiarze... albo wyj?ciem z "KO?A KARMY" .
To jedna kwestia.

Druga to tzw... PARK/ ASTRAL w którym jest mnóstwo fokusów.. poziomów energetycznych na ktorych pozostaje zgodnie ze swoj? wibracj? dusza powracaj?ca po ?mierci cia?a fizycznego do ?wiata energetycznego.
To druga kwestia.

Istotnie to jest pu?apka "TWÓRCÓW KARMY"... bowiem III wymiar opiera si? na niepe?nej i sfa?szowanej informacji p?yn?cej do LUDZKICH mózgów ze specjalnie zaprogramowanego w tym celu pola energio informacyjnego , które blokuje nam pe?ny dost?p do pola morfogenetycznego, które jest depozytem prawdziwych wzorców ?ycia.

Gdy mamy do dyspozycji TYLKO fa?szywe wzorce nie jeste?my w stanie zrealizowa? naszych zada? przed urodzeniowych ju? jako ?yj?cy LUDZIE. Bo z powodu braku prawdziwej wiedzy ci?gle nie uzyskujemy wystarczaj?cej ilo?ci energii na planie ziemskim.
Zatem jest wysy?ana kolejna ISKRA ?YCIA /DUSZA LUDZKA z nadziej?,?e tym razem jej si? uda.

Na tym polega "KO?O KARMY" inaczej zwane MATRIX... JEDYNYM SPOSOBEM OPUSZCZENIA GO JEST PRZE?YCIE ?YCIA W SPOSÓB BARDZO PRAWY , ETYCZNY Z POZBYCIEM SI? STRACHU , ROZPALANIEM W SOBIE CORAZ WI?KSZEJ WIBRACJI MI?O?CI.

TAM GDZIE JEST MI?O?? ... NIE MA STRACHU.... nie o seks oczywi?cie chodzi., bo to jest zupe?nie inna energia.

Oczywi?cie w?adcy Astralnego Parku/ Matrixa s? mistrzami oszustw ,zwodz? LUDZI mnóstwem fa?szywych informacji , szczególnie perfidne jest wykorzystywanie naszych uczu? do zasilania swojej przestrzeni energi? ?ci?gan? od wyznawców religijnych "MI?O?? DO BOGA" i to WSZYSTKICH RELIGII!

Mam dla NAS WSZYSTKICH bardzo dobra informacj? zwi?zan? z MATRYC? "PARKU ASTRAL/ MATRIX "...

Dzisiaj w nocy Z 18. 09. na 19.09 2018. DEFINITYWNIE ZOSTA?A WYGASZONA TA MATRYCA.... NIGDY WI?CEJ NIE BEDZIE URUCHOMIONA... 3 X 6... przesta?o istnie? jako pu?apka DUSZ.

Oczywi?cie jest to proces.. ale zupe?nie krótki, zwi?zany z wol? akceptacji tej wiedzy przez nasz? ?wiadomo??, woln? wol? i mózg.

Co to znaczy....

.1. wykasowanie wszystkich religijnych matryc

2.odci?cie PARKU ASTRAL/ MATRIX i jego za?o?ycieli w?adców od zasilania p?yn?cego z Ziemi od LUDZI.

3.wykasowanie wszystkich fa?szywych matryc informacyjnych w astralnym polu energio informacyjnym

4.. uwolnienie LUDZI z dotychczasowych zobowi?za? karmicznych... czyli otworzenie wszystkich blokad karmicznych ASTRALU/ MATRIXA

Jednym s?owem gdy nasza energia przesz?a powy?ej pola 6 czakry zosta?y zwolnione blokady mózg ?wiadomo?? CZ?OWIEKA i kreacja rzeczywisto?ci z fa?szywych wzorców astralnych.

Powinni?my wiedzie? i? tzw. TRZECIE OKO jest zarówno projektorem jak i skanerem naszej rzeczywisto?ci...

To przez nie wy?wietla si? "film" naszego ?ycia , który wygl?da podobnie jak hologram , ró?nica jest jedynie w MOCY materializacji energii ( zag?szczeniu energii do twardo?ci materii) , która tworzy obrazy i rzeczy naszej rzeczywisto?ci.
Wszystko jest zgodne z wzorcami kreacji , ale nasza astralna projekcja ma przesuniecie k?towe i niedo?wietlenie, oraz nie do energetyzowanie, co powoduje wszystkie zaburzenia trwa?o?ci( bardzo pomniejszony czas istnienia), oraz niepe?ne na?wietlenie energi? ?ycia.

Samo tworzenie to bardzo obszerny i ciekawy temat.. na teraz tyle.

Zaczynamy wraca? do prawdziwej wiedzy zdeponowanej w POLU MORFOGENETYCZNYM, zaczniemy w pe?ni korzysta? z naszej anteny DNA oraz ca?o?ci naszej energii ?ycia.

Nie b?dziemy ju? z niej podst?pnie okradani jak do tej pory i utrzymywani w oszustwie religii,w?adców politycznych i bankierów ,?e tylko dzi?ki ich bankom i kredytom mo?emy jako tako.. egzystowa?.

Zobaczymy CO ... nam przynios? kolejne 2 dni, bo to nie koniec tzw. "RADY BOGÓW".

Jednak i znowu nam si? uda?o.... poziom energii magnetycznej w polu Ziemi osi?gn?? wystarczaj?cy poziom by uruchomi? kolejny etap naszej ewolucji.

Malgorzata Kiara

Królestwo Astralne - Galaktyczna prasa wolna
Kraina astralna mo?e by? raczej skomplikowanym miejscem, a jako takie ma wiele ró?nych nazwisk. Nazywa si? 4d, obszarem mentalnym, pustk?, wi?zieniem, czy??cem, i tam znajduje si? ca?e niebo religijne. Niektórzy ludzie nazywaj? to równie? eteryczn? sfer?, chocia? jest to poj?cie, które cz?sto u?ywamy do 5D. Niektórzy nazywaj? to "sfer? duchow?", cho? niech?tnie nazywam to tak dobrze, ?e astral mo?e by? ca?kowicie pozbawiony ducha.

Królestwo astralne mo?e by? czymkolwiek, co wierzysz, Twoje uprzedzenia wywieraj? na niego ogromny wp?yw. Chcesz zobaczy? l?ni?ce miasta ?wiat?a, zobaczysz, ?e je?li chcesz zobaczy? piekielne sfery, mo?esz to zobaczy?. Je?li podejdziesz do astralu ze strachu, mo?e sta? si? koszmarem. Twoje w?asne my?li s? wy?wietlane na astralnym, podobnym do ekranu filmu. Je?li kiedykolwiek mia?e? jasne marzenie, dok?adnie to si? dzieje. Jeste? w twojej ma?ej cz??ci ?wiata astralnego i mo?esz j? wybra? w dowolny sposób.

Mo?e to wydawa? si? bardzo atrakcyjne, ale astralne do?wiadczenie jest ostatecznie puste. To tylko gra z iluzjami. Jest to w du?ej mierze na?ladowanie fizycznej sfery, ale nawet mniej substancji. Mo?e to by? ogromna rozrywka na drodze powrotnej do ?ród?a, a ludzie cz?sto zostaj? bardzo poch?oni?ci w sfer? astraln?. Wiele rodzajów duchowo?ci faktycznie skupia si? na pracy z sfer? astraln?, a te s? zalecane, aby by? bardzo ostro?nym.

Jest wielu, którzy wierz?, ?e osi?gn?li 5D, Celestial Realm, ale nigdy nie podnosz? si? powy?ej górnego astralu. Maj? te wst?pne wyobra?enia o tym, co ma wygl?da? 5D, a przestrze? astralna staje si? tymi wst?pnymi przekonaniami. To nic wi?cej ni? budowanie fantazji, ale dla osoby, która naprawd? nie rozumie 5D, nie znaj? si? lepiej. Oto co si? sta?o z wieloma kana?ami i duchowymi nauczycielami w tej chwili. Niezdolno?? do przej?cia przez królestwo astralne jest tym, co trzyma ludzi uwi?zionych w cyklu reinkarnacji.
Je?li ?wiadome nie wzbudzi do 5D, iluzja separacji pozostaje i byt nie powraca do Stworzyciela, przynajmniej z ich ograniczonej percepcji. Otrzymuj? kolejn? okazj?, aby nauczy? si? lekcji, których brakowa?o w poprzedniej inkarnacji.

5D jest jak nic, co kiedykolwiek widzia?e?, to jest poza kolejnym fizycznym do?wiadczeniem. To nie jest co?, co widzisz, zapach, smak, s?yszysz lub dotyk. To poza zmys?y, poza przestrze? i czas. To ca?kiem zdumiewaj?ce uczucie jedno?ci. 5D jest Czystym ?wiat?em. Je?li chodzi o cia?o fizyczne, to nie jest 5D. Umys? nie mo?e wzbudzi? powy?ej górnego astralu, poniewa? sam umys? jest istot? astraln?. ?wiadomo?? mo?e i?? gdziekolwiek, ale umys? nie mo?e dosta? si? do 5D. Nie mo?esz my?le? ani wierzy? we 5D, dlatego po?wi?cali?my tyle uwagi, aby wyj?? poza umys?. Dlatego ca?a praktyka medytacji koncentruje si? na uspokojeniu umys?u, a wi?c bycie mo?e czego? wi?cej.

5D nie tworzy wspomnie?, 5D jest albo cz??ci? obecnej chwili, albo brakuje jej. Ty wiele tworzy? wspomnienia o 5D, ale zawsze s? blado refleksje Rzeczywisto?ci. W rzeczywisto?ci nawet wspomnienia o sferze fizycznej s? bardzo ograniczone, poniewa? postrzeganie jest tak ograniczone. Widzisz tylko malutk? cz?steczk? tego, co si? naprawd? dzieje, a na dodatek to twój umys? interpretuje t? ma?? cz??? w mentalne poznanie, aby stworzy? pami??. To tylko jednostronna historia, d?uga droga usuni?ta z pe?nego do?wiadczenia. Jest tam repozytorium wspomnie? na górnym astrale o nazwie Akashic Records i nie szuka?em tam wy?szej prawdy. Rozrywka mo?e by?, ale dla prawdy Boga, musisz podnie?? ponad astralne w ca?o?ci.

Wtedy istniej? astralne istoty, mentalne kreacje, które podj??y "w?asne ?ycie". Religie cz?sto nazywaj? te demony osobników, chocia? jest te? kilka religii, które czcz? jednostk? lub jednostki jako "Boga" lub "bogów". Poniewa? ludzie s? uwi?zieni we w?asnych umys?ach, te istoty mog? wydawa? si? do?? pot??ne, ale to jest sztuczka. Maj? tylko tak? moc, ?e dajesz im, zw?aszcza ze strachu. Tego rodzaju przewrotna energia to smaczna przek?ska dla astralnej istoty, a te emocje, które je podtrzymuj?. Je?li kiedykolwiek b?dziesz mia? k?opoty z astraln? istot?, zawsze masz anio?ów, które pomog? Ci rozliczy?. Wystarczy poprosi? o ich pomoc.

Dla kogo?, kto jest ?wiadomo?ci? ledwo wzbudzi? si? nad fizycznym sferem, astralne mo?e wydawa? si? wolno?ci?. Dla wi??nia, który ?y? w ma?ej klatce przez ca?e ?ycie, jestem pewny, ?e wi?ksza klatka ma poczucie wolno?ci. Prawdziwa wolno?? nie istnieje w sferze fizycznej ani te? nie istnieje w astrale. Wolno?? jest Mi?o?ci? równa Bogu równa Core Your Being. Wolno?? to zrozumienie na poziomie 5D, a Ty ??czysz si? ze sob? wsz?dzie tam, gdzie jeste?. Musisz tylko rozszerzy? swoj? ?wiadomo?? poza granice umys?owe, na które si? trzymasz. Galaktyczna prasa wolna Brak praw autorskich, dzielenie si? / edycja swobodnie.

https://www.ashtarcommandcrew.net/profiles/blogs/the-astral-realm-the-galactic-free-press#.W6KXKnQFjW9.facebook

• Kiara
  • Administrator
  • Ekspert
« Odpowiedz #13 : Wrzesieñ 23, 2019, 10:04:02 »

ZIARNO W ?WI?TYNI....

Nasz rozwój osobisty w cyklach rocznych porównywalny ma odniesienie do corocznie zbieranego plonu... ziarna... bo nasze "ziarno ?ycia" zmienia si? razem z etapami naszego ?ycia..
Na kilka miesi?cy deponujemy je w zakamarkach ?WI?TYNI... JEJ DUCHOWYM SPICHLERZU .. SERCU ... gdzie dokonuje si? zmiana w postrzegania przez nas rzeczywisto?ci... bo zmienia si? nasz system warto?ci i zazwyczaj wzrasta poziom uczu?.. a tym samym stosunek do innych LUDZI , przyrody i Ziemi. Ludzie . równie? dojrzewaj? uczuciowo, mentalnie i fizycznie.

Kolejna wiosna.. to przebudzenie owej dojrza?o?ci.. by mog?a rozkwitn?? nowym pi?knem.. zaowocowa? nast?pnymi barwami ?ycia.... BOSKI WZORZEC W NAS ZOSTA? PONOWNIE AKTYWOWANY....

A,zatem warto zada? sobie trud etycznego ?ycia , nape?ni? je wspania?o?ci? uczu?... by pi?knie? dobrem, wzrasta? szcz??ciem i p?yn?? na fali spe?nionej rado?ci...

Ta jesie? 2019 jest szczególna dla nas, bo da?a nam szans? korzystania z ca?o?ci naszego DNA .. czyli ju? 02 luty 2020 .. rozpali w nas ogie? przebudzenia z unikaln? szans? wzrastania jako KWIAT ?YCIA O UNIKALNYCH BARWACH I MO?LIWO?CIACH OWOCOWANIA DOBREM...

NIECH SI? STANIE........

"Warto zaznaczy?, ?e niegdy? pierwszy dzie? jesieni by? obchodzony bardzo uroczy?cie. Zgodnie z tradycj?, zostawiano na polach kilka nieskoszonych k?osów, aby nie zostawi? ziemi ca?kiem pozbawionej ziarna.

Reszta plonów by?a zamykana w ?wi?tyniach. Na kilka dni przed równonoc? jesienn? stawiano kielich z pitnym miodem przed pos?giem boga wojny i urodzaju – ?wi?towita.

Je?eli napój pozostawa? nietkni?ty, uznawano to za wró?b? obfitych plonów. W pierwszy dzie? jesieni ludzie dzi?kowali tak?e bóstwom za plony, prosili o urodzaj w nast?pnym roku i organizowali ró?ne zabawy. "

Kalendarzowa jesie? – 23 wrze?nia

Warto zaznaczy?, ?e niegdy? pierwszy dzie? jesieni by? obchodzony bardzo uroczy?cie. Zgodnie z tradycj?, zostawiano na polach kilka nieskoszonych k?osów, aby nie zostawi? ziemi ca?kiem pozbawionej ziarna. Reszta plonów by?a zamykana w ?wi?tyniach. Na kilka dni przed równonoc? jesienn? stawiano kielich z pitnym miodem przed pos?giem boga wojny i urodzaju – ?wi?towita. Je?eli napój pozostawa? nietkni?ty, uznawano to za wró?b? obfitych plonów. W pierwszy dzie? jesieni ludzie dzi?kowali tak?e bóstwom za plony, prosili o urodzaj w nast?pnym roku i organizowali ró?ne zabawy.

https://wiadomosci.wp.pl/pierwszy-dzien-jesieni-i-rownonoc-jesienna-23-wrzesnia-2019-dzis-rozpoczyna-sie-kalendarzowa-jesien-kiedy-kolejna-zmiana-pory-roku-6426637563332737a?fbclid=IwAR1zIHfUi7WJvnkLjWmdmnyLP9Kj_gTShoiQqXrA5aTiak0svDLgF3hlij8

Kiara.
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 23, 2019, 10:12:48 wys³ane przez Kiara »
Strony: [1]
Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

meute-de-loups darzlubie wrzeciono sith rozmowcy