Strony: [1]

CZARNA MAZ I POLITYKA.....

• Kiara
  • Administrator
  • Ekspert
  • Wiadomo¶ci: 2458
« : Listopad 09, 2016, 11:52:05 »

Najbardziej niesamowitym , a zarazem prostym sposobem kosmicznej "inwazji na ziemi? jest wykorzystanie olbrzymiego "meteorytu" z czarnej mazi.... taka inwazja pierwotnej struktury ?ycia na kul? ziemsk? mog?a by doprowadzi? do cofni?cia si? ?ycia biologicznego o wiele milionowy lat....

Czy to futurologiczny scenariusz , czy realne mo?liwo?ci..... nie wiem,ale wszystkie ziemskie ley lines ... ?wiat?owody ziemi zbudowane s? z czarnej mazi.
Eksperymenty z ni? prowadzone sa w wielu laboratoriach ziemi i poza ni?..... czy mo?na zapanowa? nad czarn? mazi??

Wielu naukowców zap?aci?o ?yciem za usi?owanie kodowania w tej ?ywej strukturze negatywnych informacji... okaza?o si? ?e to ona mia?a wp?yw na ich psychik?..
Czy informacje destrukcyjne przes?ane przez przez ziemskie ley lines mog? mie? wp?yw na ?yciowe decyzje cz?owieka?

MOG?.....

Kiara.

Czarna ma? i polityka. Rozmowa z Milesem Johnstonem i Haraldem Kautz Vell?.

Nowo?ci wideo:

Sir Julian Rose: sytuacja w Polsce staje si? krytyczna jak w 1989 roku (t?umaczenie)
Rozmowa z jasnowidz?c? cz 3. Obce wojska na ulicach polskich miast.
Horror bezprawia. Dariusz Komorowski w Sejmie – konferencja na rzecz nowej Konstytucji
Kazimierz Józef Styrna w Sejmie: projekt antylichwiarskiej Konstytucji
O ponad 4 mln dzieci?cych ofiar terroru s?dów rodzinnych w Sejmie – organizacje ojcowskie
Rozmowa w Sejmie o holocau?cie szczepionkowym. Justyna Socha

Miles Johnston i Harald Kautz VellaDzi? zamieszczam t?umaczenie rozmowy, któr? przeprowadzi?em z Milesem Johnstonem i Haraldem Kautz Vell? po konferencji Projekt Ziemia. Program zosta? nagrany 07.11.2015 r. po pierwszej konferencji Projektu Ziemia, zorganizowanej przez Danut? Sharm? i Madlen Namro w Warszawie w Polsce.W chwili wolnej wstawi? napisy lub narracj? na materia? wideo, jednak aby nie czeka? zapraszam na wersj? tekstow?.
T?umaczenie Tomasz ?ugowski.

Gold from water! Black Goo in BBC transmitters! Miles Johnston and Harald Kautz Vella in Warsaw (Z?oto z wody! Czarna Ma? w nadajnikach BBC! Miles Johnston i Harald Kautz Vella w Warszawie).

MP: I oto jeste?my ju? po konferencji z Milesem i Haraldem. Panowie co s?dzicie o dzisiejszej konferencji w Warszawie, czy uwa?acie ?e warto by?o tu przyjecha? i jeste?cie z tego przyjazdu zadowoleni?

Miles Johnston: S?dz?, ?e to by?o co? nietuzinkowego, macie tu zespó? wspania?ych ludzi i naprawd? daje to satysfakcj?, gdy si? widzi tak niesamowit? reakcj? zwrotn? od zwyk?ych ludzi, jednocze?nie bardzo inteligentnych i dobrze poinformowanych.

MP: czy mieli?cie okazj? spotka? tu jakie? interesuj?ce osoby?

Harald Kautz Vella: tak, nawet do?? sporo…. i s?dz?, ?e z niektórymi b?dziemy utrzymywa? sta?y kontakt.

MP: Czy co? was w jaki? sposób zaskoczy?o?

HKV: tak, w moim przypadku by? taki moment, na prawd? zaskakuj?cy, kiedy skupi?em si? odczuciu bólu epatuj?cego z Warszawy jako miasta zniszczonego podczas II wojny ?wiatowej.
I pomy?la?em, ?e pewnie b?dzie to wygl?da? podobnie jak w Niemczech, gdzie ludzie ?yj? w tych odbudowanych na nowo miastach lecz nie s? w ?aden sposób po??czeni z tym bólem, który jednak ja odczuwam, kiedy poruszam si? po takim mie?cie a tutaj wszyscy na sali powiedzieli mi: ale? my te? odczuwamy ten ból – jest to poziom ?wiadomo?ci odczuwania z poziomu serca, który trudno jest spotka? w Niemczech, to co? co mnie naprawd? uj??o, nie widzia?em tego w innych krajach, wi?c od teraz uwa?am, Polacy na prawd? pozostawili po sobie wspania?e wra?enie.

MP: posiadasz du?? wra?liwo??. Kiedy zacz??e? odczuwa? te rzeczy, kiedy sta?e? si? wra?liwy na to co p?ynie z otoczenia?

HKV: to by? d?ugi proces, we wczesnym dzieci?stwie by?em wychowywany bez stawianych mi ogranicze?, wi?c st?d wzi??a si? moja empatia.
Jednocze?nie mia?em niemo?no?? poczucia ogranicze? z poczuciem niewiedzy tego co czuj?, mog?em wi?c poczu? z osobna ka?dego, gdy szed?em do pubu i 15 stolików przy których dzia?y si? jednocze?nie te wszystkie dramaty i zaj??o mi to sporo lat, by najpierw zacz?? rozró?nia?, co to wszystko znaczy, co znaczy to dla kogo? innego a nast?pnie dotrze? do wn?trza istoty samego siebie.

MP: wi?c odczuwasz zmiany w polu morfogenetycznym?

HKV: odczuwam g?ównie emocje – to w?a?nie ludzie nazywaj? empati?. Nie jest ?atwo jednak da? sobie z tym rad? z powodu tego co dzieje si? na tej planecie a nie s? to rzeczy zbyt pi?kne.

MP: wspomnia?e?, ?e pami?tasz swoje wcze?niejsze wcielenia…

HKV: tak, niektóre z nich – to co? nagle pojawia si?, kiedy spotykasz ludzi, z którym dzieli?e? swoje wcze?niejsze wcielenia, czasem jest to tak jakby? mia? mgliste wspomnienie czego?, co wywo?uje obraz, który nagle si? pojawia.

MP: de ja vu?

HKV: nie, wygl?da to bardziej jak prawdziwe wspomnienia.

MP: wi?c miewasz wspomnienia z poprzednich wciele?..

HKV: tak, poniek?d.

MP: niesamowite.

HKV: nie zawsze ale niektóre z nich tak.

MP: Miles, jak si? poznali?cie?

MJ: Mo?na powiedzie?, ?e ewoluowa?em przeprowadzaj?c wywiady z ró?nymi lud?mi oraz w trakcie pi?knej wspó?pracy z Kar? (?), w tam tym czasie to by?o fantastyczne móc zebra? ludzi razem wtedy organizowa?em konferencj? Antoine Gigal z Francji, kiedy ona do?? mocno zaniemog?a.
Jest b?yskotliwym francuskim archeologiem zajmuj?cym si? piramidami i rozpatruje t? kwesti? w wyj?tkowy sposób, jest po prostu niesamowita
jest jednym z najwi?kszych geniuszy w tym temacie.
M.in. mia?a mówi? o tym w jakiej lokalizacji w pobli?u piramid znajduje si? drugi Sfinks, ?e to nie Egipcjanie zbudowali te budowle, i wiele innych interesuj?cych szczegó?ów, które mia?a przedstawi? na tej konferencji, ale niestety mocno si? rozchorowa?a i potrzebna by?a operacja, tak wi?c mia?em miejsce ale nie mia?em prelegentów jako takich. Wtedy okaza?o si?, ?e na mojej wspania?ej konferencji mo?e pojawi? si? Harald i Kara jednak 2 dni przed konferencj? posypa?a si? równie? sytuacja z miejscem imprezy, poniewa? osoby odpowiedzialne za zorganizowanie miejsca, tzn. jedna z nich wysz?a za m??, wyjecha?a na 3 tygodnie i zwyczajnie zapomnia?a o tym.

Tak wi?c chwil? wcze?niej mia?em sytuacj?, gdzie mia?em miejsce ale bez prelegentów a ju? po chwili byli prelegenci lecz nie by?o miejsca. Ostatecznie wszystko odby?o si? w ma?ej wiejskiej ?wietlicy w rejonie powstawania tzw kr?gów zbo?owych w Wiltshire.
Tak wi?c mieli?my co?, co mogli?my nazwa? ‚mikrokonferencj?’, w której wzi??o udzia? jakie? 10 osób. Najwa?niejsze jednak by?o to, i? miejsce wybrali?my ze wzgl?du na to i? kr?ci?o tam wiele telewizji – to miejsce pozwala?o Haraldowi na dyskusj? o tym co mia? do powiedzenia.
Ja uprzednio mia?em okazj? go?ci? Haralda u siebie i mieli?my wtedy do?? d?ugie wyk?ady.

HKV: tak jakie? 3 godziny.

MJ: i musia?e? tu podró?owa? ze Szwajcarii przez Frankfurt, sk?d przylecia?e? ju? bezpo?rednio. W Marlborough kupi? par? nowych butów
co jak s?dz? by?o najwa?niejsz? rzecz?, któr? mia? do za?atwienia.
To s? w?a?nie te tajne, mi?dzywymiarowe buty obcych z kr?gów zbo?owych z Marlborough (Harald pokazuje buty).

MP: w tych butach s? zawarte wa?ne informacje…

MJ: o tak, i by?em pod du?ym wra?eniem twojej wytrwa?o?ci i umiej?tno?ci w przekazywaniu tak g??bokiej informacji.

MP: czy by?e? zaskoczony t? histori? na pocz?tku?

MJ: nie, to nie by?a niespodzianka albo co? niespodziewanego, ale kiedy to us?ysza?em, widzia?em, ?e rezonuj? z t? informacj? – i by? to unikalny sposób by spojrze? na istot? rzeczy z innej perspektywy, poniewa? nie ma ?adnych tekstów na temat Black Goo (Czarnej Mazi), to by? chyba jaki? artyku? w „Nexusie” o wycieku ropy w Zatoce.

Wtedy mia?em pierwsze osobiste do?wiadczenia z Black Goo. To by?a czarna energetyczna substancja wydobywaj?ca si? z przeka?ników, które kupi?em z drugiej r?ki, by?y cz??ci? naszego pirackiego radia i te rzeczy kiedy si? im przyjrza?em, to by?y jakby je wrzucono w t? plam? rozlanej ropy, czarnej ropy.

Czy ma to jaki? zwi?zek z Black Goo czy inn? form? czarnej energetycznej substancji naprawd? musi by?… (niezrozumia?e).
Jednak pozosta?a kwestia, ?e te przeka?niki pracowa?y jak pirackie i musia?em si? ich jako? pozby?, ale by?a taka sytuacja, ?e pewien przeka?nik..
Nie chc? tu wchodzi? w g??bsze szczegó?y – ten przeka?nik by? na stronie z przeka?nikami BBC lecz wcze?niej by? przeka?nikiem radia pirackiego.

MP: jak znajdujesz ‚?lad’ Black Goo?

MJ: nie wiem tego do ko?ca ale jest to do?? powszechne je?li chodzi o istniej?cych nadawców, zdj??em nawet panel czo?owy takiego przeka?nika i tak jakby czarne ‚co?’ wypad?o z niego. I kiedy powiedzia?em o tym mojej przyjació?ce ona co? zauwa?y?a, ona to poczu?a, czymkolwiek by?a ta rzecz
po drugiej stronie s?uchawki ona czu?a groz? czymkolwiek to by?o i to co? wydobywa si? z nadajników BBC.
Mia?em przyjemno?? przeprowadzi? wywiad z super ?o?nierzem, Jamesem Casboltem, on opisywa?, ?e widzi to czarne co? wydobywaj?ce si? z tych nadajników – to jest jedyna osoba, która widzia?a to co ja widzia?em. Ale kiedy byli?my w tym pirackim radio, przesy?ali?my ?wiat?o i pozytyw.

MP: wi?c prawdopodobnie chodzi tu o informacj?, która jest przesy?ana tymi nadajnikami?

MJ: tak, ale jak widzieli?my wcze?niej dzi? wieczór, w tych nadajnikach znajdowa?o si? jakie? stworzenie..

MP: paj?k.

MJ: jaki? rodzaj paj?ka lub kraba. Dyskutowali?my o tym z kim?, kogo w tej chwili tu nie ma. Dostrze?enie tego jak dla mnie jest do?? wa?ne, tak?e to, ?e kto? wykona? rysunek tego czego? jest bardzo wa?ne. Nie ma w?tpliwo?ci, ?e jest to co? wa?nego je?li chodzi o informacj?, wywiad wojskowy
w?a?ciwie, kiedy mówisz do mikrofonu lub odtwarzasz przez niego muzyk?, nast?pnie wrzucamy to na komputer lub fale radiowe – te fale radiowe s? mechaniczno-elektrycznymi drganiami które przenosz? swoj? cz?stotliwo??, ale w tym wszystkim znajduje si? nasza ?yciowa esencja zawarta w innym typie informacji.

MP: wi?c twoja informacja by?a wa?niejsza ni? Goo.

MJ: to co?, zdaje si? tam by?… tzn, cokolwiek wychodzi?o z BBC, co wykorzystywa?o to co? w naszych nadajnikach, cokolwiek by?my nie robili w naszym pirackim radio, te nadajniki nie chcia?y wtedy dzia?a?.

MP: tak, ale nadal by? to twój program wi?c by?e? w stanie zniszczy? to co?.

MJ: jednak aby nadajniki zechcia?y dzia?a?, musieli?my si? z nich pozby? tych rzeczy.

MP: czy mia?e? osobisty kontakt z Goo?

HKV: owszem, otrzymali?my wiele ró?nych próbek ‚ziemistego’ Black Goo i innych..

MP: poniewa? ludzie pytaj?: sk?d on wie o Black Goo? czy je dotyka?, poddawa? testom lub eksperymentom itd.?

HKV: z mojej perspektywy wygl?da to tak, ?e te rzeczy po prostu do mnie przysz?y, nie prosi?em o nie, nie prowadzi?em nad nimi bada?. Na przestrzeni ok pó? roku 3 lub 4 ró?ne ‚?ród?a informacji’ zapuka?y do moich drzwi mówi?c: chcemy ci co? pokaza?.

MP: ju? po twoich publikacjach czy.. ?

HKV: nie, to by?o wcze?niej – po prostu pojawili si? znik?d – to jest jedna strona tej historii. Ale jest te? jedna bardzo interesuj?ca kwestia, poniewa? mog? wam powiedzie? jak to dzia?a z BBC. Poniewa? naturalny stan… je?li wzi?? ‚ziemiste’ Black Goo, z niego zbudowana jest siatka linii planety (laylines), wi?c kiedykolwiek pojawia si? zorza polarna – to pole informacji operuj?ce wewn?trz Black Goo.

Innymi s?owy to jest byt, którym jest nasza planeta. Wówczas wykorzystuje pola elektromagnetyczne do przemieszczania si?. Normalnie Goo operuje wewn?trz systemu wspomnianych linii, lecz gdy pojawia si? zorza, w tym sto?ku wy?adowa? elektromagnetycznych i plazmy, duch planety podró?uje tworz?c podobn? kszta?tem do jab?ka struktur? w przestrzeni kosmicznej.

Podobn? rzecz mo?na sobie wyobrazi? je?li chodzi o nadajniki BBC – je?li na?o?y si? t? substancj? (Goo) bezpo?rednio na nadajnik, istota zawarta w tej substancji przemieszcza si? na falach elektromagnetycznych, tworz?c podobn? do jab?ka struktur? w rejonie transmisji stacji radiowej.
To jest sposób by wykorzysta? stacj? radiow? by nawi?za? kontakt ze wszystkimi stworzeniami, które s? w zasi?gu tych fal radiowych.

MJ: mia?em te? kontakt z Black Goo je?li chodzi o Falklandy, przeprowadzali?my tam wywiad z Davidem Griffinem. On mia? do czynienia z pisarzem nowozelandzkiego pochodzenia, który nazywa? si? Alec Newald, zosta? on wtr?cony do wi?zienia na 10 lat, ?eby uciszy? go i to o czym mówi? na temat Falklandów i Brytyjczyków, którzy odkryli tam Black Goo pochodz?ce od niebiesko-szarych kosmitów. W?ród nich s? szaraki, które s? zielono-szare, bia?o-szare czy niebiesko-szare.

I historia wygl?da tak, ?e te niebiesko-szare istoty pracowa?y z Argenty?czykami na wyspie o nazwie Thule, po?o?onej na morzu niedaleko wyspy Po?udniowa Georgia w archipelagu Sandwich Po?udniowy. Brytyjczycy zdobyli t? rzecz (Goo) i zabrali j? z powrotem do Anglii. To by?o g?ówne trofeum Brytyjczyków w wojnie o Falklandy na pocz?tku lat 80-tych.

CD......

https://www.monitor-polski.pl/czarna-maz-i-polityka-rozmowa-z-milesem-johnstonem-i-haraldem-kautz-vella/
« Ostatnia zmiana: Listopad 09, 2016, 11:53:47 wys³ane przez Kiara »
  • Kiara
  • Administrator
  • Ekspert
Odp: CZARNA MAZ I POLITYKA.....
« Odpowiedz #1 : Listopad 09, 2016, 11:52:41 »

CD.....
MP: a jak mo?na wyja?ni? naukowo kwesti? Black Goo? To nie jest co? materialnego prawda?

HKV: nie, a w?a?ciwie tak i nie… Kolejn? kwesti?, któr? trzeba tu zrozumie? jest transmutacja itp.

MP: tak, nie wspomina?e? jeszcze o tym.

HKV: zachodzi tu przemiana z wodoru w w?giel…

MP: tak, je?li mo?esz opowiedz nam o tej transmutacji, poniewa? wiem, ?e w jej wyniku z wody mo?e powsta? olej.

HKV: tak, to w?a?nie dzieje si? wewn?trz Ziemi w magmie, kiedy ju? nie jest w stanie p?ynnym, jest tam wtedy przep?yw wód podskórnych, s? one zasysane, a wewn?trz tych wód pojawiaj? si? ?a?cuchy transmutacji. I tam woda zmienia si? w co? podobnego do oleju ro?linnego. Je?li przed?u?y si? ten proces mo?na otrzyma? krzemionk? a nast?pnie metal szlachetny.

MP: wi?c z wody mo?na otrzyma? nawet z?oto?

HKV: tak, uda?o si? to ju? osi?gn?? w laboratorium…

MP: czy to jest p?ynne z?oto?

HKV: nie, to z?oto koloidalne lub monoatomowe w zale?no?ci od metody, jak? si? stosuje. To rodzaj metody tworzenia oleju z dodatkiem monoatomowych metali szlachetnych.

MP: jak szybka musi by? tutaj rotacja?

HKV: dok?adnie rzecz ujmuj?c to 5Hz ale to nie jest takie wa?ne, i to jest jedna kwestia. Oprócz tego otrzymujemy równie? bardzie z?o?one, wodoro-w?glowe struktury jak nanorurki. Male?kie nanorurki powstaj? w?a?nie w ten sposób. I ca?a mieszanka produktów natury biologicznej.
W naszym ciele jest DNA i ?rodowisko wodoro-w?glowe, w ?a?cuchu DNA znajduje si? pojedynczy atom z?ota, który przyci?ga ?wiat?o. wówczas to ?wiat?o które dostaje si? do wewn?trz przez t? ‚spiraln? anten?’. Jest tam przez moment zatrzymywane a nast?pnie odsy?ane na zewn?trz.
W taki w?a?nie sposób DNA pobiera i wydala ?wiat?o.

MP: taki ma?y przeka?nik i odbiornik?

HPV: w?a?ciwie to samo DNA jest takim przeka?nikiem. Jednak to, co sprawia, ?e ?wiat?o jest przyci?gane do DNA to ten atom z?ota. To dzieje si? w?a?nie w mikroskali wewn?trz Black Goo. Wszystkie te metale szlachetne, monoatomowe ziarna przetwarzaj? ?wiat?o, za? wodoro-w?glowe ?rodowisko dba o stabilizacj? i zachowanie odpowiedniego dystansu oraz inne istotne szczegó?y. To ju? jest g??bsza biologia, która jest wieczna, poniewa? nie przechodzi cyklu umierania i posiadania potomstwa, wi?c mo?e kodowa? wszystko…

MP: czyli mo?e przechowywa? wszelkie informacj? zawarte w biosferze.

HKV: tak, z jednej strony odczuwa empati? w stosunku do biosfery i do tego jest w stanie wszystko zapami?tywa?.

MP: czy jest mo?liwe odzyskiwanie informacji z Black Goo?

HKV: to co? co nazywa si? Kronik? Akaszy.

MP: a wi?c to jest Kronika Akaszy.

HKV: tak to Kronika Akaszy.

MP: czy s?dzisz zatem, ?e urz?dzenia Quantec s? w stanie czerpa? informacje z Black Goo?

HKV: nie znam z dobrze tego system ale z tego co mi wiadomo, wszystkie te nowoczesne medyczne aplikacje oddzia?uj? na cia?o fizyczne na poziomie ?wiat?a.

MP: no tak, ale mo?na tam wgra? zdj?cie osoby…

HKV: zdj?cie wi??e si? z cia?em wiec jest mo?liwe pobranie pe?nej informacji, równie? z fotografii.

MP: pytam o to, poniewa? odnosz? wra?enie, ?e wszelkie informacje przechowywane w Black Goo mog? by? odzyskane.

HKV: tak, jest to mo?liwe

MP: wi?c nawet ci przest?pcy…

MJ: teoretycznie odczytanie paszportu jest mo?liwe?

HKV: tak, to jest mo?liwie.

MP: wi?c ci przest?pcy, którzy pope?nili te wszystkie zbrodnie jak atak na WTC i inne nie s? ju? bezpieczni, poniewa? pewnego dnia mo?emy odzyska? te informacje, kto to naprawd? zrobi?.

HK: tak ale nie chodzi tu o zemst?.

MP: o zemst? nie lecz o prawd?.

HKV: no tak ale s? lepsze sposoby, ?eby dotrze? do prawdy..

MP: ok, w porz?dku.

HKV: to s? my?li ca?ego ?wiata.

MP: mogliby?my rozmawia? jeszcze d?ugo, bo jest tyle interesuj?cych tematów, ale jak wszyscy widz?, zapewne jeste?cie zm?czeni po dzisiejszym wieczorze…

MJ: ja nie jestem zm?czony, o nie. I Harald te? nie jest – nigdy nie s?ysza?em wi?kszej bzdury.

MP: to teraz co? optymistycznego – czy s?dzisz, ?e mi?dzynarodowa wspó?praca to w?a?ciwy kierunek dla nas?

MJ: zdecydowanie tak. To zupe?nie nowy sposób postrzegania informacji, pozyskiwania jej i dzia?ania.

MP: wi?c s?dz?, ?e dzisiejszy dzie? by? w?a?nie wielkim sukcesem…

MJ: zw?aszcza je?li chodzi o ?wiadomo??. To w?a?nie zrobili?my wspó?dzia?aj?c irlandzkimi piratami, dzi?ki czemu wida? symptomy przebudzenia Irlandczyków, poniewa? oni byli przez d?u?szy czas „wy??czeni”. Z jakiego? powodu sprawuj?cy w?adz? – nie chc? podawa? nazwisk, wk?adali wielki wysi?ek by st?umi? ?wiadomo?? tych, którzy pochodzili z wysp u wybrze?y Europy. Poniewa? jak si? wydaje by?o co? w ich DNA, czego nie chcieli w tych ludziach obudzi? I to by? czas, kiedy Irlandczycy si? przebudzili, i uwa?am s? bardzo pozytywni.

Co prawda nigdy nie stawali przeciwko tak wielkim wyzwaniom, które macie wy tutaj w Polsce, ogromnym wyzwaniom, które teraz przezwyci??acie po straszliwej traumie, ale równie? jest warte szacunku to co przezwyci??yli Irlandczycy.

To, co nadal musz? pokona?, to to, ?e jeszcze nadal wielu z nich patrzy wstecz, ale poprzez pokonanie tego mo?na przeskoczy? do nowej, lepszej przysz?o?ci, do pozytywnego sposobu dzia?ania. Lubi? dzieli? si? informacj?, ale uwielbiam dzielenie si? inspiracj?. I jest mi?dzy tymi poj?ciami wielka ró?nica, poniewa? inspiracja zmienia to, czym emanujemy. Natomiast informacja miesza tylko troch? bardziej w umy?le, wi?c jest mi?dzy nimi wielka ró?nica. To jedna sprawa i widz? tu pewien wzorzec. Ludzie maj? tendencj? to szukania rozwi?za? poza sob? samymi, a to nigdy nie dzia?a?o, poniewa? ka?de rozwi?zania musi pochodzi? z ludzkiego wn?trza.

Tak wi?c, tak d?ugo jak siedzimy sobie tutaj i dyskutujemy, kto móg?by zmieni? wszystko na lepsze, jeste?my w tym trybie obci??ania kogo? innego odpowiedzialno?ci? by co? zrobi?, gdy w?a?ciwie jedyny sposób by to osi?gn?? wiedzie przez nas samych. Trzeba zanurzy? si? w swoj? w?asn? histori?, w swe w?asne ?ycie i oczy?ci? ba?agan, który ma si? wokó? siebie. A kiedy ten ba?agan zostanie posprz?tany, wówczas pojawi? si? ludzie, którzy b?d? w stanie inspirowa?.

MP: ale czy nie s?dzisz, ?e twoje dzisiejsze wyst?pienie mog?o pomóc ludziom zmieni? sposób w jaki dzia?ali i zacz?? dzia?a? na nowo?

HKV: czas poka?e ale czu?em, ?e by?a tam otwarto?? do bycia zainspirowanym mam nadziej?, ?e wyra?a?em si? dostatecznie jasno, by móc ich zainspirowa?.

MP: wi?c ta informacja…

HKV: nie chodzi tu o informacj?. Inny rodzaj informacji jest przyjmowany przez umys? a inny przez serce. Ale to nie znaczy ?e sama ta informacja mo?e co? zmieni?, lecz je?li serce jest otwarte, to mo?e odczu? prawd?, praktycznie samo z siebie.

Wi?c praktycznie potrzebuje jedynie wyzwalacza, ?eby zda? sobie spraw? ”ach, to jest w?a?nie prawda”. Potrzebne jest otwarte serce by mówi? i otwarte serce by móc przyjmowa? przekaz – wówczas to w?a?ciwe odczuwanie prawdy zacznie si? pojawia? wewn?trz istot ludzkich. Pojawi si? te? wówczas inspiracja.

Tak naprawd? chodzi tu o jako??. T? jako?? mo?na osi?gn??, gdy si? dostatecznie siebie oczy?ci. Je?eli jeste? sob? i przemawiasz z otwartym sercem,
musi by? to robione w poczuciu wewn?trznego pokoju, poniewa? je?li nie jeste? pogodzony ze sob? wewn?trznie, nie jeste? w stanie otworzy? serca, gdy? jest to zbyt bolesne.

MP: tak, ale takie konferencje mog? te? eliminowa? osoby, które rzeczywi?cie chc? co? zrobi?, zgodzicie si??

HKV: o tak,

MJ: tak, jest niebezpiecze?stwo zwi?zane z tego typu konferencjami i widzieli?my to ju? na innych konferencjach w przesz?o?ci, kiedy staje si? to, tzn. kiedy mo?e to by? czym?, gdzie mo?esz otrzyma? dawk? nowej wiedzy i kiedy staje si? to czym? na kszta?t ko?cio?a. Idziesz w niedziel? do ko?cio?a, gdzie wykrzykuje si? do ciebie o pot?pieniu w ogniu piekielnym, wyznajesz to a potem idziesz do domu i robisz to co zwykle robisz.

Tak wi?c w formule konferencji, musimy anga?owa? ludzi na ró?ne sposoby. Wyzwaniem jest te? zebranie informacji jak to si? wszystko sprawdza…

MP: tak ale to idzie znacznie dalej. Tytu? tej konferencji to „Projekt Ziemia”, która zosta?a zapocz?tkowana przez Danut? z pomoc? Madlen, które notabene was tu zaprosi?y. Wi?c mo?e jest to odpowiedni czas, ?eby…

MJ: Na razie trzeba posadzi? ziarna i pozwoli? im urosn?? i odpowiednio je ukierunkowa? w ich wzro?cie i rozwoju. Nie zostawia? ich samych sobie lecz nada? kierunek.

To w?a?nie odkryli?my w Irlandii i proces ten nosi nazw? ‚sekwencji inteligentnego transferu’. Pomijaj?c nazw? komputera na którym by?o to przeprowadzone, s?dz?, ?e wysz?o to z dialogu z Microsoft. Chodzi?o o to, ?e tak naprawd? nikt nikomu nie powiedzia?, ?eby co? zrobi?. Ludzie zostali zainspirowani, ?eby tworzy? i zrobi? to samemu. I to w?a?nie inspiracja sprawia, ?e nast?puje ten wzrost, to co?, co dostarczasz korzeniom i wtedy ro?lina ro?nie ju? sama.

Dlatego wa?ne jest, ?eby ludzie robili to sami i ?eby w tym wszystkim pojawi?a si? inspiracja, a wtedy jest to cudowne poczucie wolno?ci, szcz??cia, rado?ci, szczerego ?miechu. To jest co? wspania?ego i cudownego zarazem – spotka? si?, inspirowa? wzajemnie i wzrasta?, to naprawd? jest cudowne.

MP: co doradziliby?cie Polakom odno?nie bie??cych dzia?a??

MJ: z pewno?ci? sami odnajd? w sobie t? inspiracj? do dzia?ania. Nie jestem w stanie ani nikt inny nie jest w stanie wam tego wprost powiedzie?, bo to pochodzi z wn?trza by sprawi?, ?eby wasz duch zacz?? ja?nie? na zewn?trz i rozrasta? si?.

To co uwa?am za stosowne, by teraz zrobi?, albo co chcia?bym zobaczy?, ?e si? wydarza to, ?eby Polacy przyjrzeli si? w?asnej przesz?o?ci, szczególnie okresowi przed II wojn? ?wiatow?, ?eby jeszcze raz zobaczy? jak strasznie zosta? zniszczony wasz kraj przez to, ?e uwierzono w fa?szywe obietnice Brytyjczyków, przez co sprowokowano silnego s?siada. By nie powtarza? tej samej historii wci?? na nowo.

Mam na my?li prowokowanie Rosji z powodu g?upich obietnic NATO czy USA. Wi?c je?li nie staniecie twarz? w twarz z b??dami przesz?o?ci, wci?? b?dzie istnia?a tendencja by to wszystko odgrywa? na nowo. Co dostrzegam cz??ciowo dzieje si? obecnie.

Bardzo bym sobie ?yczy?, ?eby Polacy sprzeciwili si? w?asnemu rz?dowi i powiedzieli mu: nie, nie chcemy tego nigdy wi?cej, poniewa? nie ma potrzeby by znów by? prze?ladowanym albo obraca? kraj w pole bitwy – w imi? czego? Wszelkie lekcje mog? zosta? przyswojone z historii, której wystarczy si? przyjrze?, a nie trzeba powtarza? historii, z której jeste?my si? w stanie nauczy?.

To co mo?na zrobi?, to je?li weszliby?cie do swojej genetyki, do bloków z których si? sk?ada i dotarli do do?wiadcze? rado?ci i inspiracji, i w jaki? sposób odwrócili tkwi?c? tam traum? tak, ?eby katapultowa? inspiracj? na wy?szy poziom.

MP: bardzo wam dzi?kuj?.

MJ: ?ycz? Polsce rado?ci!

T?umaczenie: Tomasz ?ugowski 15.12.2015 r.

https://www.monitor-polski.pl/czarna-maz-i-polityka-rozmowa-z-milesem-johnstonem-i-haraldem-kautz-vella/

« Ostatnia zmiana: Listopad 09, 2016, 11:54:15 wys³ane przez Kiara »
  • Kiara
  • Administrator
  • Ekspert
« Odpowiedz #2 : Listopad 10, 2016, 00:03:10 »

Dziwne...... co jeszcze szykuje dla nas syntetyczna inteligencja Co¶Co¶?

CO TU SI? DZIEJE...... CO JEST UKRYWANE....

Po?owy tego wywiadu nie ma , ?eby zape?ni? czas powtarzana jest dwukrotnie tre??.
Jednak P. Miles potwierdza eksperyment , który robiono na super ?o?nierzach , wprowadzania do ich wn?trza black goo.
Zatem naprawd? nie nale?y si? dziwi? ?e ta czarna ma? wychodzi?a z cia?a Maxa Spiersa JESZCZE PRZED JEGO FIZYCZN? ?MIERCI?.
To jest ?wiadoma substancja, wiedzia?a ,?e Max musi umrze?, opuszcza?a jego cia?o przed tym aktem.... ona ?y?a..... i chcia?a nadal ?y?.

https://www.youtube.com/watch?v=OJSoecRvG3I

Czarna,?wiadoma,inteligentna ma?(Black Go) grozi zniszczeniem znanego nam ?ycia na ziemi
  • Kiara
  • Administrator
  • Ekspert
« Odpowiedz #3 : Listopad 21, 2016, 10:23:57 »

Pan Tadeusz Owsianko równie? o Black goo.... chocia? nie wymienia tej nazwy.

W du?ej mierze zgadzam si? z tymi informacjami pomimo ,?e mam ich nieco inny odczyt.
Ka?dy ma swoje do?wiadczenia , swoje nazewnictwo , ale sedno tak naprawd? jest to samo.

Wyzerowane .. oczyszczone zmanipulowane , zmienione pierwotne zasady ?ycia powróci?y do swoich prakorzeni.

Chocia? obecnie rz?dz?ce opcje chc? ukry? wyj?tkow? rol? Polski w naszych czasach .... ona zachowa swoj? wyj?tkowo?? ju? na zawsze, to si? nie udaje.

Informacje przebijaj? si? prze wszystkie struktury ?ycia...zachowamy nasza to?samo?? , samo?wiadomo??,u?atwia nam to nasza linia DNA , bo to ona umo?liwia jej nosicielom bardziej otwarty dost?p do wiedzy, oraz otwiera szybciej wszystkie tele.....

Informacja w postaci fotonów ?wiat?a p?ynie zarówno w naszym LUDZKIM systemie ?ycia ( cia?o materialne) jak równie? w w ziemskim , ley lines i kosmicznym , portale miedzy wymiarowe.

Obecne z?uty z wybuchów na s?o?cu , l?duj? energetycznie zarówno j?dro ziemi.... jak i nasz system indywidualny LUDZKI energetyczny ... przygotowuj?c nas do czego? wyj?tkowego.

https://www.youtube.com/watch?v=kvQWH7w4qyU

Jako w niebie tak i na Ziemi - Tadeusz Owsianko - 17.11.2016

Kiara.
  • Kiara
  • Administrator
  • Ekspert
« Odpowiedz #4 : Listopad 21, 2016, 10:26:38 »

ENERGETYCZNA PRACA WEWN?TRZ ZIEMI.....

W pracy swej stara?em si? zwróci? uwag? na przemo?ny wp?yw JEDNOSTKI na OGÓLNY system ENERGETYCZNY GALAKTYKI I ZIEMI. Jestem przekonany , ?e ten system przezwyci??y to , co Ziemia mu GOTUJE. WIEM te? , ?e Ziemia tego mo?e nie przetrwa?.

To, co przemin??o, przemin??o bez szansy przemiany na lepsze. Ale to, co przyjdzie, MA TE SZANSE.

Kto ponosi za to win?, ?e wygas?y wybuchy wulkanów? Co powoduje ?e Ziemia DR?Y , ?e wybuchaj? OGNIE Z WN?TRZA ZIEMI?
My?licie ?e to Ziemia (planeta) , ale tak naprawd? sprawiaj? to wibracje przekraczaj?ce jej warstwy.

Wiruj?ce pola wytwarzaj? sobie kana?y przep?ywowe. Zdarza si? , ?e taki kana? staje si? niedro?ny. Wielki wybuch to wytworzenie w sercu Ziemi nowego Kana?u.
OGIE? bucha , gdy pora kana? taki otworzy?.

Wielki Huk GROMU to odg?os przemieszczania zachodz?cego w ?rodku Ziemi.
Wewn?trz OGROMNEJ MASY MATERII zachodz? procesy przemian bardzo silnych energii.
Jak to mo?liwe , ze Ziemia GOTUJE kataklizm swoim w?asnym mieszka?com, Ziemianom?

Otó? Jest wewn?trz Ziemi "SERCE" . którego energia przenika przez materie. I przenikanie to Jest BARDZO U?ATWIONE wtedy , GDY OGROMNE pola si? WASZYCH WIRUJ? ZGODNIE Z WIRAMI ZIEMI.

Je?li za? Wasze wirowanie nie jest zgodne z wirowaniami waszej PLANETY, to dochodzi ze zwielokrotnion? si?? do wybuchów tych ENERGII
.
W??czaj?c si? one wówczas w walk? , jaka toczy si? pomi?dzy "SERCEM" Ziemi a Wami, gdy dzia?acie w kierunku odwrócenia Jej wirowania.

Wymuszone jest wtedy przez Was negatywne wirowanie wewn?trz Ziemi.

Wy Waszymi wirowaniami zag?uszacie Jej pozytywno?? do tego stopnia , ?e tylko w taki sposób , poprzez NAG?E UDERZENIE, potrafi si? Jej pozytywne wirowanie z tego st?amszenia wyzwoli?.
Oto WIEDZA , której , jak my?l? NIKT z WAS sprawdzi? nie mo?e.

Gdyby kto? chcia? tego na sobie do?wiadczy?, to niech ZAMKNIE si? w jakim? pomieszczeniu i siedz?c tam oddaje si? jedynie z?ym my?l?.
Oszaleje od tego, albo zacznie pi??ciami wali? w ?ciany. je?li trafi na okno , to powybija szyby. I jego my?li b?d? wywiera? taki nacisk na tylne ?ciany Jego G?OWY , ?e rozsadz? J?.

B?d? z wielk? si?? dzia?a?y , lub przy pierwszej okazji znajd? dla siebie upust na zewn?trz.Zacznie wrzeszcze?, zawo?a kogo? , zwymy?la. Urodzi si? w nim agresja i moc negatywnych zachowa?.

Podobna serie zachowa?, przejawia Ziemia, GDY NEGATYWNE ZACHOWANIA LUDZI NABIERAJ? TAKIEJ MOCY, ?e ich si?a t?amsi przep?yw (up?yw) dodatniej energii z jej G??BI.

Organizujecie ró?ne zbiorowe imprezy na których mo?ecie si? nacieszy? WIDOKIEM MASY ludzkiej. Lubicie przebywa? w t?umie, bo mo?ecie wtedy si? w nim schowa?, z ciekawo?ci? rozgl?dacie si? wokó? siebie, by zobaczy? czy PODOBNI Jeste?cie do tych co stoj? obok.

ALE TAKIE ZGROMADZENIA s? kumulacja ODDZIA?YWA? BARDZO NEGATYWNYCH.

Energia Jurek.

Przekaz z ksi??ki E. Nowalskiej. "EPOKA SERCA"
  • Kiara
  • Administrator
  • Ekspert
« Odpowiedz #5 : Listopad 21, 2016, 10:29:25 »

BLACK GOO

Wracaj?c do Black goo , czarnej mazi , nie ma zbyt wiele prawdziwych informacji na jej temat, pomimo ?e cale biologiczne ?ycie ma z ni? bezpo?redni zwi?zek.
Nie istnieje co? , co nie mia?o by w sobie przekszta?conych elementów Black goo.. ona zawarta jest we wszystkim ziemskim i kosmicznym.

Rod, iryd i z?oto mono atomowe s? podstawowymi elementami jej struktury... czyli to od ich rodzaju wzajemnej reakcje na siebie zale?y rodzaj wydarze? w kosmosie i ?wiatach materialnych.

Rod ma osobowo?? ?e?ska, iryd m?sk?... z?oto jest neutralne, przenosi i kumuluje ?adunki energetyczne.
Zale?nie od rozwoju ?wiadomo?ci , reprezentantów obydwu aspektów, wyboru ich zachowa? a w nich poziomu uczu? ( energii) tocz? si? zdarzenia fizyczne.. to s? naprawd? bardzo proste, a zarazem skomplikowane ?a?cuchy zdarze? .. ZAWSZE OPARTE NA POZIOMIE UCZU?....

Kiara.

Black Goo czyli Inteligentna Materia

Napisane przez Amon w Pa?dziernik - 8 - 2016

b-g

Je?eli s?yszeli?cie kiedykolwiek o Black Goo – to jeste?cie z pewno?ci? w znakomitej mniejszo?ci na ?wiecie. Problematyka ta dotyka sfer tak trudnych do poj?cia, niejednoznacznych, tajemniczych, ?e cho?by pobie?ne zg??bienie tematu przychodzi zwyk?emu laikowi z trudno?ci?. Ale nie to jest powodem braku ?wiadomo?ci ludzko?ci w tym zakresie. Nie wiemy, bo niewielu jest naukowców otwarcie zag??biaj?cych si? w meandry inteligentnej materii.

Najbardziej znanym propagatorem powszechnej wiedzy o Black Goo na ?wiecie jest Harald Kautz- Vella – niemiecki naukowiec, badaj?cy najbardziej tajemnicze zjawiska i procesy, które niejednokrotnie uchodz? za teorie spiskowe, b?d? te? stanowi? ?ci?le strze?one tajemnice, do których dost?p nie jest autoryzowany dla przeci?tnych ludzi. Harald Kautz-Vella od kilku lat prowadzi aktywn? krucjat? na rzecz powszechnej ?wiadomo?ci czym s? chemtrails, morgellons, black goo oraz inne tajemnice wspó?czesnego ?wiata. Jako pasjonat, Harald stara? si? przez lata zebra? tak du?o informacji, dowodów i faktów na te tematy, ile tylko mo?na. I swoj? wiedz? przekazuje innym, przekonuj?c o pot?dze czarnej mazi, opowiadaj?c jej histori?, przestrzegaj?c przed w?a?ciwo?ciami. Jedna z konferencji Kautz-Velli odby?a si? w Warszawie 23 kwietnia 2016 roku, a jednym z tematów by?a w?a?nie istota Black Goo.

Ta oleista ciecz posiada wed?ug Haralda Kautz-Velli posiada niezg??bion? i niepoznan? do ko?ca inteligencj? – zdolno?? do samorozwoju, przyswajania informacji, nieograniczon? pami?? i zdolno?ci motoryczne, jak równie? umiej?tno?? pojawiania si? w ró?nych stanach skupienia. Nade wszystko za?, Black Goo potrafi oddzia?ywa? na istoty ?ywe, w tym na cz?owieka, jego pod?wiadomo?? – zmieniaj?c sposób zachowania, odczuwanie, my?li i charakter. Mo?e dzi?ki temu wp?ywa? na losy ?wiata, gromadzi? wiedz? o najistotniejszych dla ludzko?ci wydarzeniach i wykorzystywa? j? do sterowania losami ?wiata.

Harald Kautz-Vella przeprowadzi? liczne badania i obserwacje laboratoryjne, które doprowadzi?y go do uzyskania podstawowej wiedzy o sk?adzie chemicznym tej substancji. Naukowiec twierdzi, ?e naturalnym ?rodowiskiem, gdzie powstaje ta ciecz, jest wn?trze Ziemi. Tam woda i dwutlenek w?gla, w odpowiednich warunkach i przy odpowiednich ruchach wewn?trznych, ulegaj? reakcjom i tworz? tak? w?a?nie ma?, uzupe?nion? o z?oto i iryd w stanie p?ynnym. Ulegaj?c nieustannemu rozwojowi, asymiluj?c ?wiat?o, Black Goo wydostaje si? na powierzchni? Ziemi poprzez tzw. czarne korytarze – wn?ki na dnie oceanów. Inteligentna materia jest ?wiadoma – gromadzi w swojej pami?ci wszystko, co kiedykolwiek wydarzy?o si? na ?wiecie. Aby niezauwa?enie funkcjonowa? w pobli?u cz?owieka, ma? otacza i staje si? cz??ci? ska?, kamieni, innych trwa?ych substancji. Dlatego Harald w tak ?atwy sposób móg? doj?? do bezpo?redniego kontaktu – wed?ug jego opisu, w warunkach laboratoryjnych dosz?o do ekstrakcji Black Goo z kamieni znalezionych w górach Bawarii – w miejscu gdzie takiej samej ekstrakcji dokonywali Hitlerowcy w czasie II wojny ?wiatowej.

Black Goo to mineralny olej z dodatkami el-chemicznego z?ota i irydu – jak twierdzi Kautz-Vella. W tej postaci pojawia si? i bytuje na ziemi. Jednak?e istnieje równie? inteligentna antymateria która nie pochodzi st?d. Miliony lat temu liczne meteoryty spad?y na powierzchni? globu, a wraz z nimi – kosmiczne Black Goo. W wielu miejscach na Ziemi (Paragwaj, Falklandy) s? spore skupiska skostnia?ych substancji, które wci?? oddzia?ywuj? na nas, wp?ywaj? na zachowania i kreuj? ?wiadomo?? cz?owieka – o czym, wed?ug teorii Haralda – ludzko?? nie ma poj?cia. Niewiele jest publikacji o Black Goo – cho? jest to pasjonuj?cy temat. Zarówno istota, w?a?ciwo?ci, realny wp?yw na otaczaj?cy nas ?wiat, pozostaje wci?? zagadk?. Z pewno?ci? warto szuka? odpowiedzi, obserwowa? jak rozwija si? ta problematyka – niezale?nie od tego czy rzeczywi?cie opiera si? na faktach, czy na teorii spiskowej.
Autor: GhostWritin

?ród?o: www.tajemnice-swiata.pl

Kiara.
« Ostatnia zmiana: Listopad 21, 2016, 10:32:14 wys³ane przez Kiara »
Strony: [1]
Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

darzlubie meute-de-loups voters poradniki rozmowcy